![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
ms la toti pt aprecieri...urmeaza badouri ///M si praguri tot ///M.....si cu ajutorul lui TEO o suspensie reglabila
PS. ms krazvy pe k ai mers cu mn sa le iau...stiu ca ai stat o juma de zi pe drumuri cu mn....si ai tipat asa pe autostrada....(MAAAMMAAAAA am 230 la oraaaaaa) :))))).....ms lui TEO ca doar este meritul lui pt polisare....si stiu cata munca a depus.... |
Quote:
Da Buna idee.Numai tu stii cati bani a mancat masina asta.Dar stiu ca ti-a adus si multe bucurii. Respect Un Om care pe langa faptul ca are o familie de intretinut poate sa isi faca si o masina de invidiat. Si mai e o melodie ......aia....moare lumea ...:)))) |
Bravo Soby! Esti direct in categoria PRO! ;)
Abia astept sa o vad la final (nu stiu cand va fi finalul la tine pt ca ... din cate vad eu, la masina asta se fac schimbari in continuu!) :D:D:twisted: |
super tare jur imi place bravo shoby sa ai grija de ea si fara evenimente neplacute te pup !
|
dau f.bine jantele alea ;)
PS: mergi pe mana lu' teo, ca mergi bine :lol: |
super mistho shobo.sunt super si jantele astea:)(mereu le schimbi:P)bafta in conituare pt k stiu k o sa mai fie modificari la ea :)
|
vezi shoby ? :)) te aclama toata lumea , ti`am zis ca o sa fie ce mai tare :-"
|
6 Attachment(s)
Mi'am pus si eu eleronul de GSI si pleoapele.Am pus cateva poze.Sper sa va placa.
|
foarte frumoasa, felicitari ! Au schimbat`o mult pleoapele si eleronul. Tine`o tot asa:*
|
felicitari pt noile acesorii....tine`o tot asa....
|
noile accesorii au venit la sfatul lui trafy ,deci multumiri :rolleyes2
|
nu ai pentru ce :* sa fii tu sanatos si sa ai parte de ea
|
Quote:
|
Tocmai ce am venit de la SB , ti-am dat mesaj , n-ai zis nimic ... :rolleyes2