![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
ce culoare faci capacul? :D
|
Capacul o sa fie negru ca si baia de ulei, vreau sa pastrez tema asta negru-gri aluminiu la motor:) mai am cateva suruburi si placute de vopsit in negru ca sa fie totul bine:D
O alta alternativa mai era capacul albastru masinii dar parca nu este de acolo.... |
verde zic eu :lol::lol::lol: ca si rotile de iarna :twisted: si dupaia o ia KEN BLOCK la o tura pt noul antrenament :))
|
5 Attachment(s)
Ca tot omu inainte de Sfintele sarbatori de Paste, am zis sa spal si masina, sa arate si ea a masina
Dupa ce am terminat exteriorul, m-am apucat si de motor, ca nu a mai fost spalat de un an, defapt nu a fost spalat nici odata:lol: zici ca e nou motoru, pacat ca in o luna se va face inapoi... Am facut rost si de un radiator de Nova fara gura de umplere, acum e dat la modificat gurile de intrare/iesire(trebuie puse in oglinda) iar dupa paste imi da un vecin un vas de expansiune de Opel, iar sistemul de racire va fi presurizat:) sunt mai multe avantaje intrun astfel de sistem, unu din ele(foarte util parerea mea) isi face sistemul singur aerisirea |
Ai scos-o si la test drive. Merge super:D
|
Quote:
|
ce bine ai spalat jantele:D imi plac:D
|
Quote:
|
PA SISTEM ASPIRAT!! azi am trecut pe langa resedinta ta, dar nu am mai oprit:)...aveam ceva greutate dupa mine:))
|
5 Attachment(s)
La proiectul motor se lucreaza usor dar sigur:-P am montat pompa de apa provizoriu, am montat fulia de la pompa si cea ce la axa si am mai taiat putin din suportul de la alternator si am realizat suportul intinzator pentru acesta si am taiat o curea de dacie si am imbinato sa vad cum se aseaza si sa aflu dimensiunea curelei, dupa pasti sa dau comanada:-P
Mai am un pic si pun motoru pe maisna:-P |
unde este verdele de la fulii?:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi au venit ultimele piese pentru roti:D colet special tocmai din Arges, de la pretenu Brosco, un set de capacele pentru jante de tabla:D de 2 luni ma rog de el sa le aduca, de mult cautam ceva de genu asta ca sa astupe mijlocul jantei....
|
Quote:
|
Quote:
dau bine capacele alea pregatiri pt 7 mai? spor la operatia pe cord |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning