![]() |
|
Re: Club astra bertone
Quote:
|
A folosit cineva anvelope Marangoni ZETA Linea? Merita?
Sau tot Goodyear Eagle F1? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
doua filmulete filmate cu telefonul........chiar nimeni nu stie...despre furtunul flexibil...???
|
Quote:
|
furtun flexibil din fata de la catalizator cred..eu nu prea ma pricep asa mi a spus nenea ala.....filmuletele la mine merg...
|
Si la mine merg filmuletele .... fast ai win rar??? si deschidele cu nokia video manager
|
elspa mie mi-a scoso euro 4 cu 197g,motor de 2.2,deci inseamna ca 2.2 e cam euro 4:D
|
Quote:
|
eu acum 5 ani cand mi-am inmatriculat un 2.2 era euro 3 :)...masina din 2002 :)
e bine ca s-au mai trezit si ei |
Fiindca vreo 4 zile nu o sa mai am acces la internet, va doresc de acum tuturor "bertonistilor" si nu numai Craciun fericit si toate cele bune si fie ca noul an sa ne aduca mai multi cai:peace:
|
Sa fie ms lafel si tie si bertonistilor craciun fericit si sarbat fericte , si tot ce va doriti
|
daca vedeti un bertone negru care urla ca turbatu' eu sunt :) o sa incerc sa evit militienii cu pofta de caltabosi pusi pe spaga.......nu am remediat problema si mecanicul meu mi a zis sa vin dupa sarbatori........si nu ma pot abtine sa nu merg cu masina........VA UREZ TUTUROR UN CRACIUN FERICIT PLIN DE BUCURII SI DE SATIFACTII......ALATURI DE CEI DRAGI SI DE MASINILE VOASTRE SUPERBE.......deci iubitiva mult.......masinile.:)
|
Sarbatori fericite!
|
Sarbatori Fericite tuturor si din partea mea si Un Craciun Fericit!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning