![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
Nu ai pentru ce man.E valabil pentru toti ticomani ce am zis ;)
Ma bucur ca ai reusit sa iti rezolvi problema :) |
@DonT, faceți și vopsitorie? :D
|
2 Attachment(s)
Mi-am permis de a edita aceasta poză, a lui @tatarman, care am gasit-o pe la inceputurile thread-ului. Am scos totul mai puțin tico-ul care mi se pare genial. Tot respectul...
Chiar vreau să creez aceste autocolante, să ne diferențieze cumva.... Ce spuneți? (bineînțeles că mărimea sticker-ului, cred că o să fie mai mică...) |
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1192616769 am eu ceva :) dar cred ca o sa il acopar in curand
|
:D Ooo, da!
Cum intru și eu în posesia uneia? |
e poveste mai lunga cu ele ... nu mai e gaseste matrita ... si nu vectorizeaza nimeni :) deci slabe sanse
|
pfff... nu am decat sa merg eu cu asta, mai departe... nu?
|
1 Attachment(s)
Am adăugat și o jantă. :D
|
Quote:
Din cate stiu eu la service e destul de scump vopsitul ca si eu am avut si am nevoie dar sa dau 20 de mil nu prea am cum prefer sa o las asa pana in primavara apoi sa o matuiesc sa o curat bine si apoi sa o colatez si ies mai ieftin :D |
eu am incercat sa il vectorizez o data...dar ii multa migaleala.
axxo tu ce vrei sa faci cu poza aia care ai scoso de pe hayon?vrei sa o faci autocolant?:-) |
Quote:
Eventual, incerc... |
eu lucrez corel... poate reusesc sa fac eu ceva in sensu asta. revin cu un raspuns si/sau rezultatu maine.
|
a reusit sa schimbe cineva toba finala de la tico cu altceva in afara de stock ?
|
Quote:
magnaflow de 3" |
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning