![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
va rog frumos, am postat ieri poze cu masina, citroen xsara, sunteti binevoitori sa ma ajutati si pe mine? multumesc anticipat
|
salve georgyan..ms pt masina dar parca numerge de nici o culoare kitul..sper sa nu te superi..nu are continuitate nu nik..
|
Quote:
as vrea niste genti albe ... si lasata putin ,eventual capota neagra multumesc |
Quote:
|
Seal, parerea mea e daca o lasi mai jos, si ii pui o toba mare, ajunge, arata mult mai bine, decat cu alte spoilere, sau prelungiri :) si mai ales ca e masina de teren, nu prea arata bine cu alte spoilere sau prelungiri :P parerea mea, e genu de tuning care imi place mie, simplu si cu stil :P
ti-am facut odata masina, coborata mai jos, cu niste pleoape, si ti-am pus alte jante. :) acum, faci cum crezi tu, si cum iti place tie, normal :) eu ti-am zis doar parerea mea :) |
Quote:
P.S nota 10+ |
1 Attachment(s)
crm se pune problema ca tu ai facut ok ce ai facut da trebuia sa lasi jantele alea ca palea leam cumparat..pleoapele le-am facut identic cum ai facut u dar jantele pastea le-am luat pt masina...si la faza cu toba asa e si atasez o poza cum as vrea sa imi pun..vreau pe spate sa imi vina la fundul masinii ca un semcerc sa fie bara spate ca pe fata mai rotunda la forme si sa am o toba in genul asta pe mijloc...dak ai putea sa ma ajuti..thx
|
2 Attachment(s)
e ok asa?, daca nu, retusam ;)
1. ti-am coborat-o mai jos, am pastrat jantele 2. ti-am pus prelungirea cu toba la mijloc |
Sa nu cumva sa iti faci spatele ala, cu toba aia pe mijloc. Arata patetic pt genul asta de masina.
|
Quote:
Trebuie sa gaseasca o toba finala mare sa iasa cum vrea el :) |
Eu cred ca genul ala de toba, pusa oblic, pe spate, arata urat la orice masina, la un Land Rover cu atat mai mult. Daca vreau sa puna o/doua tobe care sa iasa pe mijloc, dar sa iasa doar finalele, drept, printr-o prelungire sau un spoiler discret, ar fi cu totul altceva.
|
Sunt deacord cu tine SV25MBN :)
eu zic sa nu-si puna nici o prelungire, sa vopseasca partea de jos a spoilerului (partea neagra din plastic) in culoarea masinii, si eventual sa-si puna tobele alea 2 care le are acum, drept, pe margini, sau una langa alta pe mijloc :) ar arata mult mai bine. Oricum, omu isi face masina cum ii place lui, nu cum ne place noua :-P |
ms mult..nu stiu ce sa fac..voi ziceti ideile pe care sa le fac..faceti voi in vt si convenim cum sa le pun
|
1 Attachment(s)
ceva de genu zic eu sa-ti faci.. daca tot vrei sa-ti faci :D
nu am reusit sa fac in culoarea masinii.. am tot incercat, dar sa-ti faci o idee.. |
2 Attachment(s)
Citroen
- Suspensie Sport - Jante - Pleoape - Oglinzi Carbon (folie) - Stopuri Smoke'd - Evacuare Sport |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning