Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/94759-discutii-off-topic.html)

DeZaXaT 19-03-09 00:28

Re: Discutii off-topic

Quote:

Originally Posted by browser (Post 2156269)
Lasa... cand ne am intors de la craiova mergeam cu 180 fara capota bine l am alergat pe unu cu o vectra GTS... pana la uram a renuntat :D

Prea iute , Prea furios :D

flipper 19-03-09 14:57

Quote:

Originally Posted by DeZaXaT (Post 2162460)
Prea iute , Prea furios :D

Continuarea era......EU MERG CU DACIA IAR TU PE JOS!

browser 19-03-09 15:55

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 2163951)
Continuarea era......EU MERG CU DACIA IAR TU PE JOS!

Daaa prea rapid, daaaaaaaaa prea furios, ramai prost cand apas pe NOS iei tranvaiu de acasa obosit de la servici, spune ce o sa faci faci pe prostu, nu ai bani de alt ceva, asa ca nu te complici, hai zi ce o sa faci tu faci pe prostu, ajungi in fata blocului dar nu e nimeni aici, spune ce o sa faci tu faci pe prostu, ma vezi cu dacia cand trec si incepi sa te oftici, zi ce o sa faci tu faci ramai ca prostu, pe volan scria DACIA group renault l am schimbat cu BMW M3 ca imi place mai mult, i am pus praguri spoilare si dalea ca la NFS, si la toba are mufler dip ca sa si fluiere, jentile stralucesc direct in ochiul tau, ai vazut ca am si spinare si ai ramas tablou, pe luneta mea sta semnul de la NIKE bine lipit iar sub iel autograful lu adrian putin mai mic, husele sunt de calitate emitatie de piele, pe iele sunt imprimate femei bani margele, am comandat o oglinda retrovizare ca sa vad mai bine cand bag cu spatele in parcare, am adunat de ea bradutzi zaruri si cd uri, 2 placi poza lu nicu gutza si alte suveniruri, iar atunci cand socot capul pe geam sa imi dai cu gel pe freza de GIGOLO italian, am ajuns in fata ta si ti am luat locul de parcare zi ce o sa faci tu faci pe PROSTU, vroiai sa imi zici ceva dar ai vazut ca am neoane, hai zi ce o sa faci tu faci pe prostu, imi inchid masina din buton alarma face BIP, hai zi ce o sa faci tu faci pe prostu, ma indepartez incet iar tu ramai uimit, zi ce o sa faci tu faci pe prostu, instalatia audio este de prima mana am ciordito de pe un BMW acum vro saptamana, tot setul inafara de boxa stanga spate nui nimci ma duc maine in talcioc si cumpar inca 7, subafare am o trusa de scule ceva mai veche cu ea repar subufarele dar dupa ureche, cand deschizi capota dai de un motor dubuV8 5 cilindri, cuplul 88 KW nu este de glumit demarez 50 de cai putere si tu esti parlit, cu papucul apas acceleratia si bag a 3 a am ajuns la 40 la ora imi trepideaza cheia, ambalez motorul mult si bine ca am toba sparta sa se auda tare si lumea sa zica ca e tunata, geamurile sunt fumuri toate sunt vopsite cu SPRAI acum cu ele inchise nu mai poti sa vezi de vrei, ma deplase cu viteza de croaziera pe magheru, spune ce o sa faci tu faci pe prostu, am casetofonul dat la maxim cu NICU PALERU zi ce o sa faci tu faci pe prostu, cand ajung in fata clubului femeile se uita spune ce o sa faci tu faci pe prostu, cum ma dau jos din masina imbracat numai de firma zi ce o sa faci tu faci pe prostu, am faruri cu xenon argon si alte gaze rare pe capota am becuri lumunari si proiectoare, de curand montate am chiare ploape de pisica astfel farurile lumineaza pe o arie mica........

Hellman 19-03-09 17:46

Baieti o pereche de jante pe 16 sau 17 4*100 care sa dea bine pe logan ?

Gy_FMS 20-03-09 01:14

Quote:

Originally Posted by browser (Post 2164152)
Daaa prea rapid, daaaaaaaaa prea furios, ramai prost cand apas pe NOS iei tranvaiu de acasa obosit de la servici, spune ce o sa faci faci pe prostu, nu ai bani de alt ceva, asa ca nu te complici, hai zi ce o sa faci tu faci pe prostu, ajungi in fata blocului dar nu e nimeni aici, spune ce o sa faci tu faci pe prostu, ma vezi cu dacia cand trec si incepi sa te oftici, zi ce o sa faci tu faci ramai ca prostu, pe volan scria DACIA group renault l am schimbat cu BMW M3 ca imi place mai mult, i am pus praguri spoilare si dalea ca la NFS, si la toba are mufler dip ca sa si fluiere, jentile stralucesc direct in ochiul tau, ai vazut ca am si spinare si ai ramas tablou, pe luneta mea sta semnul de la NIKE bine lipit iar sub iel autograful lu adrian putin mai mic, husele sunt de calitate emitatie de piele, pe iele sunt imprimate femei bani margele, am comandat o oglinda retrovizare ca sa vad mai bine cand bag cu spatele in parcare, am adunat de ea bradutzi zaruri si cd uri, 2 placi poza lu nicu gutza si alte suveniruri, iar atunci cand socot capul pe geam sa imi dai cu gel pe freza de GIGOLO italian, am ajuns in fata ta si ti am luat locul de parcare zi ce o sa faci tu faci pe PROSTU, vroiai sa imi zici ceva dar ai vazut ca am neoane, hai zi ce o sa faci tu faci pe prostu, imi inchid masina din buton alarma face BIP, hai zi ce o sa faci tu faci pe prostu, ma indepartez incet iar tu ramai uimit, zi ce o sa faci tu faci pe prostu, instalatia audio este de prima mana am ciordito de pe un BMW acum vro saptamana, tot setul inafara de boxa stanga spate nui nimci ma duc maine in talcioc si cumpar inca 7, subafare am o trusa de scule ceva mai veche cu ea repar subufarele dar dupa ureche, cand deschizi capota dai de un motor dubuV8 5 cilindri, cuplul 88 KW nu este de glumit demarez 50 de cai putere si tu esti parlit, cu papucul apas acceleratia si bag a 3 a am ajuns la 40 la ora imi trepideaza cheia, ambalez motorul mult si bine ca am toba sparta sa se auda tare si lumea sa zica ca e tunata, geamurile sunt fumuri toate sunt vopsite cu SPRAI acum cu ele inchise nu mai poti sa vezi de vrei, ma deplase cu viteza de croaziera pe magheru, spune ce o sa faci tu faci pe prostu, am casetofonul dat la maxim cu NICU PALERU zi ce o sa faci tu faci pe prostu, cand ajung in fata clubului femeile se uita spune ce o sa faci tu faci pe prostu, cum ma dau jos din masina imbracat numai de firma zi ce o sa faci tu faci pe prostu, am faruri cu xenon argon si alte gaze rare pe capota am becuri lumunari si proiectoare, de curand montate am chiare ploape de pisica astfel farurile lumineaza pe o arie mica........

dani ai luat-o razna?

browser 20-03-09 07:28

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 2164511)
Baieti o pereche de jante pe 16 sau 17 4*100 care sa dea bine pe logan ?

Aveam unele pe 18" dar in 5 prezoane :(
Gy eu sa o iau razna ce ai ma sti tu pe mine nebun ?

Gy_FMS 20-03-09 15:39

Quote:

Originally Posted by browser (Post 2166268)
Aveam unele pe 18" dar in 5 prezoane :(
Gy eu sa o iau razna ce ai ma sti tu pe mine nebun ?

nuuu Doamne fereste.....saracu l-am pierdut si pe el

DeZaXaT 22-03-09 14:41

era pierdut demolt :D

Tweety_rzw 23-03-09 05:03

12 Attachment(s)
Era să mă omoare E F I ,poze şi filmuleţe de ieri ! Sper că e bine dacă le-am postat aici !

Sir. Kid 23-03-09 08:09

dar unde ati fost ieri?!

browser 23-03-09 09:03

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2174088)
Era să mă omoare E F I ,poze şi filmuleţe de ieri ! Sper că e bine dacă le-am postat aici !

Mersi pentru edit rzw ule :) o fost fine :D

flipper 23-03-09 09:13

Am mai vazut bubuit de cauciuc, dar la stilul ala mi-a cazut fata....n-ai cum frate.:-)

naiman 23-03-09 11:30

frumos, bravo baieti

Cata SRU 24-03-09 13:51

Bv baieti felicitari, nu e nevoie sa depanam ce s-a intamplat la plecare, daca il prind pe ala care a sunat la politie il calc pe cap

browser 24-03-09 14:00

Mi am comandat capota si grila fata noi sunt pe vine le astept cu drag ca sa pot sa ma apuc de treaba.... 8)8)8)8) o sa fie ceva frumos :D

kimi 24-03-09 14:07

Era multa lume acolo...Ce cautau aia ?
Va spun din experienta nu mai luati dupa voi persoane necunoscute..

Nu ai pe cine sa calci pe cap ca nu stii cine a sunat si nici nu o sa afli..Sa va fie invatatura de minte ca data viitoare sa fie prezenti doar membrii fanatik

Andreea13 24-03-09 18:42

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2174088)

pe unde vine parcarea asta ?

kimi 25-03-09 08:20

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 2179510)
pe unde vine parcarea asta ?

Raspunsul la intrebarea asta clar nu-l primesti pe forum..;)

Tweety_rzw 25-03-09 08:22

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2181082)

Subscriu ce a spus KIMI ,dar în weekendu' ce vine nu ne mai vedem în acelaşi loc,ca să nu mai vină din nou "OZN-urile" ;) !

Cata SRU 25-03-09 12:57

daca ne vedem tot acolo sa vina cineva sa ma ia si pe mine ca nu mai merg cu masina, sau mai bine o las in alta parte si vin pe jos :)))

Andreea13 25-03-09 15:27

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2181082)

Am facut cerere la aderare la voi in club , sper sa ma primiti macar ca membru simpatizant.
Am un amarat de logan , dar putin diferit de cel stock.
locatia e un bucuresti ?
pare un supermarket din prima vedere.

ruf* 25-03-09 18:13

Frumos :D

naiman 25-03-09 18:18

dc n-ai incercat mai mari rotile, astea pe cat sunt 14"? 15"? oricum trebuie admirata dorinta ta de a-ti modifica masina

Andreea13 25-03-09 18:32

Sunt pe 15 , nu am vrut sa modific nici la roti..nici inch nici dimensiunile gumelelor.
plus ca nu vreau jante mai mari...strica demaraju :D.
Scuza`ti`ma de off topic.

browser 25-03-09 21:05

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 2182780)
Sunt pe 15 , nu am vrut sa modific nici la roti..nici inch nici dimensiunile gumelelor.
plus ca nu vreau jante mai mari...strica demaraju :D.
Scuza`ti`ma de off topic.

Nu ai dc sa iti ceri scuze de off topic "Title: Discutii off-topic"
Frumos loganul sa il stapanesti sanatos si fara incidente iti las pe PM detalii

kidu2006 25-03-09 22:57

Vad ca in ultima vreme au inceput sa se stranga membrii noi..ce pot sa spun decat ca ma bucura lucrul asta! ANDREEA 13,succes in continuare cu proiectul pentru Logan,iar daca binevoiesti sa`mi spui pe PM ce anume ai in plus fata de stock?Nu de alta ca mai avem un Logan 16v in club care e condus de "Un femeie":lol: si se misca binisor;)
Eu iti urez bun-venit daca si restul sunt de acord:-)

Cata SRU 25-03-09 23:51

gata Kidule te-ai si bagat in seama... Bine ai venit Andreea si pana la loganul 16 v mai e si un astra gtc de 16 dispus sa se dea... si ce crezi asta nu e condus de "un femeie" ci de cel mai frumos dar ce zic eu cel mai frumuos ...unicul baiat frumos, inteligent, atrtagator etc din lume. Da stiu ca o sa sariti cu gura pe mine dar v-a anunt de pe acum ca mai mult de 30 min,vineri la intalnire, nu aloc pt autografe.

kidu2006 26-03-09 00:27

Quote:

Originally Posted by Cata SRU (Post 2183982)
gata Kidule te-ai si bagat in seama... Bine ai venit Andreea si pana la loganul 16 v mai e si un astra gtc de 16 dispus sa se dea... si ce crezi asta nu e condus de "un femeie" ci de cel mai frumos dar ce zic eu cel mai frumuos ...unicul baiat frumos, inteligent, atrtagator etc din lume. Da stiu ca o sa sariti cu gura pe mine dar v-a anunt de pe acum ca mai mult de 30 min,vineri la intalnire, nu aloc pt autografe.

Eu cand ti-am spus ca tragi la cuci nu m-ai crezut...fiule,APARENTELE INSEALA .. INCLUSIV NICK`urile DE PE FORUM :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
CONCLUZIA,SA TE RAHATESTI IN ELE DE AUTOGRAFE,BAI GAY`ULE BAI :)))))))))))))))

Cata SRU 26-03-09 00:41

nu stiu care dintre noi e stiut de gay in club ... si apropo de id uri si nr auto citreste sru invers ca sa vezi cu cine se pune un Kid gay

Andreea13 26-03-09 08:38

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2183850)
Vad ca in ultima vreme au inceput sa se stranga membrii noi..ce pot sa spun decat ca ma bucura lucrul asta! ANDREEA 13,succes in continuare cu proiectul pentru Logan,iar daca binevoiesti sa`mi spui pe PM ce anume ai in plus fata de stock?Nu de alta ca mai avem un Logan 16v in club care e condus de "Un femeie":lol: si se misca binisor;)
Eu iti urez bun-venit daca si restul sunt de acord:-)

Mersi Kidu , hai sa va zic pe scurt si despre nick si despre masina.
Userul acesta la facut prietena mea cu ceva vreme in urma..adica in 2007 si la parasit tot atunci. si am zis sa`l iau eu( ma cheama catalin).
Acuma ca tot veni vorba , se poate schimba nick-ul ?stiti cu cine trebuie sa vorbesc despre asta ?
Acuma masina.
am asa modificat pana acuma la ea.
O suspensie sport , adica arcurile de la racing nick.
O evacuare necompleta...doar finala sport
O pereche de jante ronal (care intra in reconditionare cand da caldura) , le fac albe.
Interiorul negru complet in afara de fetele de usi(sunt un dubii , ori le vopsesc , ori mi le iau pe cele de pe face lift) vopsit de mine.
La motor am o remapare facuta la DimSport.
O sa urmeze sa fac o prelungire de capota , scaune sport si un filtru de aer cu tubulatura inox.
Si mici maruntisuri pe ici pe colo.
Baiatu cu 16V-ele are culoarea argintiu la masina ?
Cred m`am vazut ieri cu el pe la kisselef

boschetGHC 26-03-09 08:52

m-am terminat de ras ( nu de tine andreea de retarzii astia)
se pare ca Kid-ul stia ca nu este fata(gagica)

Sir. Kid 26-03-09 11:45

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 2184438)
Mersi Kidu , hai sa va zic pe scurt si despre nick si despre masina.
Userul acesta la facut prietena mea cu ceva vreme in urma..adica in 2007 si la parasit tot atunci. si am zis sa`l iau eu( ma cheama catalin).
Acuma ca tot veni vorba , se poate schimba nick-ul ?stiti cu cine trebuie sa vorbesc despre asta ?
Acuma masina.
am asa modificat pana acuma la ea.
O suspensie sport , adica arcurile de la racing nick.
O evacuare necompleta...doar finala sport
O pereche de jante ronal (care intra in reconditionare cand da caldura) , le fac albe.
Interiorul negru complet in afara de fetele de usi(sunt un dubii , ori le vopsesc , ori mi le iau pe cele de pe face lift) vopsit de mine.
La motor am o remapare facuta la DimSport.
O sa urmeze sa fac o prelungire de capota , scaune sport si un filtru de aer cu tubulatura inox.
Si mici maruntisuri pe ici pe colo.
Baiatu cu 16V-ele are culoarea argintiu la masina ?
Cred m`am vazut ieri cu el pe la kisselef

adica nu esti fata?!
cand am vazut ca ai 28 ani si te cheama andreea ma gandeam deja la MILF si crestea... inima in mine! :)

ufff... asta e... am tacut ca sa par asa misterios si sa te iau prin surprindere dar acum m-ai dezamagit! :|

Una peste alta bafta in continuare!
u ce motor ai pe logan?!

Andreea13 26-03-09 13:04

Nasol , v`am facut sa credeti alceva.
Motor 1.6 8V

kidu2006 26-03-09 13:56

Baaaaaaaa...nu mai pot de ras ... ca hienele ba nene..trebuia sa fac o shotie cu Catalin(Andreea13) sa mergem pe burta si la intalnire sa`i ia capu pe astia doi :))))))))))) :))))))))))))) :))))))))))))) :))))))))))
Baaa..mai duceti-va si voi pe centura :))) :))) :)))) :)))) :))) ::))))

Sir. Kid 26-03-09 16:29

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2185230)
Baaaaaaaa...nu mai pot de ras ... ca hienele ba nene..trebuia sa fac o shotie cu Catalin(Andreea13) sa mergem pe burta si la intalnire sa`i ia capu pe astia doi :))))))))))) :))))))))))))) :))))))))))))) :))))))))))
Baaa..mai duceti-va si voi pe centura :))) :))) :)))) :)))) :))) ::))))

am fost si acolo! :)
ce sa ii faci... daca sunt travestiti pe aici :|... tre sa ne consolam in alta parte! :)

kidu2006 26-03-09 21:42

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 2185659)
am fost si acolo! :)
ce sa ii faci... daca sunt travestiti pe aici :|... tre sa ne consolam in alta parte! :)

Spui numai prostii ma;)

Cata SRU 26-03-09 23:53

gata ma nu mai stiti de gluma am incercat sa incing si eu spiritele dar kid-u asta adica Batman ca sa nu ii confundam stie tot al draq.... dar lasa ca te prind eu mai fata de soarece pe picior gresit :D

Puya123123 27-03-09 15:45

mai sunt 13 zile pana la 4tuning days.avem si noi stand,ce masini bagam etc?

kidu2006 27-03-09 15:48

Quote:

Originally Posted by Puya123123 (Post 2188853)
mai sunt 13 zile pana la 4tuning days.avem si noi stand,ce masini bagam etc?

Ai dreptate,dar vezi ca pana maine mai sunt cateva ore .. aaa .. maine sunt niste legale la Pitesti ... CE ZICI VII SI TU ODATA???????????????????

Cata SRU 27-03-09 15:52

Pana la 4 tuning si legale mai sunt si alte probleme ale clubului si trebuiesc discutate

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning