![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Azi vin şi eu;) :lol:
|
Am inaugurat Mall cu brio, patru tuningul a fost prezent si de aceasta data, ca doar nu o fi sa ratam noi pomenile din prima zi.
Danuuu, Jupan_Emy, Al3xxx, Sageata..... fara numar fara numar |
fratilor da nici aici nu scap de el???is satul de mall-ul asta pana in gat!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
chill, nu e vorba de niciun mall, e doar o tiganeala de mazgazin universal satesc mai rasarit, numit cu snobism mall de tata hotilor, domnul ala cu nume de buda...
|
Quote:
mai alex oricum e un magazin mai rasarit fata de toate magazinele din oras , nu cred ca poti compara luceafarul cu mall ul chiar daca nu e el cel mai reusit si ca s-au grabit sa-i dea drumul ,dar totusi e un loc putin mai sus eu zic ca este un pas inainte pentru noi pentru ca usor usor incepe si o activitate economica la bacau |
asa o fi mai al3xxx dar tot o tiganeala de magazin universal satesc ramane, cu articole de doi lei si impresii de multimiliardari de carton. deja trecem in off topic. eu am sa uit ca avem MALL in bacau, si nici nu mai spun la nimeni ca ma fac de rusine.
|
Quote:
de ce zici ca au articole de 2 lei ??? pentru ca toti au adus lucruri care costa mai putin ? luam de ex firma cellini e o firma cu ceasuri .... au adus niste modele mai low price de ce ? pt ca nu e asa de mare puterea de cumparare a oamenilor din bacau ca de ex a celor din bucuresti unde au expuse ceasuri de 200 de mil lei vechi tu ai da 100 de mil pe un ceas ? nu cred dar un 10 mil pe un ceas care este acum in mol ? eu zic ca te-ai mai gandi si parca ti-ar face cu ochiul tocmai de asta e mall ul nu are cele mai tari si excentrice articole |
sunt de aceeasi parere cu sageata si cu alex, adica na frate care are 100mil sa dea pe un ceas da sa mearga in mall, care nu sa se duca la luceafaru sau....daca e mall sa fie cu stil macar, si care nu are bani si vrea sa se dea in figuri in mall, sa se duca la etaj sa stea la o un hamburger la kfc sa nu zica ca nu a fo la mall, dar la partea de imbracaminte si accesorii e praf, nici macar o pereche de adidasi misto nu-ti poti lua de acolo......
|
kfc?
avem noi asa ceva? hmmm... eram sa nu-mi dau seama... parca la kfc prin alte parti portiile sunt duble decat aici... o fi varianta mini-kfc :):):) |
Quote:
eu am mai spus si in postul anterior cum sta treaba cu mall , au alt target al cumparatorilor si de asta si produsele care sunt oricum sunt si firme care au aduse produse interesante cum sun stelliman braincof cei de la puma si uimitor chiar si cei de la b&b collention care au si un magazin in luceafarul si in multe orase din tara au adus ceasuri foarte interesante si nume cunoscute fata de ce vand in alte parti oricum eu ma bucur pentru ca este un mall si la bacau chiar daca multi sunt impotriva sau au anumite obiectii ,trebuie sa privim partea buna a lucrurilor ... |
Quote:
|
si ce treaba au toate discutiile astea cu intalnirile membrilor 4tuning din bacau ???
|
in 4 ani se va construii un alt mall, mai mare
|
Quote:
|
Quote:
nu urmareste nimeni sa faca intalniri la mall ar fi o idee ,poate vin mai multi de data asta mai stam la o poveste si mai depanam amintiri din anul ce trece :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning