![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
cine vrea electrician bun ... am eu.. omu munceste in domeniu .. nu e de garaj ;)
|
Quote:
|
Stie cineva unde gasesc in CT sa indrept niste jante de alu? NU cu ciocanul...
|
Stie cineva prin Constanta sau prin imprejurimi unde gasesc si eu o rampa ? Vreau sa ma uit la ceva sub masina (la revizie mi-au spus cum ca ar fi lovita pe dedesubt:shock:) Multumesc anticipat de ajutor.. :)
|
Quote:
|
Acum aproximativ 4-5 luni am fost cu ea la un cunoscut service din Constanta si cand sa o ridice pe elevator au uitat sa puna niste amortizoare de cauciuc ale elevatorului si masina a cazut pe bratele metalice ale lor (atunci mi s-a spus ca nu are nimic grav era doar o urma pe prag, nu m-au lasat s-o vad deoarece este restrictionat accesul in service, am vazut toata treaba din sala de asteptare). :confused: La revizie mi-au spus la fel ca nu e ceva grav dar sunt urme si as vrea si eu sa vad despre ce este vorba, nu mi-au dat voie sa intru in service sa ma bag sub elevator sa ma uit dintr-un motiv la fel cu cel de mai sus. :omfg:
|
dupa marca de masina pe care o conduci , sa fie oare tampitii de la kamsas ?:))))
|
Quote:
|
o rampa este , dar trebuie sa te duci pe zii sa vezi pe undeva la capatul 42 43 unde era o sectie de politie , si daca faci drapta se ajunge la calinescu , nu stiu cum ii zice la strada imi e foarte somn , in faleza nord pe langa al unde faceau souflaki vian ..
|
Quote:
La iesire din ovidiu pe dreapta inainte de curba, la vulcanizarea M.V. Unicori srl se numeste, eu acolo am indreptat o janta patrata si am fost multumit, sau daca nu, la intrare in mamaia chiar la sensul giratoriu vis-a-vis de hotel oxford langa benzinaria petrom v, sunt niste baieti priceputi care executa si suduri (incarca cu material) bucati lipsa din janta daca este deteriorata rau. Preturile sunt acceptabile. Sper sa iti fie de folos macar una din cele doua locatii. Success. |
Mersi, presupun ca cea din Ovidiu e cea de la iesirea spre pod, auzisem si eu de ei, am sa trec pe acolo, mersi inca odata!
|
unde fac si eu unghiul de fuga la golf ? ca am fost la vreo 2 3 , si mi`au spus ca trebuie un service cu oglinzi nu cu camere ..
|
am facut eu la seat saptamana trecuta
ori la ala de la casa de cultura ori la DONA pe varianta fac treaba f buna pe orice masina au programu cam la toate 100 Ron fata 150 fata/spate care au reglabil si pe spate |
Quote:
Sanatate ... :* :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning