![]() |
Re: Various !
pai doar nu conduce pasageru :D ...lu ala mai mult de un tamburel nu`i trebuie
|
1 Attachment(s)
petele alea sunt sustinatoarele de la numaru de inmatriculare :D
gg Skillzu replica mea...mai racing...JDM Style lot`s of brush....c/p doar jantele si interioru |
4 Attachment(s)
am si eu nevoie d parerea voastra...is primele mele "lucrari"...c parere avetzi :?: :?: :???:
Attachment 89022 Attachment 89023 Attachment 89024 Attachment 89025 |
Nu inteleg de ce dracu trebe sa folositi asha imagini mici...odaaaamne! Folositi si voi imagini mai mari!!
|
Quote:
dah si u click p imagine si vezi ca se mareste ;) |
3 Attachment(s)
Comments Please :)
|
*HeLL-RaceR - VW nu are umbre la spoiler si prag ... vynilul de pe capota e stramb ... janta spate e plata ... si cand vopsesti jantele incearca sa nu vopsesti si partile negre dintre spite si nici discurile de frana........ a doua masina ... vynilurile meritau niste opacity ... iar capacu ala de rezervor mai beine nu il puneai ... aceeasi vorba la vopsitu jantelor ... prag, spoilere, eleron nimik ...
*BlacK_KilleR - emblema la nissan "Z"-ul din ambele vederi ale masinii e decupata stramb ... in vederea din spate are o pata neagra langa stema iar in oglinda din dreapta se reflecta geamurile care sunt transparente (in poza initiala) iar in poza modificata sunt fumurii .... la oltcit ai vopsit si gura de aer de pe capota... |
thx , am sa tin cont de detaliile astea la urmatoarele lucrari ;)
|
Quote:
|
Quote:
AAAA...nuuuuuu!! Eu ma refeream la rezolutie!! |
2 Attachment(s)
o lucrare mai veche;)
|
2 Attachment(s)
Corvette C6 :arrow:
|
2 Attachment(s)
pareri .....
|
2 Attachment(s)
Astept comentariile voastre pe threadul comentarii:D
nu am mai stat sa retusez backgroundul si jantele. mea culpa |
4 Attachment(s)
corvette-ul (trebuia sa ma astepte si pe mine pt. battle :evil: da' asta e) :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning