Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Fanatik Constanta (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/95485-fanatik-constanta.html)

naiman 18-02-09 15:06

Re: Fanatik Constanta

jante mai mari nu merg ca si asha ii atinge

wu_vladutz 18-02-09 17:29

Merci Mustang ! Se pare ca voi, cei la Buc. ati iesit, inainte noastra chiar :)
Apropo, tu imi sti masina cum era inainte ( albastru ala inchis si stickerele in lateral :D:D ). Ma bucur ca-ti place !

P.S : naiman, vrei sa fii purtatoru` meu de cuvant de acum inainte ? :)):))

clau lcf 18-02-09 17:32

Jante mai mari, garda mai mica la cauciuc. Respecta ET-ul si j ul si e bine. dejavantaj: Mai rigida, mai multa atentie la gropi.

naiman 18-02-09 17:38

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2078856)
Apropo, tu imi sti masina cum era inainte ( albastru ala inchis si stickerele in lateral :D:D ). Ma bucur ca-ti place !

P.S : naiman, vrei sa fii purtatoru` meu de cuvant de acum inainte ? :)):))

pai puna la urma dam la vot tati si voi fi :P dak vrei u dam si in scris :D

wu_vladutz 18-02-09 17:39

Daca`mi pun cauciucuri cu balonul mic, sunt foarte sigur ca nu o reziste jantele alea f. mult timp, pt ca la drumurile care le avem, le fac praf imediat.
Am prieteni care au avut asa ceva si au strambat foarte repede jantele ( tinand cont ca au incercat sa aibe mare grija la gropi ).

Am sa incerc sa scot distantierele si sa iau niste jante mai mari de la un prieten sa vad daca-mi ating sau nu !

naiman 18-02-09 17:43

ia ziceti ce program aveti in seara asta? poane ne vedem oleaca pe la 10

wu_vladutz 18-02-09 17:44

Dati un sms sau sunati`ma daca va strangeti pe undeva. Eu la 22:10 ma duc sa`mi iau prietena de la munca, dupa care sunt liber :)

zbuf 18-02-09 18:18

cei mai 2 machidoni din club vor fi prezenti la ora 8 . la subterana sa puna putina folie pe mert:) daca are careva chef sa vina sa ne tina de urat este asteptat cu drag...see ya

Mustang 18-02-09 20:44

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2078856)

Asta e...
Ce-a fost, a fost. Am iesit eu, au plecat si altii care stateau cu mine. ;)
Stiu masina ta cum a fost de la bun inceput. Si imi place cum a ajuns. Keep up. :)

naiman 19-02-09 22:46

vineri seara ne auzim baietii la un chico? sa vb de sedinta foto de duminica?

wu_vladutz 19-02-09 23:32

Raspunsul meu ca de fiecare data este "DA" :) Si in cazul in care nu o sa raspund vre-odata pe forum, tot ca pe un "da" il puteti lua, numai sa ma sunati si pe mine sa`mi dati "vestea" :)

C`ya

CT-88-GRG 20-02-09 11:21

Finaly ziua cea mare .... azi imi iau si eu masina si DAAA neauzim diseara la un juice k sa vb de sedintza photo :D

b31rmy 20-02-09 11:47

Deci la ce ora se intalnesc baieti diseara ? :)

CT-88-GRG 20-02-09 11:48

poi cred k la aceiasi ora in alcelasi loc de pana acuma adik la 8 jma-9 in parcare la city :))

wu_vladutz 20-02-09 12:37

Sa`mi dati si mie un sms cu 30 min inainte sa va strangeti sa`mi spuneti ora exacta :)

Bravo Georgik :D ... sa ai grija de ea . acum hai sa cautam benzina mai ieftina si buna bine`nteles :

CT-88-GRG 20-02-09 12:39

un k k t frate eu nu mai ajung diseara k nu am masina acuma am fo la service si luni e gata sa ma p i s pe ei X( X( X( dak ma ia cineva bine dak nu asta e

naiman 20-02-09 12:45

da de cat timp o ai in service frate de 2 sapt, cei faci o refaci total ce naiba

CT-88-GRG 20-02-09 12:47

da frate de 2 sapt aia nu sunt in stare sa schimbe o bara si o aripa so sa le vopseasca ahh si plus de indreptat capota si vopsit

naiman 20-02-09 12:48

nashpa las ca vb pana diseara si vedem care te ia nui problema

wu_vladutz 20-02-09 12:55

Te iau eu :)):))
Sa nu se inteleaga altceva, ok ? Il iau cu masina :)):))

leonard 20-02-09 13:03

Quote:

Originally Posted by CT-88-GRG (Post 2084540)
da frate de 2 sapt aia nu sunt in stare sa schimbe o bara si o aripa so sa le vopseasca ahh si plus de indreptat capota si vopsit

daca te duci unde nu trebuie boss....
pe langa preturile mari te mai tin si 1 luna. eu am pe cineva care lucreaza super profi si e atent la detalii nu face de mantuiala.... si in plus are preturi sub orice service ... gen 1.5 mil bara (acum depinde si de vopsea). face masini cu dauna totala...o bara de pus si de vopsit era floare la ureche. in orice caz..daca mai aveti nevoie de tinichigerie , vopsitorie , mantaj etc... contactati-ma... garantez eu pentru lucrare;)

naiman 21-02-09 13:46

baieti ia ziceti ce facem diseara? ne vedem la parcare?

zbuf 21-02-09 13:50

propun o mini sedinta foto pentru diseara in jur de ora 9 9 jumate.doritorii sunt asteptati la locatia sus numita.eu vreau sa ii trag cateva cadre stelutei si va astept si pe voi.pun camera la bataie dar astept asistenta...:)

wu_vladutz 21-02-09 14:08

Iar ne intalnim, ca si aseara ? zbuf fiind singuru` din parcare de la city ? :)

Vin si eu la pozat :D Suna`ma cu 30 min inainte sa ajungi in parcare sa ma pregatesc si eu :P

naiman 21-02-09 14:26

hai ca vin si eu
da ininte la spalatorie
:D

29srn 21-02-09 16:06

nu cred ca a fost singuru ca am venit si eu cu claudiu si cu alin si am stat pana la 9 si ceva si bineinteles ca restu erau la cafele,data viitoare fiti mai expliciti sau macar prompti cand mai propuneti o adunare,ziceti o ora exacta ca sa stie toti

wu_vladutz 21-02-09 16:28

Quote:

Originally Posted by 29srn (Post 2087718)
nu cred ca a fost singuru ca am venit si eu cu claudiu si cu alin si am stat pana la 9 si ceva si bineinteles ca restu erau la cafele,data viitoare fiti mai expliciti sau macar prompti cand mai propuneti o adunare,ziceti o ora exacta ca sa stie toti

Uita`te pe pagina anterioara :shock: , era vorba sa ne strangem la 8:30 - 9:00, dar eu cand l`am sunat pe zbuf mi`a zis ca nu e nimeni in parcare ...
De acum, anuntati`ma pe mine cand vreti sa ne vedem si eu le dau sms la toti din club, pt ca pe forum vad ca nu prea intra lumea !

Deci, a ramas sa facem cateva poze in seara asta ? Eu nu cred ca`mi mai spal masina, ca nu`i murdara ( foarte rau :twisted: ), iar daca o spal nu stiu cand o sa se usuce ca prea frig afara :no:

naiman 21-02-09 19:12

Quote:

Originally Posted by 29srn (Post 2087718)

domnu sorin imi cer mii de scuze si promit ca nu se mai intampla :D sa traiti sefu

clau lcf 21-02-09 23:50

Unde ne sunt moacele alea frumoase? :))

naiman 22-02-09 02:18

nush ca si eu asta astept :D

badgirl 22-02-09 13:00

8 Attachment(s)
cateva poze de la l'incontro :lol:

bonus: pitzi style p tomis :boogy:

fatza lui zbuf in a II poza face toti banii :)):))

Dan_Dub 22-02-09 13:03

tari pozele :)))

zbuf 22-02-09 13:54

6 Attachment(s)
cateva si de la mine...

naiman 22-02-09 14:18

esna ce faceai mam te inchinai?:)) si observ ca eu cu romik suntem personajele principale, romele mergem frate la hollywood :D

b31rmy 22-02-09 15:05

mergem mergem , da ce fatzau am s-a terminat cu smekeria :))

naiman 22-02-09 15:07

lasa u ca u dar sa puna esna poza cu zbf :)) razi de te pishi pe tine

zbuf 22-02-09 15:13

Quote:

Originally Posted by naiman (Post 2090065)
lasa u ca u dar sa puna esna poza cu zbf :)) razi de te pishi pe tine

sa inteleg ca nu iti sunt de ajuns in viata reala...vrei sa ma vezi si in poze:))))

Sir. Kid 22-02-09 15:53

esna... yamy yamy! :D

naiman 23-02-09 01:27

hai tina si cu celelalte poze :))

badgirl 23-02-09 20:14

14 Attachment(s)
da,domn' presedinte :P

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning