![]() |
dap..ala ii..
|
2 Attachment(s)
SUPRA
|
e cam mare masina pt spatiu in care ai pus-o....
|
Golfu': SUPERB frate-meu! ABSOLUT SUPERB!!! Singura problemă, cum a spus şi ra2, e locul strāmt īn care ai pus maşina. Īn poză, masina pare supradimensionată faţă de străduţa aia mică. Oricum, ştergānd fundalul, lucrarea īn sine e superbă!
FELICITĂRI!!! |
2 Attachment(s)
sunt si eu incepator :D:D
|
eu zic mai bne sa te lasi de carbon si sa incerci sa faci masina mai reala....sa mai lucrezi la ea
bafta.... PS...spuneti si voi baitatului unde trebuie sa mai lucreze mai mult...mai dati sugesti ca ma inebunit pe mess :lol: |
2 Attachment(s)
Fiat Stilo
|
1 Attachment(s)
alta dar nu prea reusita sper sa comenteze cineva macar la asta
|
-La MaTzA mie mi se pare bine in general ,da ploapele alea sunt strambe si culoarea e cam ....
-La Gabi frumos imi place da mai trebuia tras de spoilerul fata |
2 Attachment(s)
spuneti si voi unde am gresit dar eu cred ca nicaeri :D:D
|
uuuhhh...clantele nu trebuiau vopsite, priza de aer se vede k e lipita trebuia sa dai un smudge ceva sa para k e parte din masina, carbonu nu merge :roll: , culoarea e prea stridenta, mai joaca-te cu opacity, fill, si overlay, screen alea (nu mai stiu cum le zice :oops: ), in schimb jentile sunt puse bine..
keep it up..mai uite-te pe tutoriale si intreaba unde nu stii :idea: :wink: |
Re:
Quote:
|
Stiu ca si mie mi s-a intamplat asa ca la tine :?
|
Re:
Quote:
|
Nope! Layeru' spoilerului e acolo, pot să-l fac să dispară (pe spoiler :lol:), dar dacă trag de el, pleacă toată caroseria, cu tot cu spoiler.
De puta madre! :lol: |
2 Attachment(s)
Comentezi?
|
2 Attachment(s)
m-am jucat si eu :lol: ce parere aveti?e o masina mai veche de-a mea pusa in parku Herastrau :lol: :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentatii va rog
|
2 Attachment(s)
Mazda :P
|
ne bagam la un battle cu Mazda? :twisted:
|
Deja s-a vorbit de battle cu Cadillacu' CTS.
|
pai cu ala tb sa asteptam pana fac cei cu usergrupul........ si asta deja e facuta.... cum vrei... hai ca suntem OFFTOPIC... eu vreau.... :wink:
|
|
1 Attachment(s)
am mai facut o varianta....(cu asta na arunc inbattle)...da-ti si voi o parere va rog...pls pls :roll:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Varianta finală, pentru battle.
|
re
2 Attachment(s)
Comentati si voi pls ;)
|
mah la masina... no comment
dar la reflexie ... vad ca la tine stalpul dintre usi are reflexie... trebuie sa selectezi doar geamurile ... nu si stalpul :D si reflexia o facem un pic mai transparenta :D |
in mare parte misto , te-ai complicat zic eu la faza cu .. stalpu` , mai bine ardeai un aibrush jale pe el si aia era, btw - greseala, mare , e ...
wtf, masina sta cu roata dr. spate intr-o groapa or what ? e greu sa gasesti fundale .. dar .. decat sa le pui stramb , mai bine nu le pui ,cel putin eu asa incerc sa fac, oricum ,se observa greu , nota 8 |
re
Doar 2 comentari??:(
|
1 Attachment(s)
Ia ziceti am mai avansat si eu ? aaa?
Si ms DshockEvo pt sfaturi :wink: |
2 Attachment(s)
Dodge Slingshot
|
1 Attachment(s)
matiz!!!! sunt nou in photoshop(3zile)
|
comentati si la mine cady-ul :wink: e URL AICI la chalange :roll:
|
1 Attachment(s)
mai am una!!!!! comentati fara mila
|
pragurile sunt de o calitate neglijabila , spoilerul din fata nu prea are umbre , stickerul trebuia sa fie mai transparent,carbonul nu prea a iesit
dar pentru un incepator e bine :wink: chiar f bine :mrgreen: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning