![]() |
Re: OFF-TOPIC
MS MS
|
Quote:
|
La multi ani PIT !
|
Happy Bday PIT !
|
La multi ani! Sa traiesti cu numele! PIT(petrica):D
|
Quote:
Ori il cheama Pitrica(PIT) ori Petrica..... dar nu cred ca vroia PET .... la numar :))))) |
Quote:
|
Quote:
|
:)):)))
|
Cand mergem la Corbu?
|
Re: Dacia Logan 1.6 16v & Opel Kadett GSI 1,6 16v
Bai, cand veniti? :) Aseara a fost ceva actiune in tulcea ;)
|
Quote:
Ce actiune a fost? Cine cu cine? |
Quote:
|
Quote:
Banuiesc ca evo 10... :???: daca cupra are decat soft... din cate am inteles |
Quote:
|
Frumos club Succes in Competitii va ureaza A.R.T Agressive Racing Team https://forum.4tuning.ro/173-cluburi/...cing-team.html
|
Multumim! Deasemenea si noi va uram bun venit in randurile cluburilor auto.
|
va mai intalniti mah?
ca eu sincer nu prea vam mai vazut pe acolo |
Veniti in 19 -20 Sept La cluj ?
Agressive Racing Team va asteapta sa ne cunoastem cluburile |
Quote:
Ai impresia ca e pe cale de destramare acest club? Ca nu mai sunt oameni in parcare la metalu' si iti spui in gand ce club mai e si asta... E un club neoficial si cam atat... asa ca nu va asteptati la prea mult, facem si noi ce putem... Ne cerem scuze domnul Naiman... poate daca vom reusi vreodata sa devenim un club oficial, legal atunci sigur o sa ne vezi pe la metalu... metalu e baza, acolo se promoveaza tuningul in tulcea... unde se uita domnul naiman la motor de 2,5 si spune ce trebuie facut sa traga mai bine... nici macar Miaghi mecanicul auto nu a crezut ca e o problema cu acel motor... din pacate nu eram pe acolo, dar sa sti ca baietii iti multumesc pentru informatii si invataturi sa traiesti multi ani peste 19 care ii ai acum plini de stiintza si studii in domeniul auto/club/motorsport :-) |
Quote:
Apreciez intereseul vostru de a va imprieteni cu alte cluburi si vad eu si cu al nostru.Daca ajungem pe la Cluj cu siguranta ne vom intalni. Noroc! |
1 Attachment(s)
Geox pune si tu jante Borbet T pe poza aia. Poze cu jantele gasesti pe google. PIT sunt.
|
1 Attachment(s)
Ce umbli ma pe user`u altora:rolleyes2
Altadata poze la rezolutie mai buna:x |
jantele cu buza nu vor arata bine niciodata pe logan, decat daca il cobori F MULT :)
|
Mersi mult. Frate poza e facuta cu telefonu si era nu prea mai era soare deloc. Asta am gasit si noi mai repede.
Bafta |
Care aveţi Nokia 6300 de vânzare????????
|
1 Attachment(s)
Schimb opel tigra 1,4 16 v faruri angel eyes plafon negru jante aliaj cu un sub woofer + statie
|
Quote:
|
Quote:
Golf 3 din 93 Benzinar 1. 6 Inmatri cu 4/5 usi Inchidere Centralizata + alarma, sistem audio + JVC 1000 W, Trapa electrica, Scaune Reglabile Fata, Genti de aliaj ' 15 Oglinzi electr, Servo total, ABS, 2 X SRS, Verifi pana in 2010 Asigu 2009, Propietar unic, culoare rosu inchis, foli omologate spate luneta. Alte detalii : Interior frumos , Grila Sport , Prelungire Capota , 4 genti de tabla cu gume de iarna , Husa Sport , Stopuri Sport pe leduri https://forum.4tuning.ro/173-cluburi/...am/page-2.html poti vedea pozele : SJ 88 PDA < acolo nu este pusa grila , prelungirea, si sunt modificate cateva > |
=)) :)) =))
|
Ce nebun:lol:
|
Bai glumeam... ma omoara MAG cand o sa afle ca ii vand masina sa imi iau subw :)))
|
Quote:
|
mdea....
|
Quote:
|
Ce i-am inceins pe baieti de la logan club azi:lol: