Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

Rob3rt_espero 11-04-09 14:05

Re: Club ESPERO

Urechile alea exterioare se prinde cumva semnalul, sau se prinde farul ???

mike - AER 11-04-09 14:08

nop, urechile alea prind doar grila aia... farurile si semnalul au gauri separate

esperoTun 11-04-09 15:28

am dat si io grila aia dintre faruri jos si nu am asa ceva;)garantez nici nu am avut...are cateva suruburi pe sus!

draky90 11-04-09 18:59

mi am "tras" suspensii de bmw,pe spate..nu stiu cum le zic..garda la sol etc etc:lol:

mike - AER 11-04-09 21:25

si cum e acum? mai tare, mai moale... mai joasa, mai inalta???

ing3r 11-04-09 23:18

Ce intelegi prin "suspensii" ? Arcuri, amortizoare...sau arcuri+amortizoare ? Ca ma indoiesc ca se potrivesc amortizoarele de pe bmw pe espero...Si cati bani au costat? Poze ceva?

draky90 13-04-09 17:58

poze nup...dar o sa fac...arcuri pe spate am pus,si este nitel mai inalta,amortizoarele nu cad:cry:,dar este foarte rigida,si cat despre $$ ma costat arcurile ei plus 50lei...:rolleyes2

johnsonxxl 13-04-09 18:18

se potriveste toba finala de pe astra f pe espero?

Rob3rt_espero 13-04-09 18:25

nu prea se potriveste....

draky90 13-04-09 18:26

modifici....:lol:

johnsonxxl 13-04-09 18:27

ca vreau sa cumpar o toba de inox de la cineva...de pe astra f

Rob3rt_espero 13-04-09 18:27

o sa incerc sa pun niste poze sa vezi diferenta intre ele .

esperoTun 17-04-09 15:01

paste fericit tuturor!!!:lol:

nxtaz 17-04-09 15:51

1 Attachment(s)
Paste fericit tuturor alaturi de cei dragi !
Mi-am luat alte jante..ca de iepuras asa :lol: Cum vi se par? Au si buza, nu stiu cat se vede in poza...

esperoTun 17-04-09 15:53

sunt frumoase!!!

johnsonxxl 17-04-09 18:45

frumoase incaltarile...cat teau ajuns?
paste fericit la totiiii

ing3r 18-04-09 01:15

Paste fericit tuturor!

Rob3rt_espero 18-04-09 08:12

1 Attachment(s)
Ce ziceti, sta bine ???

mike - AER 18-04-09 10:30

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2247650)
Ce ziceti, sta bine ???

eleronu' e frumos, dar fara jenti parca nu ii sta....

mike - AER 18-04-09 10:31

PASTE FERICIT!!!

D o n n 18-04-09 12:09

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 2234620)
poze nup...dar o sa fac...arcuri pe spate am pus,si este nitel mai inalta,amortizoarele nu cad:cry:,dar este foarte rigida,si cat despre $$ ma costat arcurile ei plus 50lei...:rolleyes2

rigida?e putin spus....e teapana !:P am si eu tot arcuri de bmw,dar de e30 combi !tot pe spate...insa e foarte buna suspensia pt cei care cara cu masina marfa...inclusiv oameni.la mine cu portbagajul plin si 5 oameni,sta cum sta un cielo cu arcuri normale...insa imi e cam frica de punte...sa nu ma lase !

banzay 18-04-09 14:02

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2247650)
Ce ziceti, sta bine ???

Categoric nu :| Ce naiba mai pui pe o masina eleganta un c...t deala de eleron... E o masina mult prea eleganta si frumoasa sa o faci gen "NFS". Da-l jos, pune-i unu deala finut gen BMW M (vezi la NDY) si sa vezi ca arata de j de mii de ori mai bine. Parerea mea e ca ti-ai batut joc de masina asa...

PS: ai o masina foarte frumoasa,dar ai dat-o in bara cu eleronul. Pune-i niste jante frumoase, o folie, intretine-o bine si dpdv al motorului si iesi mult mai castigat asa :)

draky90 18-04-09 14:54

1 Attachment(s)
dap eleronul este interesant...dar mai degraba pentru nissan sau evo:rolleyes2,mersi pentru urare mosule:-P,am ceva nou,cum vi se pare(prob este ca am "scapat "calutul cabrat)?aaa,am uitat,mijto jante:shock:

nxtaz 18-04-09 17:15

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 2248317)
dap eleronul este interesant...dar mai degraba pentru nissan sau evo:rolleyes2,mersi pentru urare mosule:-P,am ceva nou,cum vi se pare(prob este ca am "scapat "calutul cabrat)?aaa,am uitat,mijto jante:shock:

Foarte tare turometrul ala,păcat că nu sunt şi celelalte indicatoare la fel. De pe ce maşina l-ai luat ? Trebuie să faci vreo modificare la conectori sau alteva?

Rob3rt_espero 18-04-09 17:43

Eleronul nu este al meu, era pus doar asa de forma, ...oricum daca l-as lua nu ar arata asa, i-as taia picioarele ar ramane vreo 2 cm max din ele si le-as departa sa vina exact pe marginea la portbagaj.... nu cade bine mai mult ma fac de ras cu el....
Si pana la eleron mai sunt multe ......

banzay 18-04-09 18:24

Bravo Robert! Serios...nu se merita! Ai o culoare prea frumoasa la masina si pare foarte ingrijita! Sa stii ca daca faci masina gen NFS intorc copiii si multa lumea capetele...dar omul mai cult, cu capul pe umeri, nu da doi bani. In schimb acestia apreciaza o masina curata, una care arata de parca ieri a iesit de pe poarta fabricii, o limuzina (cum de altfel e si espero). Plus ca nu poti face dintr-o limuzina o masina gen NFS, pur si simplu nu arata bine. Cel putin eu as aprecia mai degraba o masina facuta clean-look cu o culoare frumoasa (sau de ce nu neagra complet, folii, jante inchise) decat una cu abtibilde, culoare stridenta si altele. Cauta un eleron cum are (RA)NDY! Iti zic sigur ca o sa ai ceva de cautat si probabil o sa coste cam cat unul deasta, dar este mult mai finut si mai ochios, dar va atrage numai atentia cunoscatorilor. Stii...e ceva de genu... spune-mi ce ai pe masina sa iti zic ce om esti (o adaptare cam proasta a proverbului, dar merge si aici). Inca o data felicitari pentru masina intretinuta si ca sfat, inainte sa pui ceva pe masina (doar in cazul in care nu esti nebun dupa ceva, stiu cum e) intreaba, cauta si alte altrnative, consulta-te si cu prietenii etc. Spor la tuning! :)

Rob3rt_espero 18-04-09 18:43

Sincer, eleronul lui NDY nu prea imi place...merci banzay pt sfaturi, ma apropii si eu incet dar sigur...sa mai ma aprovizionez cu niste piese si o sa postez pe un nou thread si va astept cu pareri si sfaturi ....

Paste Fericit pt toata lumea !!!

draky90 19-04-09 11:30

4 Attachment(s)
este foarte usor,scanezi,iei modelul de turometru' si il pui peste cel vechi;),cine doreste,poate sa puna asa:-P(asta galBen este de F430:lol:)

nxtaz 19-04-09 12:56

Foarte frumos. E loc in spate să roteşti turometrul ca să vină cu acul īn jos ?
Pot face asta şi la kilometraj ?că vreau să le fac pe amāndouă aşa. Ai o imagine model si cu kilometrajul ? pe care să o modific eu dar să păstrez distanţele īntre indicaţii.

draky90 19-04-09 17:00

omule...eu am dat jos fata de la turometru,se dezlipeste usor,si am lipit pe cel de f430,si am luat un bold foarte subtire si l_am incins,apoi l_am bagat in plasticul din spate,este usor,cat despre kilometraj,nu am incercat:rolleyes2

mike - AER 20-04-09 21:58

darky, ce ai rezolvat ca ai facut turometru asa? daca tot te-ai apucatori il faceai pe tot, ori deloc... Asa... cum vine turometru galben cu limba pusa e verticala, kilometraju alta culoare cu limba oblica.. Si in plus nu stiu cu ce se potriveste galbenu ala..

draky90 21-04-09 08:27

man...asa arata bordu de f430,asa pleaca turometrul,dar nui problema,am gasit ceva si mai mijto,fac toate ceasurile la un baiat,plastifiez,si mai modofic ceva,surpriza;)

draky90 23-04-09 23:19

1 Attachment(s)
mai bagam o poza....

Esperache 24-04-09 07:23

Aoleu ... la ce culoare si ce geamuri ai ... i-ar sta masinii atat de bine cu un set de jante si cu o suspensie lasata ... :rolleyes2

draky90 24-04-09 07:57

stiu,stiu mosule,dar nu's banii,scoala,meditatii,,offf:???:,decat deloc este bun si asa,zic eu,merci oricum;)

D o n n 24-04-09 19:24

ce imi plac mie masinile asa ridicate....:X....acum nu mai ai treaba cu ea sa ramai intepenit pe drumuri off-road :P sta cam ca a mea,,,,doar ca la tine ai si botu ridicat. :D

mike - AER 24-04-09 20:01

atunci orienteaza-te spre jeep-uri si lasa masinile mici sa fie cat mai aproape de asfalt :X

johnsonxxl 24-04-09 21:52

fiecare cu ce ii place...ce treaba are baiatu daca ii plac masinile mici cu garda la sol ridicat...poate omu nu vrea jeep....si are dreptate ca in romania nu sunt drumuri pt garada la sol joasa...

ing3r 25-04-09 01:06

Mai nou asa e si a mea: ridicata de cur si lasata pe fata! Asta ca i-am schimbat arcurile spate si amortizoarele fata cu unele originale GM! Se simte!

T-Bone 25-04-09 02:05

1 Attachment(s)
Salutare!!!Se vorbea mai in urma de roti.........As vrea sa imi iau si eu niste jenti noi(multumita "autobahn-urilor " noastre de strazi) si nu prea stiu cam care ar fi cele mai bune la pret/calitate.....
Bugetul e redus dar as fi in stare sa dau ceva mai mult pt calitate....
Ma puteti ajuta cu idei, model , dimensiuni, pret, poze daca se poate........
M-ar interesa ceva de 14 sau 15 ca loc am:

All times are GMT +2. The time now is 19:46.

- Copyright 2026 4Tuning