![]() |
|
Re:
Quote:
genial , nota 10 frate .. adevarat ai zis ca e smechera rau sala =)) eu ma intreb ce faceau baietii aia acolo cu fetele alea 2 ... ? : / =)) hmmm , sa pun .. sa nu pun ... hai ca o sa va pun o poza :) o amica :) .. :oops: :D ba amica .. ba .. in fine :lol: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
in fine :) :lol: , am gasit poza de care va ziceam .. mica prezentare .. o amica de-a mea , gabi .. bine .. sambata a fost mai mult decat o simpla amica .. dar doar sambata :lol: :lol: :lol: the best i ever had .. de pana acum |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
ja .. superba , desteapta , cam fitzoasa , noroc ca nu si cu mine .. ca altfel n`o inghiteam .. etc etc :) oricum , a fost .. o seara de neuitat :lol: :lol: :lol: sa va mai pun o poza .. care a ajutat la ... \"bafta\" =)) =))
de fapt 2 poze .. 2 elemente de nelipsit .. ptr ca sansele sa creasca :lol: :lol: 2 ingrediente .. care n-au voie sa lipseasca :lol: so .. this is like .. the magic potion =)) bine , astia mai mari probabil ca stiau deja .. ptr cei mici :P |
Busuioaca de bohotin face toti banii! 8) Ajuta potentza si moralul. :lol:
|
MUAHAHHA !! ZISE CUNOSCATORU !!! RESPECT FRATIMIU ! :hug: :hug:
|
ce forme are gagica :lol: as lua-o o data :D
|
Re:
Quote:
|
da ... la mine acasa :D
|
3 Attachment(s)
bruneta...e gagica...
blonda o amica...care o sa ajunga gagica a doua :D |
frate..sa moara franta..santose, tu penbtru caseta aia ai ca pedeapsa de la mine sa-mi faci cunostinta cu tipa aia..sa vedem potentialu
frate mustang..m-ai imbolnavit mancatiash...ultima gagica e papusa, nu altceva...dc o iei pe blonda mi-o lasi mie pe aia..te cinstesc sa nebunesc? zi cum facem, ca nu mai stiu nici sa mai scriu... |
blonda are 16 ani ;) ... dar daca vrei neaparat ... vad ce rezolvam ... :)
|
Re:
Quote:
|
daaaa... e extraordinar de interesant ce se petrece aici...
deci o blonda de 16 ani care arata ca de 19... si poza amicei lui minirally (pusa in picioare) e ok, apoi pretena oficiala a lui mustang... si sa nu uitam de gabi a lui santos... lucrurile se misca spre bine pe pagina asta :) |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning