![]() |
|
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma uitam acum pe la Valcea pe forum si am ramas masca de cat de activa e lumea de pe acolo pe 4tuning. La noi in schimb... masini sunt destul de multe faine dar oare nu le prea avem cu netu`sau care-i baiu?
|
@ Nosfer aici iti dau dreptate.....
|
cred ca masina ta e baiu' :))
|
Astazi s-a terminat Rompetrol Racing Challenge si.... castigarul este un SIBIAN, un amic de-al meu, Cristi Rus, :rolleyes2 http://www.motorsportnews.ro/crr/cri...hallenge-2010/
Castigatorul va deveni pilot profesionist în Campionatul Naţional de Raliuri 2011 |
mai punete si te culca domne:P
|
apropo , suspensia aia de fatza la matza, ce mi-ai aratat-o e de vanzare cumva ... ?:D
|
1 Attachment(s)
stau de 17 ani in cartieru asta si pana acum nu o fost nevoie de atatea semne.
o dat primaria de bani si nu au ce face cu ei ?:)) |
Sunt interesat sa achizitionez un webasto pe motorina 12v (nu pe apa) de preferat cat mai complet si functional
|
apropo de indicatoare ... zilele trecute veneam pe E din directia brasov catre sibiu ... cobor hula bradului si incep sa analizez indicatoare si borne . Prima borna montata pe parapetul podului din nainte de giratoriu " Sibiu 15 km " peste 900 m (verificati pe bord) intalnim un indicator " Sibiu 15 km " la 100 m de el , borna " sibiu 14 km " ... ajungem in giratoriu la petrom ... ciudat " sibiu 15 km "(distanta verificata pe bord intre primul si acest indicator 1,5 km) , facem giratoriul peste 100 m indicator " sibiu 14 km " ,peste 50m intalnim bineinteles borna cu " sibiu 13 km " si pana in sibiu tot asa continua sa se contrazica bornele cu indicatoarele diferenta intre ele de +/- 1 km . Cu ce o fi masurat astia ? Nu sunt in stare sa mai ia din indicatoare si sa pune pe directia Alba - Sibiu ca pe acolo sunt 5 de toate si aici vreo 30 . Groapa (de 10 x 10 cm si 6 cm adancime aprox) din nainte de fostul radar fix ar trebui astupata cu un indicator ca fondurile pentru asfalt s-au dus.
|
Da ai dreptate si eu mergeam spre sebesi alba si am patit tot asa.. E ciudata chestia asta cu km o data citesti 15 km si peste 1 km mai citesti o data tot 15 km ................
NU mai da quote la mesajul anterior! Foloseste Post reply! am scris asa mare ca poate atrage atentia si se invata toata lumea odata |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning