![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
Ai o parere foarte proasta :)) nu o sa intelegi niciodata nimic ..... Pt ceilalti , multam de sustinere :)) daca pot spune asa , oricum faptu e consumat ideea era legat de agatat nu trebuie sa va stoarceti creeri despre cum sa faci sau ce sa faci mai exact ca sa agati , trebuie doar curaj si sinceritate |
Se pare ca avem idei prea diferite,asta e ... respectatile fratilor,fiti sinceri cu ele ,stati sub papucul lor,indeplinitile toate mofturile ca in definitiv asta vor .
Bafta la agatat (agatatul cred ca se refera la momentul in care o cunosti ,te pui cu ea etc ,primele 2 zile maxim ..deci trebuie sa fi foarte sincer lol ). Numai bine |
eu am fost de obicei agatat:)))) nu-mi place sa caut si sa duc munca uneori degeaba:)) si n-am dus niciodata lipsa de femeie
|
Imi plac sfaturile astea. Dar la mine (nu stiu de ce) nu functioneaza. Poate sunt prea mic.
|
Quote:
Totul vine la timpul lui, rabdare ca fata predestinata va fi exact cine nu te astepti,bine poate bat un pic campii ca totusi la 14 ani nu cauti chiar relatii serioase :-P, cel putin unii...mie personal nu-mi place sa pierd timpul degeaba, ori imi place total ori deloc. Sfat:Arata ca esti matur ! |
Da. Ai dreptate. Multumesc de sfat, dar mie colegii si prietenii imi spun ca sunt prea matur si ca ar trebui sa mai copilaresc un pic.
|
Nu stiu ce sa-ti zic, ti-ai construit caracterul asta de om matur si crede-ma e mult mai bine asa, e adevarat ca unele placeri ale vietii ajung mai tarziu dar si cand ajung...sunt placeri tata :D...trebuie sa fi tu, pur si simplu tu ! :) Asta e adolescenta, n-ai ce-i face...o sa vezi ca si fetele vin cu caruta, doar rabdarica ;)
Daca gresesc corectati-ma ! |
Quote:
|
Andrei94 asculta la Eagle..asculta pe cei mai mari..e cel mai bun sfat ! Daca vrei sa'ti bati capul cu fetele din ziua de astazi..nu ai decat pana la 16-17 ani vor prieteni mai mari ca ele daca are si masina si mai bine (asa sunt unele)..majoritatea de la 18 sus isi cam dau seama ce fac !Acum nu te gandii ca la 15 16 ani nu o sa ai prietena..nu dispera..vin ele singure..daca nu vin,le chemii tu metode gasesti (fara numar ca sa zic asa) ;) :D
|
Quote:
Īţi faci probleme cu fetele/femeile? :lol: Cu toţii ne facem, numai că unii o maschează mai bine iar alţii mai deloc. :D |
Eu unul am ajuns la concluzia ca nu are rost sa agati. MIE PERSONAL imi e muuuuult mai bine singur. Femeile aduc numai necazuri
|
Nush cat timp o sa.ti fie mai bine singur :lol:
Aduc ele necazuri, dar si fara ele ce ne.am face?! :lol: |
ne'am da toti lama si nu am mai avea playboy :D
|
Quote:
imi place cum ai spus aici :) perfect :) |
Quote: