![]() |
Re: Diverse Discutii
Quote:
|
Recomand. ;)
|
Salut baieti.
Am si eu o problema mi s-a rupt o prindere de plastic de la far , si mi se cam misca acum tot farul . Intrebarea mea este cu ce pot sa o lipesc? sau Unde pot in Buzau sa sudez in plastic? sau daca stiti voi alta solutie la problema mea va rog sa mi-o impartasiti. Multumesc anticipat |
Incearca pentruinceput cu picatura... cateva tuburi foarte finut.:D
|
Quote:
E cam greu cu lipitul plasticului, eu personal nu stiu pe nimeni care face asta. Ca idee, ai putea folosi o plasa dinaia metalica , o debitezi dupa forma prinderii farului, o incalzesti bine si presezi ....eventual sa repeti operatiunea si pe partea cealalta ... |
Merge si cu picatura iar daca vrei te pot ajuta cu niste fibra pt o mai buna fixare. Am avut 2 urechi din 3 rupte si a mers fara probleme
|
1 Attachment(s)
Quote:
crezi ca ar merge sa imi rezolv si eu gaurica asta din bara cu fibra? nu am bucatica lipsa, e undeva pe e85 :cry:...parca n-as mai da banii pe o bara pentru o gaurica p.s. de unde cumpar fibra si tot ce trebuie? ca as mai avea in gand cate ceva :D |
Mai pune poza ca nu merge..
|
Quote:
|
Va salut ...am si eu nevoie de un pic de ajutor daca se poate din partea cuiva din comunitatea Buzau. Respectiv este vorba de o decizie de divort pronuntata in ramnicul sarat si pe care nu am o stampila.Rugamintea mea ar fi sa fac cuiva o imputernicire , iar cu imputernicirea si decizia de divort trebuie ajuns la tribunalul din Ramnic , unde se va plati o taxa si un timbru si apoi actele trebuiesc puse la curier spre mine. Promit sa platesc deranjul.Decat sa dau eu 250 pe drum prefer sa dau unui baiat care ma poate ajuta 150 . Astept un raspuns de la voi aici sau PM.
|
Quote:
Incearca si aici, poate ai mai multe sanse. |
19Tdi @ Poti lipi acea prindere dak ai bucata de plastic cu pistol cu bari de plastic si cu unu cu aer cald ... taicamiu a intrat cu masina intr`un stalp si am facut bara perfect am incalzito bine a revenit la forma initiala apoi am inceput sa fac puzzel :)) si a iesit destul de bine ... te pot ajuta daca vrei ;)
giubau_v8 @ Eu cred ca se poate cu fiba ... am eu ceva rasina fibra pe acasa ... nu stiu dak am intaritor acum sunt la buc la fac ... verific joi sau vineri cand vin acasa ;) si putem incerca sa acoperim gaura ;) |
@ Rotty ... multumesc mult atat pentru sfat cat si pentru sustinere dar am rezolvat problema cu picatura iar apoi am turnat plastic lipit (cu ajutorul unu pistol de lipit plastic) peste crapatura... si vad ca se tine bine...
|
Se tine eu am toata bara facuta din bucati :lol: si am vaz doar o crapatura pe ea dar o las asa pana or fi bani de alta :rolleyes2
|
Roluieste cineva aripi in buzau?
Dar nu cu ciocanul ca asa stiu si eu. :lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning