![]() |
Re: Accidente
De cateva momente in Floresti un jeep de Italia a lovit un om pe trecerea de pietoni, iar pe Titulescu un Opel Omega a lovit puternic din spate un Volkswagen T5
|
In urma cu cateva minute un accident usor la intersectia strazilor bucuresti cu traian, unu cu o masina alba break (cred opel astra) se credea in nfs si lua curbele fara sa puna frana si asa l-a "pupat" pe unu ce statea cuminte la stop pe bucuresti :)
|
Acu vreo 10 minute ma indreptam spre casa pe strada fabricii cand aproape de intersectia cu ciocarliei imi apare brusc in fata un fiat uno.Venea de pe trotuar, nimeni la volan. Inconstienti ma...
Mai lipsea "nea vasile" claxonand si strigand la el "da-te ma!" |
astaiz 3 accidente peterecute la cativa metri in fatza mea..
unul cum cobori poldul de la ira o dacie mcv care a sarit bordura si a ajuns in partea stanga a podului venea dinspre aieroport in fata la librarie universitatii un x5 nu s-a oprit la culoarea rosie a semaforului si s-a oprit intr-o masina de politie care venea de pe napoca si mergea inspre eroilor =)) si unul pe dorobantilor in capat s-a oprit brusc intr-o remorca de tir.. |
ochii in 4 ! mori fara sa fi vinovat !
|
Quote:
|
Lasa fixius sa nu ma iau de scuteristi ca nu imi mai ajunge forumul sa scriu despre ei.
|
nici scuteristi nu is de treaba nici motociclistii si sunt si destui soferi bomba, ieri in parcarea de la iulius subterana mergeam spre auchan sa gasesc un loc la masina, eu eram pe prima banda.. alta masina pe a 2a.. e sens unic incolo cred, un scuterist.. a facut el a 3a banda pe langa masina care era pe a 2a banda..
|
... vin acu seara din belis , parchez masina frumos ma dau jos, ce drq? masina unui vecin facuta praf partea stanga, al inca un vecin aripa semnalizare capota praf merg mai sus o dacie 1310 varza.. cred ca a intrat pe interzis .. si a luat cele 2a masini poze.. nu sunt..
|
apropo de scuteristi si motociclisti: eu pe prima banda, ocoleam un canal inspre dreapta cand vad cum MA DEPASESTE UNU CU O MOTO TOT PE DREAPTA.A trecut la o palma de mine si bordura.Aveam vreo 60kmh,el vreo 90.Si te mai miri ca tot mai multi mor pe 2 roti.
|
Quote:
Quote:
iar ma dispera aia care ma vad ca vin, si imi taie calea, si in loc sa mearga ca e goala banda mere ca mortu, cand il clacsonez sa dea viteza.. imi franeaza brusc, normal ca-mi bag carnea in el si ma duc pe unde pot... |
stai linistit...pe mine nu ma mai prinzi sa ma duci undeva in cluj cu scuterul...chiar daca ajung muuuult mai repede prefer sa merg pe jos :P
|
accident in floresti azi , o dacie a pupat un bmw de BN.
ieri am vazut golful albastru de pe republicii facut prastie . ceva detalii? |
golfu lui soarec? :))
acu l-ai vazut? ca cred ca ii de 2 saptamani...dupa cum ii pozitionat cred ca o intrat unu in el...ca altfel ii ff dubios :d |
Quote:
Drumul public nu e un camp de lupta, unde participantii a traficului isi fac dreptate (sau arata celorlalti ce stiu... si ce nu), drumul public este o infrastructura care iti asigura sa ajungi de la A la B. Daca nu respecti regulile, sansele tale sunt duble sau triple ca sa suferi de... sau sa produci necaz. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning