Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

bivolaru 20-10-06 02:14

Re: Club Renault 5

pe colentina(dupa intersectia cu fundeni la 100 de metri dupa benzinarie) e un magazin de renault;gasesti acelasi lucru cu 450 de mii (nou).au tot ce-ti trebuie acolo.se schimba in 5 min.

geobad 20-10-06 12:43

e bun pretul.. am mai dat si eu niste telefoane si mai jos de 60 ron nu mi l-a oferit nimeni. Maine fac rost de un aparat de masura sa vad daca incarca au ba...

valir5gts 20-10-06 22:15

daca iti vibreaza peste o viteza anume ar putea fi chiar dintr-o roata.daca nu ar putea fi din mai multe cauze.si eu am patit o chestie,imi vibra f tare dar nu la o viteza anume,de imi vibra si volanu,da s-a linistit singura.

bogdanlascu 22-10-06 15:42

sal,am nevoie de un capac de carburator de gt turbo stie cineva de vinzare asa ceva? merci

NICK_Renault5 22-10-06 22:15

bivolaru aia de pe colentina au detote acolo?ca imi mai trebuiesc si mie cateva chestii de pilda semerigu de la cutia de viteze ca, curege ulei si sa spart si o bucsa

biv100 23-10-06 10:26

da,au de toate.daca nu le au in magazin ti le aduc in 2-3 ore cam asa. e bine sa iei nr de tel cand te duci acolo ca sa-l ai pe viitor,sa suni si sa faci comanda.

insipidul 23-10-06 23:56

Salut,

Am si eu de curand un Renault 5 TL din 87.
La o groapa a cazut scutul fata(de la baia de ulei), se mai tinea doar in sistemul de prindere din fata, in fata s-au rupt clemele de prindere, iar scutul s-a deformat si nu mai intra in acel spatiu.
L-am prins la loc cu doua sarme puse in locul clemelor, insa este valurit plus ca nu stiu cat o sa tina.

Ce-mi recomandati sa fac, stiti un service unde sa mi-l schimbe /prinda la loc dar sa tina. Ce risc daca merg cu el asa?

Nu sunt inca foarte priceput la motoare/piese etc asa ca sper sa nu fiu de ras cu aceste intrebari:)

Multumesc si ideea cu acest club este foarte buna si eu apreciez foarte mult masina aceasta..

DVDValy 24-10-06 02:16

1 Attachment(s)
va asteptam

DnI 24-10-06 11:50

e bine ca s-a anuntat din timp evenimentul. stiti voi , munci alea alea

la mai mare...

M Y U 24-10-06 21:41

Bravo pt intalnire baieti.Imi pare rau ca nu pot fi si eu printre voi.

valir5gts 24-10-06 23:05

insipidul:ai fi surprins sa afli ca foarte putini avem scut sub motor.merge f bine si fara.dar la gropile din bucuresti recomand sa incerci sa-l faci.
du-te la magazinul de pe giurgiului 30 si o sa-ti zica omul un mecanic bun care e aproape de el.poate te ajuta.

M Y U 25-10-06 08:54

1 Attachment(s)
Un scut frumos dintr-un material foarte usor de lucrat este tabla din aluminiu striata[cum este in foto pe podea].Cred ca oricine poate sa faca scut din asa ceva.

R5Bv 26-10-06 02:42

unde gasesc proiectoare albe pt r5gtt (noi sau second hand)?
si fete de usi pentru ca ale mele sunt cam crapate :( ! astept un replay...

numai bine!

geobad 26-10-06 09:32

Quote:

Originally Posted by valir5gts (Post 592779)
daca iti vibreaza peste o viteza anume ar putea fi chiar dintr-o roata.daca nu ar putea fi din mai multe cauze.si eu am patit o chestie,imi vibra f tare dar nu la o viteza anume,de imi vibra si volanu,da s-a linistit singura.

ehe... am reusit sa echilibrez si rotile aseara. Nici o schimbare...

geobad 26-10-06 09:37

Recomandati-mi un service bun pentru niste reglaje. Platina, unghiuri.. pe cineva de incredere de care ati fost multumit intr-o situatie similara. Thx!
Apropos, stiti cat trebuie sa aiba bujiile distanta la electrozi?

villytzah 27-10-06 15:36

Trebuie sascrie pe carcasa motorului,cel putin la mine asa e,distanta difera de la model la model.....nush sigur dar asa a fost in cazul meu ..;)

LUKKA 27-10-06 19:01

Caut ornamente aripi si praguri R5GTT

DnI 28-10-06 12:11

Quote:

Originally Posted by LUKKA (Post 601133)

cine are asa ceva nu cred ca le va vinde :)
ma voi interesa de curiozitate daca se gasesc de cumparat noi.

p.s. masina de la avatar este a ta ?

NICK_Renault5 29-10-06 15:11

vad ca voi sunteti mai informati ca mine sti careva la ce pret gasesc amortizor nou de spate si cablu de frana de mana m-ar interesa+cablu chilometraj ca e am gasit ceva dar mi sa parut ca era cam piperat....

valir5gts 29-10-06 19:09

amortizor spate....2mil300 pe gaz....si 1mil500 pe ulei.restu nu stiu.daca gasesti cablu frana de mana spune-mi si mie ca as avea si eu nevoie.da-mi un pm daca vrei sa stii de unde sunt preturile ca nu vreau sa fac reclama.

NICK_Renault5 30-10-06 16:07

ok mersi mult..a si vreau si eu id la cineva care pot vb calumea despre mecanica la renaultu meu vreau sa intreb despre niste componente de la cutie casa stiu exact ce sa iau astept raspun multumesc

NICK_Renault5 30-10-06 16:07

ok mersi mult..a si vreau si eu id la cineva care pot vb calumea despre mecanica la renaultu meu vreau sa intreb despre niste componente de la cutie casa stiu exact ce sa iau astept raspuns multumesc

geobad 30-10-06 16:56

Quote:

Originally Posted by villytzah (Post 600876)
Trebuie sascrie pe carcasa motorului,cel putin la mine asa e,distanta difera de la model la model.....nush sigur dar asa a fost in cazul meu ..;)

villytzah, nu intrebai tu de un service in Ploiesti? AI fost acolo unde iti ziceam ca am rezolvat eu cu reglajul carburatorului pe gaze? :-)

LUKKA 30-10-06 17:20

Quote:

Originally Posted by DnI (Post 601810)
cine are asa ceva nu cred ca le va vinde :)
ma voi interesa de curiozitate daca se gasesc de cumparat noi.

p.s. masina de la avatar este a ta ?

nu vreau neaparat noi (da este a mea)

villytzah 30-10-06 19:42

Quote:

Originally Posted by geobad (Post 604760)
villytzah, nu intrebai tu de un service in Ploiesti? AI fost acolo unde iti ziceam ca am rezolvat eu cu reglajul carburatorului pe gaze? :-)

Ba da, :D dar nu am mai fost pt k am rezolvat, era de la reglajul de aer/benzina si mi l-a facut un vecin care se pricepea mai bine k mine si dak m-am vazut cu sacii in caruta nu m-am mai interesat(ca tot romanu :P), in caz k o sa mai fie probleme o sa merg acolo, oricum cred k o sa ma duc pt k imi troncane planetara stanga sau rulmentul de la roata nush exact.

Chiar vreau sa va intreb, se aude un scartait in mers pe partea stanga si nush de la ce e?(mentionez k din rulmentul stg a curs vaselina, iar planetara a fost reparata-schimbata rolele din tripoda).De la ce sa fie ??

valir5gts 30-10-06 23:00

stiu ca mai era cineva cu probleme la alternator.cand schimbati releu de incarcare de pe alternator verificati rotorul,santurile pe care calca carbunii releului sa nu fie patate,ciupite, ca eu sunt la al 2-lea releu si acum am vazut ca e prajit rotoru.

R5Bv 01-11-06 23:58

Quote:

Originally Posted by LUKKA (Post 601133)

stiu pe cineva care are matrita si le face perfect daca te intereseaza da-mi un replay pe [email protected]

Marius

Miez 02-11-06 13:30

Sal, scuze pentru lipsa de activitate din ultimul timp ..
Era vorba sa ne mai vedem .. ce ziceti ne "strangem" pe 4 la intalnirea generala Renault ?

Emil.

DnI 02-11-06 14:17

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 608282)
Era vorba sa ne mai vedem .. ce ziceti ne "strangem" pe 4 la intalnirea generala Renault ?

Emil.

ar fi frumos sa mai vedem si alte bestii 8)

NICK_Renault5 02-11-06 20:25

zicetimi si mie va rog ce consum aaveti voi la cele turbo?si am o rugamite la unu dintre voi macar care se pricepe la mecanica sa imi lasa si mie id lui va rog

R5Bv 02-11-06 22:20

unde e intalnirea? eu unu as veni...

Miez 03-11-06 08:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R5Bv (Post 608963)
unde e intalnirea? eu unu as veni...

Cya there :D

Spor,
Emil

DnI 03-11-06 17:48

Quote:

Originally Posted by NICK_Renault5 (Post 608805)
zicetimi si mie va rog ce consum aaveti voi la cele turbo?si am o rugamite la unu dintre voi macar care se pricepe la mecanica sa imi lasa si mie id lui va rog

cam 10%... merg la 0.6 BAR

B_Lukian 04-11-06 15:38

Sal , recent am achizitionat un renault 5 an 83 maine merg dupa el si vreau sa il transform in ceva original . As fi interesat sa devin membru al acestui club .

Indy 04-11-06 18:17

8 Attachment(s)
pozele 5-urilor de la intalnire!

Miez 05-11-06 09:38

Quote:

Originally Posted by B_Lukian (Post 610472)
Sal , recent am achizitionat un renault 5 an 83 maine merg dupa el si vreau sa il transform in ceva original . As fi interesat sa devin membru al acestui club .

welcome :)

poze ... detalii ...

villytzah 05-11-06 22:57

Foarte tare reuniunea,chiar imi pare rau k nu am putut ajunge nici de data asta,sper k data viitoare sa nu mai am nici un fel de probleme cu masina si sa pot ajunge si eu.....Imi place super mult masina lui DnI-foarte tare culoarea...keep on rolling all of you ...:D

DnI 05-11-06 23:40

2 Attachment(s)
mersi mersi...

culoarea este cea de la semnatura, Tungsten Gri R608, originala Renault.

pana s-a uscat vopseaua avea o tenta de vernil, si dupa gri
am atasat 2 poze ca idee...

TopArt 06-11-06 00:11

8 Attachment(s)
inca neste poze cu buburuzele de la bubu reunion ;) :

TopArt 06-11-06 00:14

8 Attachment(s)
...si cate-un funduletz obraznic :lol: :

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning