![]() |
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
1 Attachment(s)
vand lampi spate dacie model ca cele din poza. pret avantajos. tel 0743795950.
|
arata foarte naspa mai lipsea sa scrie GICU pe luneta mai bine cu geamuri cu partea de sus albe :)
|
mah baietzi, pot sa va fac rost si eu de stopuri d-astea, noi noute, cu tipla pe ele, [email protected].
|
la ce pret?
|
1 Attachment(s)
aaduc eu stopuri clare pt dacia 1310 noi in cutie tip California la 165 lei setul!!!!!!!!cu tot cu becuri atasez poza cu modelul
|
1 Attachment(s)
asa nu are nimeni ???:rolleyes2
|
S.C. Crisana Impex S.R.L.
Aduc stopuri la comanda pt. orice masina inclusiv Dacia 1310. Si nu la preturile alea extraordinare care le ziceti voi. Info la [email protected] Orice alta piesa de dacie, masina straina sau accesorii auto tuning, majoritatea pe stoc. |
Si adaug ca sunt noi noutze :D
|
2 Attachment(s)
dau bine, dar pica ca p..a pe marginea de cauciuc
semnale albe fata are cineva for sale |
Quote:
|
vreau si eu un set de lampi albe spate dalea aparute acuma. la ce bani???? le dati
|
Vad ca am facut o gresala sa postez un anunt aici. Firma mea e de peste 10 ani cu o experienta de aproape 20 de ani. Crede-ma ca avem si noi furnizorii nostrii de piese. Dar am zis doar Calitate.
Alex: Daca vrei sa te bati in oferte cu cineva du-te pe piatza. Eu zic doar atat. Piese de calitate la preturi bune la [email protected]. Acesta e ultimul meu post in acest thread. |
Quote:
site-ul ala cu piese auto nu merge .. ptr solenza ce poti sa aduci ?! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am de vanzare lampi dalea. la un mil 500
|
Fratilor, nu sunteti normali. Ba ca in coltul din dreapta jos este chederul prea stramb, ba ca becul de la mijloc se aprinde mai in rombulet decat becusorul din exterior, etc. Nu mai comentati aiurea la ele. Acuma aveti tot ce v-ati dorit: triple lexus style normale , triple lexus style negre, triple albe complet, triple jumatate rosii, triple jumatate albe, puteti sa va faceti pana si triple la comanda. Puneti mana si va cumparati. A ajuns ca triplele lexus sa ajunga pt dacie 110 lei. Ce naiba? La banii astia puneti mana si montatile cum trebuie.
Pt cultura celor care tot le gasesc motive de doi lei, aflati ca se poate lua chederul de la vechea tripla si se poate monta la asta noua, ca doar e aceeasi forma... Off. Greu tare... Ganditi de doua ori cand postati, nu mai comentati aiurea. Eu inteleg ca e forum si ca fiecare avem dreptul la parere, dar, unii exagereaza in draci. Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar mai ganditi unii dintre voi cand va bagati degetele in tastatura ;) |
Unde gasesti la 110 ca vreau si eu
|
Catalogul oferit de firma conex, sau daca nu la bursa ori pe 4tuning, ori pe daciaclub . In caz ca nu gasesti, iti caut eu maine ;)
|
in bucuresti nimeni ? autovit nimic
|
Quote:
per total sunt OK |
va dat prin cap sa faceti garnituri pentru ele ? din cauciuc siliconat?
|
Re: STOPURI TRANSPARENTE PT DACIA 1310 BERLINA????????????
2 Attachment(s)
Din cate am inteles se gasesc pe piatza
|
fratzilor pute Vitanul de lampi clare.mai cautati si voi inainte sa postati.setul e vreo 140 lei.
|
vezi ca avea unu in cluj cu 160 lei...ala cu trabantul, alex-agresor...sau asa ceva
|
mie unul nu prea imi mai plac am vazut ca pute bucurestiul de kitch-uri si de rable cu asemenea stopuri :(
|
Quote:
|
eu am vazut doua dacii cu niste stopuri cu mult diferite de cea ce au baietzii pe site dar unde as putea gasii asa ceva???cine ma ajuta si pe mine cu niste raspunsuri???pot monta turbina pe motorul normal de dacie???ce imi propunetzi pt suspensii sport...arc plus amortizor??...filtru de aer sport??cutie si kit de ambreiaj mai bune sa traga masina???a mea normala cum este trage doar in primele 4trepte iar a5a zici k urca panta ...nu conteaza k e drum drept urc covor sau am pasageri! va multzumesc!
|
Cand au aparut mi-a suras ideea dar acum am observat cu stupoare ca defapt sunt niste ornamente de prost gust.... pana si barbatu lu femeia de servici care spala tomberoanele de gunoi si-a luat pentru cazanu lui.... 2 cuvinte am de spus Incredibil de oribil....
|
daca stii sa le imbini dau bine si stopurile astea acum depinde si de ce culoare e masina si cum arata ca dau bine stopurile
|
lexus style vad ca este la moda la kitch-uri si este un fel de cireasa de pe tort la ele, eu prefer sa caut niste stopuri ca ale lui BOLO_BCD jumatate albe jumatate rosii
|
1 Attachment(s)
Stopuri clare p break........8)
|
cred ca o sa optez si eu pt sopuri clare sunt cele mai tari si m-ar interesa si de break unde pot gasi?
|
fratilor este un magazin la piata galati si au stopuri de dacie inikte ceva in genul celor de la audi q7 este in jur de 2mil multa bafta
|
poze sa vedem si noi. pune cat mai repede poze pls ca sa nu apuc sa imi iau dastealalte
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cine stie de unde pot lua triplete jumate alb jumate rosu sa imi dea un pm :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning