![]() |
loool korekt scooter, asa este
probabil k ai postat in timp ce eu scriam mesajul anterior felicitari oricum :tenisclap |
:? Nush... ai vreo dovada k e asha???
205 are cu totul altfel stopurile!!! Shi Speedy hotareshte-te!!! Shi vezi k trebuie sa zici shi modelul! :evil: |
lol dovada e k a recunoscut si scooter, are stopurile modificate d-aia nu ti-ai dat seama.. dak nu crezi du-te pe situ respectiv si cauta akolo
aia a ta e aproape sigur alfa, da modelu nu stiu.. 8C ? |
Nu e 8c... hai k va mai dau un indiciu e fabrikta in 1924.
arata-mi botu` de la Peugeotu` ala!! Shi te cred k e 205!! te rog! |
n-am decat poza aia ti-am zis du-te pe site sa te convingi k tre sa scrie.. undeva :lol:
la aia nu mai stiu mai departe, makar am aflat k e alfa :D |
nikeff peugeot`u ala are sopuri de peugeot 406 c am dreptate ?!
ps:my mistake |
man eu de 406 cc nu-mi aduc aminte sa existe.. oricum n-as sti sa-ti spun pt k nu stiu detalii, eu doar am poza asta kre se numeste simplu peugeot 205
|
Poza lui CT-87-ADY : 1924 Alfa Romeo P2.
Peugeot 205 are stopuri de 406 coupe (cred). Sa mai puna cineva poza :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Oricum mah nu e 205 100% ala! e 306.sau evetual 106(dar nu cred). 205 nu e sigur sigur! 8) Hai k mai bag eu ink o poza... |
Hai k e mai simpla asta!! :twisted:
|
deci dak tu ma convingi pe mine k aia galbena nu e serie limitata/prototip/etc adik acele masini kre am zis k SE EXCLUD, NU MAI PUNEM ASA CEVA, atunci oi fi eu de pe alta lume da sincer in viata mea n-am vazut asa ceva..
PS: ala e 205 si gata! mai lipseste sa zici k seamana si cu 607.. |
bai.. deci dak ai un ochi bun shi cateva cunoshtiintze in materie auto iti dai seama de Marca imediat! :wink:
|
bai.. nici eu nu shtiu sigur sincer! Deci.. vedem dak nu gaseshti nimeni dupa 3-4incerkri... mai dau detalii shi dak nu :x renuntzam! K?
|
Hai k am vazut vreo 10-20 de peugeoturi... 106...205... shi 306.
Shi da ai dreptate e 205! :oops: Dar l-a modifikt de sa-mi bag...p**a... m-am orientat dupa luneta shi aranjarea ei :P . TARE poza oricum! |
Trebuia sa te iei dupa geamul din spate lateral si vedeai imediat ca e 205.
Poza de mai sus e un Alfa Romeo prototip (cred) :? |
Alfa Romeo este dah! BV!
Dar ce model??? |
Oricum, parca stabilisem ca nu mai punem prototipuri si masinile lui Stefan cel Mare si mai stiu eu ce masini de serii f mici. Ajunge cu astea, ok :?: :no:
|
Eu nu am de unde sa shtiu k e prototip...
Cred k a fost fabrikta dar intr-o serie limitata... Acuma ce facem??? Mai pun eu 1poza sau pui tuh sc00ter?? ashtept rasp! :) |
Fratilor, Sc0OTeR NU ARE POZE. :oops: . Pune tu pls
|
1 Attachment(s)
Pana va hotarati voi, pun eu:
PS:Scooter, vb la pers a3a de parca ai fi Puricele din desenele alea de pe Cartoon cu Mucha Lucha-luptatorii mascati... :lol: :lol: :lol: Primul indiciu....e europeana(ca sa va mai scutesc de chinuri) :wink: |
1 Attachment(s)
Nu`i nimik... o sa fie o placere! :)
|
Poza lui CMS : N-am idee (cred ca provine din fosta URSS)
Poza lui ADY : Alfa Romeo (tip nush) Rasp pt CMS : Probabil ca tu esti un fan inrait al acelor desene pt ca habar n-am despre ce vb. Am vb la pers a treia pt ce e a nush cata oara cand am spus ca n-am poze si mi se cere ce n-am. :roll: |
Am postat aman2 deodata :) dar totushi tuh inaintea mea :P
|
Nu te mai obosi...Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, motor 1.3 101cp 2 carb. Webber...check out ce-am pus eu mai sus :wink:
|
Bv. Bogdanele! :lol:
|
10xz :D :wink: ...aaa, si aia nu e ruseasca...na, inca un indiciu si ma duc sa ma culc: e vest-europeana....si inca unu', na: s-a fabricat sub 2 marci...una destul de cunoscuta si una surprinzator de cunoscuta(vedeti voi de ce surpinzator :wink: )...eu o vreau p-aia mai \"surpinzatoare\"...eee, acum e destul de ushor, cred...
|
Am gasit eu una faina sa bag. Scuze daca supar pe cineva
|
Pacat ca nu merge poza mea :cry: . La CMS, e cumva VW ca are roti si faruri ce seamana cu polo vechi :?:
|
S-ar putea sa ai dreptate! :)
Dar e prea urata pt. un VW :lol: |
Daca te uiti mai atent, vezi ca are jante de golf 2 si de care s-au mai pus si pe alte vw de prin anii 80. Si masca este aproape identica cu al lui golf 1 :lol:
|
Deci tuh zici k e VW polo...?
oricum e VW Sigur Sigur!ms k mi`ai deschis ochi :) |
Tzeapa, ca nu e VW....shi poftim ca nu e nici germana... :P :D
|
bogdan: fiat? :roll:
ct-87-ady: am gasit intr-adevar aia galbena a ta, e un alfa da nu stiu ce model, stiu k are motor de 2,9 cu 210 CP cat despre 205 ma bucur k ne-am inteles :peace: |
2 Attachment(s)
nu am mai trecut cam de mult p-aici asa ca ma mai bag si eu in seama cu una sau 2 poze.
Si fata si spate sa va fie mai usor |
Re:
Quote:
bai bogdane, io zic ca e VOLVO, bat campiile? :?: :?: :?: :?: |
BogdanCMS- Talbot ?
Hammer - Honda accord sedan 94-97 |
fiat... cred cms-ule
|
skoda ?! :wink:
|
Hammer, esti pe-aroape f tare...insa e surioara ei din.... :shock: Olanda...daca spui si care e...esti tare. :wink:
|
Singura marca olandeza ce o stiu eu este Donkervoort :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning