![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
3 Attachment(s)
CMC-urile sunt machete foarte solide. Nu iti lasa impresia ca s-ar rupe ceva cand le studiezi, desi sunt multe piese micute pe acolo. Mai repede strici un autoart decat un cmc ...
Ca ma plictiseam in vacanta, am zis sa stric si eu niste machete. Astfel am cumparat un Hummer concept de pe care am luat rotile si le-am pus pe un F350 Lariat. Nu prea ma pricep eu si nu a iesit asa cum ma asteptam, in ideea ca rotile stau acum fixe acum :( , dar macar am schimbat aspectul machetei. Cel modificat e cel albastru, cel stoc e cel portocaliu. ps: pe seara revin cu noutati ... |
Mi se pare mai puternica acum, imi place schimbarea:!:
|
Arata bine cu rotile alea mari, dar pe fata parca mergeau putin mai mici;) Pe spate arata foarte bine asa:-P
|
Cat de bine poate sa aratee:shock:!
Trebuie sa-i pun si la al meu asa ceva. Incearca sa-l ridici mai mult,ar trebui sa-si revina directia,daca e destul de inalt. |
Quote:
frumos cadou. |
6 Attachment(s)
Quote:
Am facut asta seara niste poze la 2 modele de BMW foarte interesante. BMW (E34) 535i / BMW (E32) 730i - Minichamps 1:18 Urmeaza si prezentari individuale, dar ceva mai incolo :) |
am avut acel 7 pe argintiu.....una din piesele dupa care imi pare cel mai rau ca am dat-o.....va reveni in mod sigur si la 118.....despre 5 nu am cuvinte.....absolut dementiale castingurile la astea doua....
|
Quote:
Eu am vrut neaparat bmw-ul serie 5 pentru ca am avut unul identic la exterior acum ceva ani. Pacat ca nu a mai facut nimeni si generatia urmatoare de bmw-uri 5 si 7 la scara 1:18. |
2 Attachment(s)
pacat pacat, dar astea sunt dementiale!
doua modele superb realizate!!!!! si din ce in ce mai rare... ps: le-ar sta bine langa astea: |
Art Car-ul nu este rar deloc, il gasesti peste tot si la pret mai mult decat rezonabil.
|
3 Attachment(s)
uite si fostul meu 7er....
|
Doua modele de vis si realizate super la 1/18, bravo man:!:
|
12 Attachment(s)
BMW 535i - Minichamps 1:18
Un model vechi, dar extrem de interesant. Capota prezinta acelasi sistem ca si in realitate (ma rog ... 95% din el), iar detaliile din interior sunt foarte reusite. Ca puncte slabe pot fi remarcate niturile de la faruri si absenta mochetei de la interior (s-a folosit vopsea poroasa). Per total, la fel ca si 730i-ul, macheta este mult peste multe din machetele lansate recent. |
14 Attachment(s)
BMW 730i - Minichamps 1:18
La fel ca si 535i-ul, este realizat foarte bine. Nici acesta nu prezinta mocheta, dar se poate trece foarte usor peste acest mic inconvenient. Daca era mochetat si venea fara nituri la faruri, il puteam considera lejer superior oricarui mercedes AMG - autoart, machete de peste 100E. Am adaugat si 2 poze de "grup". |
Detalii la mama lor acasa...motor, interior, vopsea si cum se deschid..reusite modele:!:
La multi ani man:!: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning