![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
un Nokia 6310i si un alt Nokia 2310
|
update : iphone 3G
si cu ocazia asta anunt ca vand si vechiul telefon....nokia 8600 luna impecabil(nu are nicio zgarietura) cumparat de nou am tot pachetul la el(husa piele NOKIA,handhold NOKIA,piele pt sters ecranul NOKIA, cablu de date+cd de instalare) pret: 8.5 mil |
cat ar fi ''normal" valoare SAR`ului
|
cu cat e mai mic SAR-ul cu atat mai bine ... poate sa fie de la 0.50 pana la 1.20 1.30....care e deja mare
|
Nokia 6234.....super telefon........si calitate filmarilor (ziua) sunt de invidiat.
Si cu cele 2 difuzoare "latra" foarte tare:D:D:D |
Iphone si sunt foarte foarte multumit de el
|
Am dat n73-ul cu durere in suflet, dar a venit samsung e950
aporpo stie cineva cum fac se auda sunet cand ridic clapa???? |
vreau si eu o parere despre sony ericsson c902 :?de la un proprietar.
|
eu am un nokia n70...destul de bun. Il tin mai mult pt filme...muzica nu prea ma intereseaza. Ma intereseaza mult programele ce merg bagate pe el :)
da' totusi e de vanzare...vreau un n73 pentru ca e mai bun la ce ma intereseaza pe mine (soft...) |
AM un n73 sunt multumit de telefon este foarte destept dar am avut probleme cu softul si inca mai am cateva probleme , cred ca problema generala a modelelor n73 este softu
|
mai exact ce problema ai...?
|
Pai telefonul se opreste singur daca dau umpic mai tare cu el de masa sau ceva tare se opreste ..
|
am avut si eu problema asta la un sagem...contactele dintre acumulator si telefon erau slabe,si de fiecare data cand telefonu' lua o cazatura,sau ceva de genu',se intrerupea legatura de acolo. de aia se inchide.
(cred...) |
Quote:
am un SE G502, sunt multumit de el si folosesc cat de mult pot castile.. mi se par foarte utile in special in masina :) ma gandeam sa achizitionez si niste casti cu gps, pentru ca imi trebuie in meseria pe care o am. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning