![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Topic Sticky!
|
21 Attachment(s)
Quote:
|
auzi...am si eu o intrebare...cat de sus poate fi dus un let?
|
:) Foarte sus ... 600-700 CP ... dar discutia e oricum relativa tinand ca peste bariera de 400 CP sunt foarte multi factori implicati
|
ok..ms mult de raspuns :) sper sa vad intr-o buna zii un espero de 6-700 cai :D bafta in tot ceea ce ti-ai propus!:)
|
Quote:
|
am si eu o intrebare raman colierele din poza ? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1262960134 am vazut ca s au folosit la tot traseul asemenea coliere presupun ca doar pentru "proba"
|
Da, raman cele din imagine.
|
Quote:
|
Frate ... no offence da de unde *** stii tu cat de nashpa sunt ele din poza ?:?::shock: In caz ca n-ai citit tot topicul : CHIAR SUNT SPECIFICE acelei aplicatii, au fost luate la pachet cu furtunele siliconice direct de la producator cu "dedicatie" ! Daca o sa am probleme o sa le incerc si pe cele care zici tu, cu toate ca sunt curios ce diferenta estetica este intre ele ...
|
2 Attachment(s)
Quote:
uite diferenta estetica dintre ce ai tu si ce ar fi normal pt un turbo dus asa sus. ma repet nu mi lua postul in nume de rau sau observatie mi am dat doar o parere. bafta |
Nu stiu de ce, dar eram super sigur ca o sa mi le arati pe astea ... primul este pt. furtune prin care trec fluide sub mare presiune (eu, personal, folosesc asa ceva la conductele de benzina - in niciun caz la aer) iar la al doilea difera mecanismul de strangere (atat si nimic altceva); cat despre ce ma deranjeaza si ce nu ... e o problema pur subiectiva ... in special fata de cei care aruncau cu rahat in mine in urma cu ceva vreme si ma luau drept ultimul papagal ... iar aici te regasesti si tu, doar esti din anturajul lui Calimero, nu ? :shock: (sa nu crezi ca uit asa usor !)
|
Quote:
|
Pacat ca moderatorii au sters post-urile respective, oricum e treaba de aproape 2 ani, dar le-as fi aratat aici ca sa vada lumea care e bulangiul ... asa ca baietzica ... vezi de da sfaturi lingailor si prefacutilor care n-au ce face cu timpul lor !
|
nu pot sa spun decat ca esti un taran si o spun din toata inima ! ai dat dovada de asta pt ca ai degenerat subiectul si pe langa faptul asta esti un increzut ! si punct sa te speli pe cap cu acest espero, aici e un forum liber unde sa si spuna lumea parerea dar tu te bucuri doar cand primesti (vai ce masina,cel mai tare espero,ai bagat mult in el ,etc) rog un moderator sa stearga posturile mele .
|
@Teroarea : de ce nu iti petreci tu altfel timpul liber, decat sa dai sfaturi de genul asta cuiva cu care nu ai nici o tangenta ? Dupa cum vezi, la masina asta se lucreaza puternic, asa ca invarte volanul tau de la C3 linistit, pentru ca cel increzut esti tu, cat despre "craiova city" ... un orasean nu ar fi scris asa ceva, stii ce zic?
|
Putem discuta civilizat? Va rog eu frumos ;)
|
Quote:
END OF THE SUBJECT ! |
De obicei nu ma bag dar de data asta nu pot sa ma abtin asa ca scuze Esperache
Radu(teroarea) voi ati luat niste rasuri de coliere de la magazin de piese auto doar pt ca erau colorate si putin mai groase si ati facut o moroiala cu ele intr-un loc in care nu aveau ce cauta...si va mirati de ce nu merge Sunt multi pe aici care habar nu au ce fac si fac doar din auzite si cand pun in aplicare se mira de ce nu merge Bravo Esperache treaba facuta bine....zimi si mie ce volum are intercoleru |
esperache daca tot vb de bunul simt, frumos cred ca era ca atunci cand teroarea a venit cu un sfat sa fi spus "da, multumesc" si sa faci tot ca tine........nu sa il iei cu texte gen "deunde ..... stiu u, ca ai doar 22 ani si nu ai realizat nimic in domeniul tuning"
sultane esti de subtilitate rara........rasurile alea de coliere s-au cumparat atunci nu pt ca erau colorate si un pic mai groase ci pt simplu fapt pt ca atunci nu dispuneam de mai mult de 10lei in buzunar on: felicitari pt proiect si multa bafta in continuare |
Mosu ... "multumesc" sa zici tu ... cuiva care initial te face ca pe zama clostii si acum ti-e mare sfatuitor ! Si crede-ma ca stiu despre vorbesc cata vreme am fost implicat personal. Si pana una alta, chiar nu ma intereseaza ce dispute aveti voi intre voi indiferent pe ce tema ! Daca nu te poti abtine sa nu i-o trantesti si tu la randul tau cuiva, te rog s-o faci in alta parte si prin alte mijloace !
Repet : End of the story !! |
subscriu din experienta la faza cu colierele. Asta e prima oara cand intru pe forum la threadul tau. Te felicit pentru efortul pe care l-ai facut cu aceasta masina.
Din experienta acele coliere iti vor tine o perioada ... dupa care vor sari .... eu le-am avut la presune mica .. 0.3 si nu au sarit ... dar din momentul ce am schimbat diametrul tevilor au sarit ca popcorn-ul in microunde.... mai mult de atat , cand am crescut presiunea nici celelelalte mai groase si mai smechere nu prea faceau fata. |
Om trai si om vedea ...
|
salut, frumos proiect ai aici
sa te ajute Dumnezeu sa il termini cat mai repede si sa nu ai niciun incident ne-placut cu masina. P.S da-mi si mie te rog PM cu numerele tale si YM tau, sa discutam ceva |
salut, frumos proiect ai aici
sa te ajute Dumnezeu sa il termini cat mai repede si sa nu ai niciun incident ne-placut cu masina. P.S da-mi si mie te rog PM cu numerele tale si YM tau, sa discutam ceva |
Multumesc frumos ... ai P.M.
|
te sun maine ( adica azi, duminica :lol: ) ca la ora asta dormi...ne auzim...
|
am citit tot de la prima pana la ultima pagina si am ramas impresionat!!
sper sa duci la bun sfarsit proiectul si sa mai pui poze cu masina si eu am un espero si sunt foarte atasat de ea!!:D bafta |
Espercahe ceva nou la masina ? nimic? sau iar ne mai lasi si ne tii in suspans si faci asteptarea sa fie dorita de multi?:)
|
Quote:
Quote:
|
Esperache,vezi ca ti-am trimis acu cateva zile un pm,daca ma poti ajuta sau lamurii te rog.Mersi frumos si multa bafta in continuare cu proiectul
|
esperache te gandesti sa vinzi masina dupa ce termini proiectul? sa te apuci de altceva?
|
io nu cred ca ii trecece asa ceva prin cap sa o vanda dupa cata munca o bagat in ea :) si suflet ..etc
|
pai asta ziceam si eu ..ar fi pacat sa o dea ... sa o tina doar pt liniute
|
mai, ce sa spun? impresionant proiectul, putini reusesc ce isi propun, asa ca tine, multi viseaza si mult mai multi sunt invidiosi.
asa ca multa bafta in continuare si din partea mea, numai respect |
mai, ce sa spun? impresionant proiectul, putini reusesc ce isi propun, asa ca tine, multi viseaza si mult mai multi sunt invidiosi.
asa ca multa bafta in continuare si din partea mea, numai respect |
Multumesc frumos; sa stii ca, oricum, cu trecerea timpului, a cam inceput sa mi se "falfaie" de invidiosi si asa-zisii prieteni ... nu de alta ... dar o fac pe banii mei ...
|
Mai pune ceva poze 8)
app, vezi ca te ajung din urma :lol: |
Stai ca dau cu NOS ! ;) :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning