![]() |
Re: VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc.
2 Attachment(s)
sa mori tu ca is doua masini diferite??....ala era donoru de pe care am cobipat vopseaua...poftim dovada....
|
eu personal nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui tu acolo cu vopseaua....
|
Nici eu ... Poti sa mai explici o data ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Tu ai pus exact asa, "Original" si "Tuned" Dar a 2-a era deja in background-ul ala,numai ca i-ai facut tu bara clean si cateva lucruri... |
1 Attachment(s)
pai mai mult de jumate din masina aia e brush....doar am mai copiat ceva de pe donor...stiu ca nu avem aceeasi viarsta....da uitate ca ii aceeasi masina...am pus si wip`uri sa vezi.....si fa un pic diferenta intre asta care am facuto eu...si aia pusa de tine....sa vezi diferenta...c ase vede..si uite am suprapus pozele cu masina pusa de tine si challengeru`l facut de mine si am scazut opacity`ul la una din ele....sa vezi ca nu e aceeasi masina...
|
Quote:
se vede CLAR ca masina nu e facuta de tine sau cel putin e copy 90%...nu mai incerca sa te scoti ca degeaba... |
mamaaa cate certuri :lol: ,chill out dudes...
omb'ule cum merge cu evo'ul ? :lol: |
doryn....tzi ciuda cumva ca am lucrari mai bune ca tine??...defapt nam vazut nici o lucrare de a ta...dak te tzine hai la un battle sa vedem care e mai bun in asa ceva si sa nu mai comentezi degeaba....mai ai pana sti cu ce se mananca VT`ul...iti spun eu din proprie experientza...si dak tot crezi ca masina aia e alta...intreabal pe mrsika(dak il sti cumva) care a vazut mai multe wip`uri...sa iti explice el...plm...k nare rost akma sa ne certam din niste ***`uri...
|
Quote:
|
de ce sa recunosc ceva ce nu e adevarat?...ha?..dak era asa dc sa pun alt original atunci??...era ceva logic...
|
1 Attachment(s)
ma primiti si pe mine in battle'ul vostru?
daca da...asta e masina mea |
Quote:
|
8 Attachment(s)
ce ziceti? pot sa intru in grup ?
|
cum ai facut bara la logan????
|
Quote:
te asigur ca nu am copiat vt, nu-mi e in fire, daca la asta te referi ;) si totusi, sunt acceptat? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning