![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
am intalnit doar intr-un parc auto undeva langa masinile de vanzare o "colectie" bmw E21,E30,E32 cu jante BBS toate si low, iar masina de zi cu zi a proprietarului era un E38 foarte frummos cu jante 19" ac schnitzer si suspensie sport. iar pe autobanda o masina suparata ce am vazut a fost o toyota supra veche galbena cu roti cromate foarte late, detalii n-am apucat sa vad ca altfel nu i-asi fi zis suparata:D |
ma interesau detaliile mai mult sa nu am probleme eu p-acolo....
gen fara talon, amenda....etc.... gume am 215/40 fata...225/40 spate 16" 9j......banuiesc ca asta o sa le atraga atentia.... plus nr RO...tobe care urla....geamuri negre, si o culoare care cam bate la ochii..... si binenteles la volan un sofer mai bronzat asea...pa sistem:).....deci cred ca o sa le dau de banuit....:rolleyes2 dar cred abandonez si plec cu un T4 sa mai adun acarete ... tot cu geamuri negre...:lol::lol: |
Quote:
ai primit "CECUL" de la Lica? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum anul zic mai mult pas la legale...nu am facut nimic in plus la masina...o sa devin somer cu acte in regula...la salariu care il iau mai bine stau acasa..... o sa ramana masina de plimbare, distractie.....170 ponei ajung sau cat draq o mai avea ea p-acolo.... |
vezi ca de anul asta se schimba traba la legale, vor fii grupe profi si street...
tu intri la street ca ai motorul in acte, deci sunt ceva sanse! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ia zi jaka', cand o mai ardem pe turnanta??? Frumos rau acolo ... |
nu vrei sa faci taximetrie si prin pitesti???
numai cu taxiul m-as plimba atunci 8)8) |
Quote:
|
Quote:
alex....o ardem oricand , timp sa fie...... si eu astept sa vedem ce regulamente apar.....anul trecut am plimbat masina mai in toata tara.....anul asta sa vedem.... daca nu ...repet, masina ramane de plimbare....cerce si cupa KOEcean...:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning