![]() |
|
Re: Focsani
jipianu speram sa facem si noi ceva acum suntem la inceput dar speram sa iasa bine.....
TDR nu am nimic cu nimeni dar nu e frumos sa facem afirmatii de astea... vn-08-nen m.am intalnit si cu "femeia mea la care tin mult", apoi ne.am dus la gara ca a facut accident un amic de.al meu, a dat peste un mos...plm |
Of of of ... Bine ... Pei i-ati foliat si masina lui Sergiu ? Sapt viit daca e sa ne intalnim cu toti ptr poze :D
|
nu am foliato dar este timp...un topic Speed4U focsani ca sa stam si sa vorbim despre club pe focsani....https://forum.4tuning.ro/173-cluburi/...ml#post2576808
|
Quote:
:twisted:INFERNO RULES:twisted: |
Quote:
|
scuza-ma ca te corectez....dar....evenimentul acela este facu de street4cars cu sprijinul celor de la The Others....deci....
|
ce liniste sa lasat.. :D
|
vand doua anvelope yokohama 175/50/r13 cine e interesat pm...valabil doar pentru vn..nu prea se incadreaza anuntul in topicul asta dar :lol:
|
Quote:
|
Cum o sa participati ? Ce cuprinde evenimentul ?!
|
5 Attachment(s)
scuzati-ma ca va interrup dar ...sa va arat un phoenix :twisted:
|
Quote:
|
aaaaaa....d-aia umbli cu goalfe....te costa reparatia mai mult ca masina
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pe asta il stii ?....arata exact ca al tau...la go-go auto i-au facut o evaluare a pagubei de 2700 euro la prima vedere(piese noi+ manopera) in conditia in care masina a costat 2100.....oricum ,la cat ai cioplit din ea...multa bafta !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning