![]() |
Re: Chiptuning by RacingCode
OK, am inteles, in acest caz o modificare optima il duce undeva in jur de 165-170de cai putere reali.
Costul 259 Euro. Dureaza cca. 2 ore(custom) si daca doresti dyno inainte si dupa modificare costa suplimentar 50 Euro. |
Multumesc frumos , o sa trec pe la sfarsitul lunii viitoare , am vb. cu Vali ( Bat ) de la Pitesti mesterul cu 335-ul si m-a indrumat catre voi .
|
Multumim!
|
3 Attachment(s)
VW 1.4TSI Scirocco
160 hp stock - declarati Nu am avut ocazia sa masuram aceasta masina stock si nici nu am incarcat un alt soft stock pentru a testa. Masina era modificata deja avand un soft ABT. Din pacate in aceasta configuratie masina a compromis trei pistoane prin supraincingere. Proprietarul ne-a vizitat dorind sa-i verificam si sa-i modificam custom softul. Masurand sub supraveghere cu softul ABT am gasit cateva neconcordante de functionare si am relevat 180 hp. Un plus de 20hp la un astfel de motor este bine. Ulterior softul a fost ajutat custom de Racing Code s-au obtinut cca. 190hp dar cu o buna si corecta functionare fara riscul de a mai topi ceva. |
Promotie Mitsubishi 2.0DID !
CHIPTUNING 150EURO. Oferta este valabila pana in data de 30.06.2013. |
pret promotional chiptuning
3 Attachment(s)
Opel Astra H 1.7CDTI 80HP stock.
Dupa modificare RC urca la 110HP Pret promotional 150EURO. |
2 Attachment(s)
Opel Astra H 1.7CDTI 100HP stock.
Dupa modificare RC urca la 120HP Pret promotional 150EURO. |
Se pare ca ofertele sunt cautate.:lol:
|
Pai fara un grafic dyno care sa iti sustina oferta sunt sigur ca gasesti multi clienti de calitate.
Un fel de cai verzi pe dyno nu??? Mai stiu cativa tuneri care citesc in stele cati cp castiga o masina dupa un soft. Te doare degetul sa pui un grafic care sa iti sustina oferta? |
Da ai dreptate o sa pun grafice cand e ceva mai important de atat.
|
3 Attachment(s)
grafice Mitsubishi 2.0did
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater |
Quote:
|
Sigur ca da , este un motor M miscorat caruia ii place puterea. Motorul M44 este ultima evolutie a lui 318is avand ceva avantaje pe partea de distributie si cuplul mai mare si mai rapid.
Castiga cca. 15hp si 15Nm. Costa 200Euro. |
Quote:
stiu ca tu vinzi si turbine ...te rog cu un raspuns pe masura mea ,nu cunosc detalii tehnice mai complicate . merci |
Quote:
Sebastian, cum stati cu programul in a doua saptamana a lui iulie? Ti-as face o vizita cu abominatia mea sa imi dai un diagnostic... |
Vorbim si programam cand e cazul dar sa-mi dai un mail sa-mi fac si eu lectile inainte de intrevedere.
|
Salut , pt o Skoda Octavia 1.6 tdi , 105 cp ( cod motor CAYC) , ce crestere poti sa-mi oferi ?
|
O modificare optima ar fi undeva in jur de 130HP.
De putut se pot face multe la acest motor insa de strada optimul este asa cum ti-am spus. |
ANTITUNING
5 Attachment(s)
Pe langa doua din obisnuitele casei Subaru si Mitsubishi astazi am avut si bucuria de a infrange ATITUNINGUL implementat si de Audi mai nou la unele din modele sale.
Chiar daca nu mai este o nouatate si facem asta de mult timp, de fiecare data cand dam de o masina echipata cu procesor INFINEON TRICORE si deblocam ECU, putand sa-i implemetam o versiune custom editata de noi asa cum trebuie cu teste pe dyno, cu logari si analize, ne bucuram ca desi se feresc tot nu scpa de TUNING. :lol::lol::lol: Astazi cireasa de pe tort a fost un Audi A5 Multitronic in 5 usi (limuzina) 2.0 TDI de 143HP pe care l-am resoftat urcandu-l cu cca. 30HP(modificare optima) |
|
Pentru un Golf 5 , 2.0 TDI 140 CP cod motor BKD avand 210.000 km 90% reali, cam cat ar putea fi impins? Mentionez ca are traseul de la turbo modificat cu tevi de inox si furtune siliconice si alt intercooler putin mai mare montat in bara. Softul este stok. Cat ar fi castigul dupa resoftare si cat costa?
|
170-175 hp in mod real si costa ... ai raspunsul privat
|
4 Attachment(s)
AUDI TT QUATTRO
1.8T engine code BAM stock 225HP dupa modificare valorile sunt confidentiale, iar cea mai importanta modificare este turbina un T25/28 putand fi clasificata ca big turbo la acest tip de motor. |
Costul operatiei a fost de 299Euro.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Monitorizati toti parametrii de functionare ai motorului.
Monitorizare AFR, EGT, boost ... Monitorizare detonatii. Tinta nu a fost puterea ci buna functionare. Cu o astfel de turbina daca in rest totul ar fi in regula prima piesa care cedeaza este biela. Pentru a valorifica turbina care intradevar este destul de mare pentru un astfel de motor, mai sunt necesare cateva interventii mecanice si inlocuire de piese. Am atasat o imagine cu un motor cu biela rupta. Asa se vede cat distruge o simpla biela cand se hotaraste sa cedeze. Imaginea nu este de la un motor modificat de noi, este un caz reala preluat de pe net si apatine unei masini Skoda daca nu ma insel. |
Pretul e fff bun.
|
Incercam sa oferim preturi corecte in functie de volumul de munca si complexitatea operatiilor.
Toate softurile sunt custom si tin cont de particularitatile masinilor in cauza. |
La un c20xe cum ma puteti ajuta,va multumesc!
|
Este o placdere sa vad un c20xe de curand din mainile noastre a iesit unul care merge la coasta.
La ECU stock castigam cca 10-15hp si costa 199 Euro. |
Audi A7 3.0 BiTDI
6 Attachment(s)
Infineon Tricore din nou o versiune antituning pusa cu botul pe labe.
Spre deosebire de altele acest ECU a fost initial imposibil de citit avand o parola pusa de producator. Paroala a fost gasita si introdusa astfel ca in boot mode s-a putut deschide comunicarea cu acest ECU. Stock masina avea declarati 313HP , am masurat 315 si dupa interventie ne-am oprit in jurul a 365hp si 700Nm dinamic, iar la sarcina constanta mai mult. Nu am vrut sa exageram cuplul deoarece cutia de viteze automata e bine sa fie protejata si doar vorbim de o limuzina nu de o masina de curse. Masina este un Audi A7 3.0 BiTDI automatic. |
Si un filmulet din timpul setarilor preliminare!
https://www.facebook.com/photo.php?v...2435974&type=3 |
Si testarea dyno:
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater |
3 Attachment(s)
Poerche 3.6
+ 15PS si minus la consum |
Venit, vazut, placut. Impresia lasata e f buna, oamenii saritori si prompti. Incerc sa imi fac temele si ne vedem data viitoare. Multumesc, RC!
|
Multumim pentru cuvintele frumoase si speram sa ducem masina prin buna functionare acolo unde ii este locul.
Daca ai si o poza ar fi binevenita. |
Sal , la un Peugeot 407 , 2.0 hdi ce se poate obtine ? :rolleyes2
|
Oferta Speciala Chiptuning by RacingCode
PROMOTIA DE VARA!!!
MITSUBISHI LANCER 2.0DID (140HP) OFERTA SPECIALA - CHIPTUNG la doar 150 EURO Dupa modificare estimam 175HP, iar masina obtine cu totul alta dinamica. |
Un plus si de la mine pentru Racing Code. Ieri s-a ocupat d-l Alexandru si de masina mea, un C din 2011.
Masina merge bine si fuge asa cum m-am asteptat. Multumiri. |
Multumesc Racing Code, tocmai mi-au salvat motorul de la ce era sa ii fac. :)
Ne revedem la viitoare upgrade-uri. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning