![]() |
Re: Galati - Braila
se da ceva gratis cumva ?
|
eiii nui nimik interesant venim si noi sa bem ceva acolo ;)veniti si voi??
|
Noi nu prea bem... :))
|
guinness draught aveti ? :D
|
e posibil sa aiba si deasta acolo...ia sa veniti sa vedeti despre ce este vb
|
care aveti suspensie reglabila?? sau care stie cum se regleaza...are o cheie...ceva?? trebuie reglata la service sau o poti regla si tu ??
|
daca ai elevator cred ca o poti regla chiar tu!
are si o cheie care vine odata suspensia |
....aha deci numai pe elevator...cu cheia...adica nu trebuie mare un aparat ceva special...sau chestii de astea...trebuie sa fie suspendata masina atat? ca elevator se gaseste.
Da ...ai idee sunt bune....sau mai bune sunt alea fixe? |
mai ai o optiune in puls. eu cred ca e mai bine decat nici una. DECI DA, sunt mai bune cele reglabile pe inaltime/duritate etc decat cele fixe
|
Quote:
si mai difera si pretul intre ele :) |
decat sa iei ceva ieftin reglabil , mai bine iei una rigida . cu porcariile alea ieftine reglabile poti sa ai o gramada de belele .
|
Aici e thread pentru cine e bin GL si cine di BR. Eu zic sa iti faci thred separat si vei primi feedback si de la cine trebuie. Va rog, incercati sa postati fiecare lucru unde ii e locul, iar daca nu gasiti nici un thread potrivit, atunci va puteti face unul nou.
De curiozitate, cine e moderator pe GL-BR? |
Eu sunt, dar sincer, m-am saturat de cate avertismente prin pm am dat si cate mesaje am sters. In afara de cativa, nu intelege niciunu.
|
:)
Cred ca o sa aplic si eu ca moderator. Te inteleg foarte bine si sper sa ne completam. Ce zici? Eu prima oara o iau ca pe o greseala, se mai intampla. A doa oara e prostie. Si asta se poate scuza dar trebuie remediata. A treia oara deja e nesimtire. Si cel mai tare ma enerveaza oamenii care ii nesocotesc pe ceilalti in favoarea propriei persoane. Ceva de genul: asa imi place mie sa merg cu proiectoarele de ceata aprinse, ce daca ii deranjez pe toti ceilalti, sau: eu merg legal pe banda a doua, ce daca prima banda e libera? Mai bine sa ii incurc pe ceilalti decat sa am bun simt! Cam asa e si cu posturile astea: ia mai lasati-ma, eu postez unde se nimereste, voi faceti bine si raspundeti, si fara comentarii rautacioase ca ma enervez usor! Ce daca nu mai intelege nimic cineva care vrea sa citeasca un thread cap-coada sa vada cum evolueaza in timp o situatie prezentata? Eu sa imi rezolv problema! |
Chiar te rog, e ok din partea mea.
Eu mai sunt moderator si pe Daewoo si pe CieloClub.ro si avand in vedere ca este si sesiune, nu prea e timp. |
salut!sper ca nu va suparati ca postez si eu aici, vroiam sa va intreb daca este cineva interesat de aerografie pe masini, motoare, casti?lucrarile mele le puteti vedea aici : https://forum.4tuning.ro/177-painting...mele-dani.html .multumesc.numai bine
|
Frate, esti talentat. Sa stii ca te caut.
Felicitari |
Daca sunteti interesati de rally sprint in tara sau de raliuri de orientare si indemanare, interne si internationale, putem dezvolta putin subiectul pentru sezonul 2010.
Important este sa aveti un echipaj constituit, si sa va informati bine ce atributii are fiecare component al aechipajului , in pregatirea si in timpul participarii. Deasemenea si un buget asigurat, care sa va permita participarea locala, sau nationala, sau internationala. |
Salut! Aveti idee daca se mai organizeaza curse legale? (GL-BR) Daca da, spuneti-mi si mie unde si cand. Ms!
|
nu se mai organizeaza jdm :) nu ma intreba "de ce?" :))) mai e pan la vara, mai bine ziceti cine merge la bucuresti pe 13..
|
cred ca merg si eu
:D |
Si eu tot din Braila sunt.
|
Quote:
Primul eveniment al sezonului competitional va fi un raliu pentru ziua de 8 martie Cupa femina - Braila 2010 ed.IV-aConcursul se va desfasura sambata 6 martie a.c. deschis participarii echipajelor femenine cu automobile normale ( grupe sau clase). Se vor desfasura 2 etape in oras si 3 probe de autoslalom- indemanare. Start : parking Primarie - B-dul independentei - sambata orele 9.30. Inscrieri : vineri 5 martie orele 18.00 la sediul Mrs Pizza, Calea calarasilor ( langa Continental ). taxa de participare: 20 lei. |
Quote:
Iata calendarul raliurilor tehnico-aplicative propuse a se desfasura in acest sezon. 1. Cupa Primaverii - 10.04 - MSp 2. al doilea - nenominalizat - 08.05 - MAK 3. Cupa Fan Club Volswagwen - 22.05 - MSp 4. Raliul pescarilor - 26.06 - MSp 5. Memorial Ene Antonel - 10 sau 17.07 -MAK 6. Cupa Dunarii - Avia travel - 14.08 - MSp 7. Cupa MAK - 18.09 - MAK 8. Cupa Mos Nicolae - 04.12 - MSp Concursul international Raliul Prieteniei Braila - Dobrich 22-24.10 -orientativ, cu organizare bilaterala romano- bulgara. Cateva precizari: Se vor intocmi : - clasamente piloti ( cu rezultatele din probe) si clasament general echipaje ( pentru echipaje constituite tot sezonul ) la fiecare raliu, si general pe campionat cu criteriul de calcul n-3 participari . Punctele pe etapa se vor atribui pe locuri ca in F1. Fiecare raliu va avea min 3 etape si 3 probe speciale si traseul de cca 50 km. Pentru participare , pilotul va avea vechimea permisului de conducere de minim 1 an de zile calendaristic. Taxa de participare generala : 30 lei / echipaj, 50 lei/ echipa ( 3 masini) platibila vineri inaintea datei concursului. Taxele platite la start se dubleaza. Organizatorul asigura numere de concurs numai la prima participare , numere unice in tot sezonul. Aceste precizari si calendarul au fost stabilite de catre conducerile celor 3 entitati automobilistice active din Braila: MAK , Motor Sport , Hobby Autosport in comun la data de 04.03.2010. |
Arata foarte bine calendarul, sper sa fiu prezent la cat mai multe etape.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Cistina Cabaua ( nr concurs 4 ) a mai castigat o editie , iar echipa Celhart Donaris si-a facut un frmos debut in 2010. |
Cristina Cabaua - Dacia Nova nr 1 de concurs.
Scuze pentru greseala |
Quote:
|
Corect. ms.
|
sal.sunt nou pe aici.sunt din gl.am o rugaminte ...knd va mai strange-ti in seven lasati si mie un msg.ms mult
sal.am vazut ca ai o dacie?ce ai facut la ea? |
1. Cupa Primaverii - 10.04 - MSp
2. al doilea - nenominalizat - 08.05 - MAK 3. Cupa Fan Club Volswagwen - 22.05 - MSp 4. Raliul pescarilor - 26.06 - MSp 5. Memorial Ene Antonel - 10 sau 17.07 -MAK 6. Cupa Dunarii - Avia travel - 14.08 - MSp 7. Cupa MAK - 18.09 - MAK 8. Cupa Mos Nicolae - 04.12 - MSp Mai e valabila treaba asta? Spuneti-mi si mie despre ce este vb acolo daca stie cineva si unde se tine evenimentul. Ms! |
pe 8 sau 9 mai la tulcea am auzit ceva, nu stiu sigur..
|
Astia mai sus au zis ca pe 10 aprilie se`ntampla ceva la Braila. :-? Acum ce sa mai cred? Calendarul ala este pus acolo ca sa ce? :| (As vrea sa merg sa vad ce stie dementa mea ca inca nu am incercat-o. :D Daca mai aflati cate ceva anuntati-ma va rog!)
|
Quote:
masina poate.......dar.......:rolleyes2 |
Quote:
pentru prima etapa e necesar sa fii vineri , 9 apr la 18.30 la scoala de soferi Keles , la inscrieri. mai mult gasesti pe MAK |
Quote:
|
Quote:
doar ca, la o sedinta th afli cate ceva, si e mai convenabil , decat sa platesti in cursa informatia ( in pct penalizare !!). In rest la start !! succes va doresc ! |
se tine ceva azi la braila?.............da sau nu?.........si daca da............unde si la c ora .............ms
|
Quote:
Se va desfasura etapa I a campiontului jud de raliuri pe 2010. Pentru participare / spectator ora 9.30 la parking ARMONIA ( sos de centura ). Acolo se vor desfasura primele 2 speciale apoi de la 10.41 se pleaca pe traseu , iar ultimele speciale in Chiscani ( Braila ). IMPORTANT: se pot face inscrieri si la start , la ora 9.30. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning