![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
maine ma plec la bucicarest... si voiam sa va intreb daca stiti v`o unu v`un magazin de sound ... unde sa ma duc sa ma interesez ce pot sa`mi pun pe masina... and stuff..?!:P
|
La Wizards!Sunt cam piperati la pret dar fac treaba buna..
|
adresa...ceva... cam pe unde vine?
|
Quote:
Curtea clubului IDM Semanatoarea Tel/Fax: 316.52.05 Mobil: 0720.022.373 |
Andr3y - TAM !!!!! Du-te la "********" - muzica de iti bubuie creierii, au super preturi si gasesti cam tot ce vrei tu, casetofoane, cd-player-e, dvd-player-e, lcd-uri, statii, subwoofer-e, cam tot ce vrei. Ca sa te convingi intra pe www.************ si ai sa vezi acolo cam tot ce au. Adresa Str. Theodor Pallady, sector 3 Bucuresti. Au si niste numere de telefon: 0765255466 0747491300. Yo de acolo mi-am luat si sunt super multumit de ceea ce am si de banii care i-am dat.:headfones
|
momentan am ascuns 2 topicuri: cel de intalniri si cel de poze si filme
motivul il stiti majoritatea, este acesta : https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=17560 pana se linistesc apele, raman intalnirile asa cum le-am stabilit, si... ne auzim la telefon. deacord? |
Da..Sau pe messenger..
|
dita unde a putut ajunge filmu meu......ma astept cu ... militieni la usa! :) cat despre ziaristi...au dreptate ce spun uni oameni de ei...baga gogonele cat cuprinde ....muritori de foame...
|
poate acum iti dati dreptate....https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/16928-jurnalistii-complexati-fomishti.html
a....si oricine v-ar intreba ceva...e filmat in anul 2004,pe un teren viran. phutu-i in gura de ziaristi....wah baaaaaa...ce stie cacatul ala tot,despre concurenti,masini,organizare mai rau ca-n NFS,labaru draq...ar trebui sanctionat la prima legala cu o mare MARE IMENSA mUE ideea e ca vrea sa loveasca in militie si un sef anume...... |
Quote:
da ... numarul de masina pe care l-a dat am auzit ca nu ar fi a unui oarecare ... si e cam ciudat ... tot ce e posibil sa fie si cu altfel de conotatii |
http://video.2fast2real.com/video/F1...AD9C71E2F8.htm
bai baieti ....gata cu video s-a rezolvat nu mai este :).... noroc ca aia d la 2fast2real is baieti buni ;) cu un mail catre ei am rezolvat:D |
Bravo! :) :)
|
bravo mircea
mai da totusi e curios cu nr alea doua .. ca eu nu am mai vazut pana acum am niste colegi care au nr cu ...da nu au nici o treaba cu asa ceva |
intrebarea e cum a ajuns acel film acolo? cine l-a postat akolo?
|
Ma eu l-am pus doar aici....a si fost sters odata si ma rugase sfw sa-l urc pe site...ma rog nu are importanta ...nu prea avea ce face din filmu ala...la fazele "grele" era intuneric.... dar in articolul ala nu zice ca s-a dus cu filmu la politie ... si tun zicea ca a ajuns in mana politiei..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning