Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Discuţii generale Galaţi - Brăila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/9159-discutii-generale-galati-braila.html)

daniwmk 09-02-10 16:27

Re: Galati - Braila

se da ceva gratis cumva ?

madalin89 09-02-10 16:30

eiii nui nimik interesant venim si noi sa bem ceva acolo ;)veniti si voi??

iMAGiNE 09-02-10 16:33

Noi nu prea bem... :))

daniwmk 09-02-10 16:33

guinness draught aveti ? :D

marius3030 11-02-10 09:45

e posibil sa aiba si deasta acolo...ia sa veniti sa vedeti despre ce este vb

sacura 11-02-10 14:14

care aveti suspensie reglabila?? sau care stie cum se regleaza...are o cheie...ceva?? trebuie reglata la service sau o poti regla si tu ??

Gabi TAZ 12-02-10 07:37

daca ai elevator cred ca o poti regla chiar tu!
are si o cheie care vine odata suspensia

sacura 12-02-10 09:37

....aha deci numai pe elevator...cu cheia...adica nu trebuie mare un aparat ceva special...sau chestii de astea...trebuie sa fie suspendata masina atat? ca elevator se gaseste.
Da ...ai idee sunt bune....sau mai bune sunt alea fixe?

Gabi TAZ 12-02-10 10:46

mai ai o optiune in puls. eu cred ca e mai bine decat nici una. DECI DA, sunt mai bune cele reglabile pe inaltime/duritate etc decat cele fixe

shadowro 12-02-10 12:07

Quote:

Originally Posted by sacura (Post 3077368)
....aha deci numai pe elevator...cu cheia...adica nu trebuie mare un aparat ceva special...sau chestii de astea...trebuie sa fie suspendata masina atat? ca elevator se gaseste.
Da ...ai idee sunt bune....sau mai bune sunt alea fixe?

practic e aceeasi suspensia dar presetata pe o duritate si o inaltime.
si mai difera si pretul intre ele :)

nutzuXXL 12-02-10 12:48

decat sa iei ceva ieftin reglabil , mai bine iei una rigida . cu porcariile alea ieftine reglabile poti sa ai o gramada de belele .

Azerty 12-02-10 17:44

Aici e thread pentru cine e bin GL si cine di BR. Eu zic sa iti faci thred separat si vei primi feedback si de la cine trebuie. Va rog, incercati sa postati fiecare lucru unde ii e locul, iar daca nu gasiti nici un thread potrivit, atunci va puteti face unul nou.
De curiozitate, cine e moderator pe GL-BR?

Snapy_xxl 12-02-10 18:32

Eu sunt, dar sincer, m-am saturat de cate avertismente prin pm am dat si cate mesaje am sters. In afara de cativa, nu intelege niciunu.

Azerty 12-02-10 20:17

:)
Cred ca o sa aplic si eu ca moderator.
Te inteleg foarte bine si sper sa ne completam. Ce zici?
Eu prima oara o iau ca pe o greseala, se mai intampla.
A doa oara e prostie. Si asta se poate scuza dar trebuie remediata.
A treia oara deja e nesimtire. Si cel mai tare ma enerveaza oamenii care ii nesocotesc pe ceilalti in favoarea propriei persoane.
Ceva de genul: asa imi place mie sa merg cu proiectoarele de ceata aprinse, ce daca ii deranjez pe toti ceilalti, sau: eu merg legal pe banda a doua, ce daca prima banda e libera? Mai bine sa ii incurc pe ceilalti decat sa am bun simt!
Cam asa e si cu posturile astea: ia mai lasati-ma, eu postez unde se nimereste, voi faceti bine si raspundeti, si fara comentarii rautacioase ca ma enervez usor! Ce daca nu mai intelege nimic cineva care vrea sa citeasca un thread cap-coada sa vada cum evolueaza in timp o situatie prezentata? Eu sa imi rezolv problema!

Snapy_xxl 12-02-10 21:45

Chiar te rog, e ok din partea mea.
Eu mai sunt moderator si pe Daewoo si pe CieloClub.ro si avand in vedere ca este si sesiune, nu prea e timp.

dani17cristi 13-02-10 18:03

salut!sper ca nu va suparati ca postez si eu aici, vroiam sa va intreb daca este cineva interesat de aerografie pe masini, motoare, casti?lucrarile mele le puteti vedea aici : https://forum.4tuning.ro/177-painting...mele-dani.html .multumesc.numai bine

Azerty 13-02-10 18:23

Frate, esti talentat. Sa stii ca te caut.
Felicitari

valentin.nemtanu 26-02-10 12:16

Daca sunteti interesati de rally sprint in tara sau de raliuri de orientare si indemanare, interne si internationale, putem dezvolta putin subiectul pentru sezonul 2010.
Important este sa aveti un echipaj constituit, si sa va informati bine ce atributii are fiecare component al aechipajului , in pregatirea si in timpul participarii. Deasemenea si un buget asigurat, care sa va permita participarea locala, sau nationala, sau internationala.

jdm B16 02-03-10 16:02

Salut! Aveti idee daca se mai organizeaza curse legale? (GL-BR) Daca da, spuneti-mi si mie unde si cand. Ms!

Ene'Andrei 02-03-10 22:45

nu se mai organizeaza jdm :) nu ma intreba "de ce?" :))) mai e pan la vara, mai bine ziceti cine merge la bucuresti pe 13..

razzwan 03-03-10 07:18

cred ca merg si eu
:D

Vyorel25 04-03-10 12:29

Si eu tot din Braila sunt.

valentin.nemtanu 04-03-10 20:46

Quote:

Originally Posted by jdm B16 (Post 3139230)
Salut! Aveti idee daca se mai organizeaza curse legale? (GL-BR) Daca da, spuneti-mi si mie unde si cand. Ms!

Da.
Primul eveniment al sezonului competitional va fi un raliu pentru ziua de 8 martie
Cupa femina - Braila 2010
ed.IV-a
Concursul se va desfasura sambata 6 martie a.c. deschis participarii echipajelor femenine cu automobile normale ( grupe sau clase). Se vor desfasura 2 etape in oras si 3 probe de autoslalom- indemanare.
Start : parking Primarie - B-dul independentei - sambata orele 9.30.
Inscrieri : vineri 5 martie orele 18.00 la sediul Mrs Pizza, Calea calarasilor ( langa Continental ).
taxa de participare: 20 lei.

valentin.nemtanu 04-03-10 21:14

Quote:

Originally Posted by jdm B16 (Post 3139230)

Desigur.
Iata calendarul raliurilor tehnico-aplicative propuse a se desfasura in acest sezon.
1. Cupa Primaverii - 10.04 - MSp
2. al doilea - nenominalizat - 08.05 - MAK
3. Cupa Fan Club Volswagwen - 22.05 - MSp
4. Raliul pescarilor - 26.06 - MSp
5. Memorial Ene Antonel - 10 sau 17.07 -MAK
6. Cupa Dunarii - Avia travel - 14.08 - MSp
7. Cupa MAK - 18.09 - MAK
8. Cupa Mos Nicolae - 04.12 - MSp

Concursul international Raliul Prieteniei Braila - Dobrich 22-24.10 -orientativ,
cu organizare bilaterala romano- bulgara.

Cateva precizari:
Se vor intocmi :
- clasamente piloti ( cu rezultatele din probe) si clasament general echipaje ( pentru echipaje constituite tot sezonul ) la fiecare raliu, si general pe campionat cu criteriul de calcul n-3 participari . Punctele pe etapa se vor atribui pe locuri ca in F1.
Fiecare raliu va avea min 3 etape si 3 probe speciale si traseul de cca 50 km. Pentru participare , pilotul va avea vechimea permisului de conducere de minim 1 an de zile calendaristic.
Taxa de participare generala : 30 lei / echipaj, 50 lei/ echipa ( 3 masini)
platibila vineri inaintea datei concursului.
Taxele platite la start se dubleaza.
Organizatorul asigura numere de concurs numai la prima participare , numere unice in tot sezonul.
Aceste precizari si calendarul au fost stabilite de catre conducerile celor 3 entitati automobilistice active din Braila: MAK , Motor Sport , Hobby Autosport in comun la data de 04.03.2010.

ZerO_CooL 04-03-10 21:30

Arata foarte bine calendarul, sper sa fiu prezent la cat mai multe etape.

frost_dani 05-03-10 00:41

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 3140919)
nu se mai organizeaza jdm :) nu ma intreba "de ce?" :))) mai e pan la vara, mai bine ziceti cine merge la bucuresti pe 13..

Cred ca o sa merg si eu, in functie de vreme :)

valentin.nemtanu 06-03-10 14:55

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 3147636)
Da.
Primul eveniment al sezonului competitional va fi un raliu pentru ziua de 8 martie
Cupa femina - Braila 2010
ed.IV-a
Concursul se va desfasura sambata 6 martie a.c. deschis participarii echipajelor femenine cu automobile normale ( grupe sau clase). Se vor desfasura 2 etape in oras si 3 probe de autoslalom- indemanare.
Start : parking Primarie - B-dul independentei - sambata orele 9.30.
Inscrieri : vineri 5 martie orele 18.00 la sediul Mrs Pizza, Calea calarasilor ( langa Continental ).
taxa de participare: 20 lei.

Desi s-a schimbat vremea in noaptea de vineri, sase echipaje au fost prezente la start.
Cistina Cabaua ( nr concurs 4 ) a mai castigat o editie , iar echipa Celhart Donaris si-a facut un frmos debut in 2010.

valentin.nemtanu 06-03-10 14:57

Cristina Cabaua - Dacia Nova nr 1 de concurs.
Scuze pentru greseala

Sirius 06-03-10 22:31

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 3153520)
Cristina Cabaua - Dacia Nova nr 1 de concurs.
Scuze pentru greseala

e solenza aia...

valentin.nemtanu 07-03-10 08:25

Corect. ms.

totosh 11-03-10 12:10

sal.sunt nou pe aici.sunt din gl.am o rugaminte ...knd va mai strange-ti in seven lasati si mie un msg.ms mult

sal.am vazut ca ai o dacie?ce ai facut la ea?

jdm B16 08-04-10 23:23

Mai e valabila treaba asta? Spuneti-mi si mie despre ce este vb acolo daca stie cineva si unde se tine evenimentul. Ms!

sedici_valve 08-04-10 23:27

pe 8 sau 9 mai la tulcea am auzit ceva, nu stiu sigur..

jdm B16 08-04-10 23:42

Astia mai sus au zis ca pe 10 aprilie se`ntampla ceva la Braila. :-? Acum ce sa mai cred? Calendarul ala este pus acolo ca sa ce? :| (As vrea sa merg sa vad ce stie dementa mea ca inca nu am incercat-o. :D Daca mai aflati cate ceva anuntati-ma va rog!)

valentin.nemtanu 09-04-10 08:51

Quote:

Originally Posted by jdm B16 (Post 3260368)
Astia mai sus au zis ca pe 10 aprilie se`ntampla ceva la Braila. :-? Acum ce sa mai cred? Calendarul ala este pus acolo ca sa ce? :| (As vrea sa merg sa vad ce stie dementa mea ca inca nu am incercat-o. :D Daca mai aflati cate ceva anuntati-ma va rog!)

masina poate.......dar.......:rolleyes2

valentin.nemtanu 09-04-10 08:54

Quote:

Originally Posted by jdm B16 (Post 3260301)

Mai e valabila treaba asta? Spuneti-mi si mie despre ce este vb acolo daca stie cineva si unde se tine evenimentul. Ms!

Odata publicat, e un calendar cu actiuni automobilistice gen raliu care se va respecta.
pentru prima etapa e necesar sa fii vineri , 9 apr la 18.30 la scoala de soferi Keles , la inscrieri. mai mult gasesti pe MAK

ZerO_CooL 09-04-10 09:34

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 3260845)
pentru prima etapa e necesar sa fii vineri , 9 apr la 18.30 la scoala de soferi Keles , la inscrieri.

Sper ca asta nu e valabil si pentru cei care vin de departe... eu am inteles ca se fac inscrieri si maine dimineata.

valentin.nemtanu 09-04-10 12:47

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 3260970)
Sper ca asta nu e valabil si pentru cei care vin de departe... eu am inteles ca se fac inscrieri si maine dimineata.

corect!
doar ca, la o sedinta th afli cate ceva,
si e mai convenabil , decat sa platesti in cursa informatia ( in pct penalizare !!). In rest la start !! succes va doresc !

seven_dj 09-04-10 23:09

se tine ceva azi la braila?.............da sau nu?.........si daca da............unde si la c ora .............ms

valentin.nemtanu 10-04-10 06:41

Quote:

Originally Posted by seven_dj (Post 3263345)
se tine ceva azi la braila?.............da sau nu?.........si daca da............unde si la c ora .............ms

Bineinteles !
Se va desfasura etapa I a campiontului jud de raliuri pe 2010.
Pentru participare / spectator ora 9.30 la parking ARMONIA ( sos de centura ). Acolo se vor desfasura primele 2 speciale apoi de la 10.41 se pleaca pe traseu , iar ultimele speciale in Chiscani ( Braila ).
IMPORTANT: se pot face inscrieri si la start , la ora 9.30.

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning