![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Sa ma luati si pe mine ca vreau sa pozez doua "gagici" albastre :P
|
7 Attachment(s)
Salutare tuturor:-)
Intre timp am mai strans si eu cateva piese pretioase,unele sosite de departe,altele luate de la dezmembrari:rolleyes2..oglinda e heliomata,bratele de stergatoare sunt noi8) Nici la masina lucrarile nu au stat pe loc,asta fiind stadiul ei actual,iar maine de dimineata intra la matuit si apoi in cuptor:-) |
Voiam sa te invit la Drag & Drift pe 12 OCT la Tulcea dar se pare ca esti plecat atunci...
|
Frumoase achizitii Bogdane,gasesti mai rar dar e bine.Mie imi place cel mai mult volanul.:D
Cu referire la barele de la stergator sunt bune si eu am incercat sa pun si lame la,lamele de inox dar nu se mai gasesc gume care sa se potriveasca si initial ar sterge rau cu cele de acuma ca nu se nimeresc.:rolleyes2Vroiam sa te intreb daca sa bagat lac in vopseaua sau sa dat initial lacul dupa ce sa aplicat vopseaua?:idea: Oricum NIG-ul va iesi pe sosele unde ii este si locul si te vei bucura dinou de el.BAFTA in continuare si spor la munca Bogdane.:D;) |
Quote:
BTL,stiu ca sterg rau,eu am la ele gumele originale si nu prea isi fac treaba cum trebuie,insa pt design nu le inlocuiesc:rolleyes2 In vopsea nu am bagat deloc lac,e aplicata asa cum a fost in cutii;)..cand am luat vopseaua am vrut sa iau si lac,pt mai mult luciu,insa cel de la magazin mi-a spus ca nu mai exista lac de bagat in vopselurile pe baza de diluanti:???: Insa si asa are suficient luciu8) Multumesc pt aprecieri si incurajari:-) Astazi,de diminata,aripa si jantele au fost revopsite si au iesit super iar maine NIG-ul se intoarce la garaj:D |
Exact asa arata si volanul de la dacia mea imbracat exact la fel,sa inteleg ca treaba asta nu a fost facuta de primul proprietar ci de fabrica?Cum iti dai seama daca oglina e heliomata,a mea pare identica.Gume daca vreti sa schimabi sa stiti ca eu am pus gumele de pe un stergator din ala dublu daca stiti la care ma refer.Poate gasesti brate sev marchall :P mie imi trebuie numai unul
|
salut !! de unde ai cumparat-o ??
|
Husele acelea nu au venit din fabrica,au fost puse de propretari.Oricum, erau de f buna calitate8)
Oglinda nu e heliomata,in sensul ca nu se inchide la culoare dupa intensitatea luminii ci are o tenta fumurie,astfel incat lumina farurilor din spate sa nu te orbeasca;) Am achizitionat-o de la un user de pe DaciaClub,Sechi il cheama si are anunt la Bursa:-) |
2 Attachment(s)
FRUMOS
|
Quote:
Poate pun in seara asta unele mai noi,de dupa vopsirea aripii si a jantelor fata:rolleyes2 |
inseamna ca saptamana asta iesi cu ea la intalnire???
|
Da.
Asa am stabilit si cu Iulica,pentru sambata seara:rolleyes2..zice el ca vrea revansa..stii tu la ce ma refer..;):-) |
participi la show-ul de la bucuresti din octombrie?
|
pacat ca io nu pot veni sambata cu masina....:sad:
|
salut bogdane! a iesit super masina! felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning