![]() |
Re: Intalnire Constanta
Maine selectam masinile pentru remat ... sa veniti cu talonu`
|
da avem si sediu acum.ori la VMB ori la Ovidiu.:)).sfatul meu sa nu le lasati peste noapte acolo.:))
|
Diseara sper sa aduc si stickerele :)
|
speri...adullleeee dupa aia facem o tura de tomis:)))
|
trece`ma si p mine p lista :D
|
bine ai venit .... "catch the pigeon" :)))
|
1 Attachment(s)
=))) asta a fost maxim...=))))) pt extra special
|
Am facut stickerele, diseara facem botezul :D
|
aparatu pt o poza 2 k la botez
|
Prezent ... cu camera de gat
|
am crescut cu desenele alea....pacat ca nu se mai difuzeaza....e si normal ca cu rabla aia ruginita sa nu prinzi porumbelul...:)))) t dai deseara?!
|
bha se difuzeaza ma uit eu.pe boomerang cand imi e dor d tn :)) ca esti plecat la unitate:))
|
n`am boomerang.da cand trec p salariu imi bag si eu :))) ma vezi diseara ca sa nu`ti mai fie dor :))
|
ce dragoste pe voi:hug:
|
Luati-va o camera in plm ! :D
|
in "clubu" vostru primiti si ghene din bucuresti?:D nea` lks ma refuzat deja:lol: si nu vrea sa trimita si dansu un sticar pana in bucuresti:(
|
13 Attachment(s)
Cateva poze de aseara de la "botez" :D
Foto facute de dl. Most Wanted :) |
frumos frumos.
|
Bha vreau si eu un sticker!!! Dau o bere.....:D
|
O sa mai fac cateva, ca aseara s-au terminat toate :)
|
ce club de nefamilisti sunte`ti ...:)))) n`ave`ti copii si alte treburi de genu....si bagati banii in niste gunoaie de masini... :))) incluziv yo :D
|
bine am zis ... catch the pigeon catch the pigeon !!!
http://www.ntvonline.ro/stirile-nept...-trecuta-.html |
da extra baga bani in dacie...banii armatei.ti`am zis cand schimbi u motorul si treci la 4 prezoane atunci o fac si eu:)))
|
Quote:
an'alfabet-ule care sunte-ti ! :D :D :D Si stateam in fata la Remat, si zic: "Ce ar merge un voucher acum" si scoate voucheru frate ! ne imprietenim si pe Facebook... :D :D Lasand gluma la o parte, care aveti cont pe facebook, dati join grupului REMAT Racing Team, care nu aveti cont, faceti-va :D https://www.facebook.com/help/?page=8...8983790&ref=mf |
Quote:
|
@k4r4 n`am intrat inca la curs de gramatica...@LKS treb neaparat?!@Andrei_spu da dc nu faci u primul sa ma iau eu dupa tine...;)
|
KSU-le mai faci un stiker in plus ? saptamana asta sau cealalta reinvie ceva :P
|
O sa mai fac dupa concediu.. ca mai trebuie si pt MXG si Shumi
|
Imi dai ma si mie unu?:love::oops: te rog frumos:bunch: suport eu taxele de transport;)
|
Deci o mai zic odata, ca sa fie clar. Stickerele vor fi doar pe masinile noastre, membrii clubului/gashtii cum vreti sa ii spuneti, asa ca nu mai insistati nici tu nici altii cu stickerele.
Nu vrem sa ajunga ca sigla Acropolis, sau aia cu Old School Mother Fucker, care a fost facuta poshta prin toata tara. |
Mai pe scurt, si pe intelesul tuturor.
Nu aveti nici un drept sa folositi sigla, daca nu faceti parte din club. La fel cum nu aveti voie sa folositi si siglele altor cluburi, Anonymous, Midnight, DRT etc etc. |
"Data viitoare va desfigures"
:blink: :rockon: |
punct.
|
Si de la capat:lol: Hhhhuuuaaaaa doar am intrebat:lol: ca-mi place mult sigla:oops: dar daca ziceti ca doar membri clubului au voie asta e...:sad: poate ma faceti si pe mine membru:D
|
te facem mebru.daca vii la intalniri:D
|
ce membru vrei sa fii? picior, mana?:D nu-i vb de bani, ca un sticker nu costa, dar e vorba de valoarea lui simbolica. ce cred eu ca vrem sa facem e sa ne identificam cumva printre atatea alte dacii. ce-i in RRT....e calitate superioara....blanaaa:))
|
asta asa e kara,toti din constanta ne spuneau la grupul nostru baietii cu daciile,acum avem un nume. :D
|
Asa e baaaaa!!!
Renule ce invie mah saptamana viitoare??? Iti cresc coarnele din nou?:))))) |
Quote:
Bafta baieti, ce faceti acolo e de apreciat si de laudat;) |
foarte apreciat si laudat....mai urmeaza si modificarile la masini... :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning