Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

codrin44 23-11-06 19:28

re: Club Ford Capri

in to za casa

volanul e 89 $ iar evacuarile 200$. volanul nu e din piele ci dintr-un fel de spuma. din greseala mi-au trimis unul mai scump eu dorind unul cu 3 gauri pe spitza si un diametru mai mare
transportul m-a costat 160 $ si vama cam 50$.
total 500$

cv-03-btf 24-11-06 16:58

1 Attachment(s)
pe unde e trecerea cablului de acceleratie de la motor .. prin pedalier catre pedala..??? in ce vine prinsa camasa cablului..??!!! ma poate ajuta cineva pana maine la pranz..??!!! multumesc anticipat...
m-am uitat pe pozele cu pedala ... dar exact elementele care ma intereseaza nu sunt prinse in cadru....

criss 25-11-06 16:49

Imi spuneti va rog ce bujii sunt recomandate pt motorul 2.0 v6 .tnx:D

cv-03-btf 25-11-06 17:25

1 Attachment(s)
Ce Parere Aveti Di Volan... Prea ***urist Pt. O Capra..???

codrin44 25-11-06 18:12

cam modern. depinde ce mai ai pe interior

panaitescud 26-11-06 00:48

Quote:

Originally Posted by criss (Post 636393)
Imi spuneti va rog ce bujii sunt recomandate pt motorul 2.0 v6 .tnx:D

criss eu am pus de olcit si sunt multumit..

cosmineloo 26-11-06 15:22

si io tot nu am parbriz....shit

florin_cars 26-11-06 16:09

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 636434)
Ce Parere Aveti Di Volan... Prea ***urist Pt. O Capra..???

bre..ala e presul din camera mea....chemati Militia :oops: :lol: :lol:

pai ideea cu vopsitul pielii albastre in rosu..e OK, dk poti sa realizezi treaba asta...pedale metalice, nuca de Al sau INOX dk poti face..ceva la strung..nu kaki din piata..si mai gasesti ce sa vopsesti in argintiu pe interior..asta presupunand k si spitele le vopsesti argintiu sau trecit cele de mai sus..pe rosu..dk spitrele voor fi rosii, vezi tu..sa se asorteze...desi eu zic k totul ar merge pe negru..altfel o dai putin in kitsch..cu 2, 3 piese rosii..si restul negru :(
greu cu gusturile astea :lol: :oops:

cv-03-btf 26-11-06 16:51

[QUOTE=florin_cars;637504]bre..ala e presul din camera mea....chemati Militia :oops: :lol: :lol:

ah.... uitat de drepturile de autor.......!!!!!!!!... scuze florine....
azi am lucrat cate ceva.... nu stiu unde sa pun filtrul de aer ( sport)... nu prea am loc.... o idee ar fi sa-l duc pe langa motor (dreapta masinii ) si sa tai o priza de aer pe capota sau sa perforez contra aripa si sa-l duc undeva in fata... asta ar presupune sa-l montez intr-o camera ( teava) si sa practic o fanta in spatele barii de protectie... sa-l duc un fata radiatorulul nu am loc si nu vreau sa se ude... hmmm. ce parere aveti..????

cv-03-btf 28-11-06 06:39

ah...netu' ista... din cauza lui nu mai pot sa lucrez...!!!!

johnny111 29-11-06 09:10

1 Attachment(s)
Poza cu cablul de acceleratie.

florin_cars 01-12-06 01:44

hei johnny ..arata prea bine capra ta la engine bay :)
asteapta doar motorul :lol:

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 637553)
nu stiu unde sa pun filtrul de aer ( sport)... nu prea am loc.... o idee ar fi sa-l duc pe langa motor (dreapta masinii ) si sa tai o priza de aer pe capota sau sa perforez contra aripa si sa-l duc undeva in fata... asta ar presupune sa-l montez intr-o camera ( teava) si sa practic o fanta in spatele barii de protectie... sa-l duc un fata radiatorulul nu am loc si nu vreau sa se ude... hmmm. ce parere aveti..????

eu zic sa-l treci in fata radiatorului...eventual dk nu e prea mult loc intre grila si radiator..sa-l montezi paralel intre acestea..si in partea din fata, spre grila..sa-l maschezi cu ceva...asta dk tot aduci vorba de udat, ii faci un fel de invelitoare la partea expusa..spre grila :-P
cea mai buna solutie...a mea :oops:

florin_cars 01-12-06 01:50

editu asta ...

ideea e sa fie cat mai departe de caldura motorului, nu neaparat expus cu varful spre inaintea masinii...nu conteaza cum bate aerul in el..el isi ia aerul de pe toata suprafata lui ;)

johnny111 01-12-06 08:32

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 643881)
hei johnny ..arata prea bine capra ta la engine bay :)
asteapta doar motorul :lol:

sper ca in 2 saptamani sa pun poze cu motorul in ea. Depinde de mester. Mi-a zis sa nu-l stresez cu dedlainu' ca aici e treaba de creatie (mai ales ca vreau sa-mi puna si caseta de servodirectie) si are nevoie sa fie relaxat si cu mintea limpede cand lucreaza la masina.

cosmineloo 02-12-06 20:45

am gasit parbriz.......seven-hand un mil; jumate. dar acum vreau si un keder bun daca se poate dar imi trebuie keder model pana in 81'. parbrizul asta e de pe mk1. ciudat nu. caroseriile sunt la fel difera dimensiunea parbrizului si grosimea kederului. al meu e cam inestetic ......daca exista vreun binevoitor.....sa sara

All times are GMT +2. The time now is 04:12.

- Copyright 2026 4Tuning