![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
3 Attachment(s)
Una,alta...asa de iarna :). Mai am sa finisez stalpul si sa il vopsesc in albastru iar dupaia sa leg ceasurile. Momentan sunt puse pentru design :D
|
Quote:
|
alta viataaa:twisted:
|
O daaa...Frumos,frumos
|
@Sonny™: Mersi man, si mie imi place cum se vede :D
@kowally: Evident @valitataye: Ms :-) Am dat o mana de fuller pe stalp ca sa vad unde mai cere sa fie finisat. O sa iau un tub de chit pentru finisat ca sa-l fac perfect. Treaba e sa mai prind niste zile frumoase, e greu sa n-ai garaj... |
cum e prins suportul acolo?lipit de cel vechi sau pus in locul lui?
|
E pus pe stalpul original al masinii, suporturile alea 3 sunt incorporate in suportul masinii (din fibra).
|
Quote:
|
Arata bine, bravo !
|
1 Attachment(s)
@Devu': Mersi nenea, abia acum arata cu adevarat bine :-)
Dupa un weekend in care mi-am facut de lucru la stalp, azi l-am terminat de finisat si vopsit. Sunt pe deplin multumit de rezultat :-). Urmeaza ceasurile... |
Quote:
Avem cam aceelasi nr de km amandoi:)) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
@AnDrEiCa: Mersi frumos. Km multi nu prea mai fac cu ea, merg pe distante scurte :-)
@alex_77_marius: Mersi Alex :)). Am auzit ca pastrezi masina, imi pare bine sa aud asta... Intr-un sfarsit am reglat si eu farurile, alta viata. Suportul e gata iar acum astept sa mai strang ceva banuti sa iau niste ceasuri mai calumea (fk sau raidhp ). Astea de la nervii care ii aveam nu le-am scos intregi din suport. Unu mai e bun din toate 3 :oops:. Vreau ceva mai calumea...gen vezi pozele |
Sunt frumoase ceasurile, sa ea Domnu` sa le achizitionezi!
Te pricepi sa le legi?:-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning