Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1619-poze-and-comentarii-exclusiv-masini-modificate-cluj.html)

RA_2fast4u 11-04-07 13:30

Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alexzebe (Post 845725)
cum de ti-ai dat seama ;)...

extraordinar maaaaa!!! de cand esti pe forumul acesta numai OFF TOPIC creezi mai!! nu ai scris 1 post util pe aicea!! unde sunt acuma moderatorii sau numa sa baneze persoane care chiar fac ceva in afara sa streseze au timp??? :evil:

xxxxxxxxxxx !!! ???? !!!!!!!!!! ~X(

aseara in fata la sora... in realitate arata mult mai bine z-ul putin tuning pe el dar discret si de efect..

emmedue 11-04-07 18:03

Cj-01-WOB..da'mi add pe mess : emmedue_bike

CJ-01-WOB 11-04-07 21:54

da Z negru .. pe la Bowling aseara ..

.. masina e super insa ''impresiile'' o strica ..

am vazut ieri si un mx6 8) .. o masina mai interesanta pt Ro .. Ma asteptam insa sincer la mai multe turbaciuni ..

CJ-86-UHE 12-04-07 11:43

Quote:

Originally Posted by emmedue (Post 847350)
Da..intr'adevar..exista un S in cluj cu numar "SB 85 WTS"..si eu un pushtan cu paru` intins !!!...nu e nici un membru al guvernului. Tekno...pe mine ma atacai asa dur?

nu-i chiar pustan proprietarul s-ului cu numere de Sibiu, inainte avea o scoda octavia 2 argintie ushor modificata.

CJ-18-DOR 12-04-07 13:57

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 845916)
extraordinar maaaaa!!! de cand esti pe forumul acesta numai OFF TOPIC creezi mai!! nu ai scris 1 post util pe aicea!! unde sunt acuma moderatorii sau numa sa baneze persoane care chiar fac ceva in afara sa streseze au timp??? :evil:

xxxxxxxxxxx !!! ???? !!!!!!!!!! ~X(

aseara in fata la sora... in realitate arata mult mai bine z-ul putin tuning pe el dar discret si de efect..

l-am vazut azi din duba pe varianta zorilor-manastur e super tare :X .. si aseara la sigma acelasi porsche portocaliu ii facea lumea poze :)) si un hyundai santa fe negru cu croame pe 21 foarte tare, nu am facut poze pt ca telefonu "sucks" si eram in trecere :) daca cumva il revad revin cu poze :)

CJ-18-DOR 12-04-07 14:17

Quote:

Originally Posted by emmedue (Post 847872)
Autoworld calea floresti :rolleyes2

iti plac masinile astea huh ?:D

emmedue 12-04-07 14:20

oare cui NU ii plac?...MA OMOARA !!! :X

CJ-01-WOB 14-04-07 19:39

mx3 rosu cipariu

NightRider 14-04-07 23:22

este un Ford Focus, vopsit cameleon cred, l-am tot vazut prin cj, si parea de vanzare...nu stie cineva ceva de el? Arata destul de bine...

di48lo 15-04-07 10:52

Il stie prietenul meu... A vrut sa cumpere dar de vre-o 2 luni n-am mai vazut masina si nici n-am auzit nimic...

bzsa 15-04-07 11:09

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 852163)
Il stie prietenul meu... A vrut sa cumpere dar de vre-o 2 luni n-am mai vazut masina si nici n-am auzit nimic...

o focus este in cipariu nu stiu daca despre asta e vb are ceva paint pe capota cu Predator cred si are pe geam anunt ca e de vanzare ceva pe la 7500 oiro

RA_2fast4u 15-04-07 12:28

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 852175)
o focus este in cipariu nu stiu daca despre asta e vb are ceva paint pe capota cu Predator cred si are pe geam anunt ca e de vanzare ceva pe la 7500 oiro

nu e vorba de acela ;) e un focus cameleon verde-mov parca ceva de genu era si are scris pe el discret focus ...

bzsa 15-04-07 13:33

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 852287)
nu e vorba de acela ;) e un focus cameleon verde-mov parca ceva de genu era si are scris pe el discret focus ...

da acum imi aduc aminte ca l-am mai vazut prin centru
scuze

emmedue 15-04-07 18:38

Focusu de care vb era de vanzare..motor 1.8 (nu mai sh dak diesel sau benzina) la un pret situat in jurul a 9000 eur.A poposit mult timp pe fosta doja.

alexufo 18-04-07 01:03

3 Attachment(s)
masini modificate din cluj... pun si eu un logan modificat din cluj ..parerea mea e ca e cel mai complet la exterior .
kit de bari de la pilot modelul racing line ,faruri+stopuri de la adv project ,evacuare dubla,jante pe 15..cam mici dar vin cele pe 17,folii lummar,instalatie xenon

All times are GMT +2. The time now is 07:01.

- Copyright 2026 4Tuning