![]() |
Re: Golf 3 - '93
Quote:
|
bafta in continuare hey!! griji la ultimele detalii si sa te vedem cu ea cat mai repede pe strazi.
|
hai ca a iesit fain. bafta cu ea
|
Bravo, vad ca se "ingroasa" gluma.
Bafta |
wow.. de parca sunt asa din fabrica spoilerele, bravo , iese belea treaba.. abia astept sa o vad gata, capota finisata si buza pusa la locul ei.. bravo!
bafta! |
5 Attachment(s)
Meine Wolfie..... :X
Multumiri : TIBI BRS, Alex2fast4u, Ionica si gaska` ! |
frumos frumos, ati muncit ceva.. va bateti in golf-uri albe , in bad-boy look-uri ah ? bafta!
|
kam sehr gut...frumos
|
e incruntata rau.
dar arata bine asa. se rezolva u know what si apoi urmatoarea modificare, care e aproape in plan si deja ai un wolfie rau de tot |
frumos a iesit iar farurile dau mortal cu badboy look.
ce modif mai ai de gand sa ii faci? |
Bine ca mi-am gasit momentul perfect ca sa citesc intreg topicul.
Pe tot parcursul evolutiei pot sa spun ca a aratat foarte bine masina,dar ultimele poze sunt...crima!!ii sta foarte bine alba, incruntata si cu farurile alea:o Ai o masina care multi cred ca ar vrea sa o aiba!Mult succes in continuare,sa aveti grija unul de celalalt!;) |
frumos, imi place extraordinar de mult bara aia clean dar fa ceva cu jantele alea ca pe negru parca sunt table, pune-le o buza alba :)
|
tocmai am vazut-o pe viu.
intr-adevar, e pe noapte si mai multe s-ar vedea ziua, dar arata intr-un mare fel ;) |
Masina ta= sex pe roti.
Crima masinuta, doar cateva detalii si e gata masina. Cand o vad si eu live?:) |
Ce bine poate arata, felicitari. M-am gandit ca o sa faci treaba buna, da chiar m-ai lasat cu gura cascata. Arata foarte bine, felicitari & keep up the good work;)
|
1 Attachment(s)
Am vazut-o aseara, fff frumoasa.
:D |
Arata criminal...arata chiar fioros! :rolleyes2 Frumoasa lucrare.
P.S.: jantele alea nu prea sunt puse in valoare din cauza culorii. Cum zicea cineva mai sus, fa-le ceva si lor, macar o buza alba, sau schimba-le culoarea in ceva mai deschis (parerea mea). In rest...ce sa mai zic...Mk III adevarat ;) |
Sef , a iesit super frumos. Astept si alte vesti cu noile modificari!! ;)
Bafta!! |
Frumos, frumos. Ce surprize ne mai asteapta? Sau nu se zice, ptr ca-s surprize;) asa-i?
|
Frumos, frumos. Ce surprize ne mai asteapta? Sau nu se zice, ptr ca-s surprize;) asa-i?
|
Vad ca a aparut de doua ori postul. Scuze, rog adim. sa stearga unu din ele, prima data cand am postat mi-a dat eroare si imi zicea ca am fost oprit(stopped), de aceea am mai dat odata(nu credeam ca s-a postat si primul). Scuze de incurcatura ;) frumoasa masina si astept noutati;) succes
|
in orcare moment poate sa apara surpriza (este sigur):shock::shock::shock::shock:
|
eu situ .. si am vazut .. si arata bine :D
dar nu va zic nimic. si west , acuma pe bune scuze daca n-am fost foarte entuziasmat sau ceva dar dormeam in picioare. arata frumos si ii sta bine asa ;) |
3 Attachment(s)
Go LOW !!!
Multumiri LOURI (dj dodo) !!! |
Cum te descurci cu gropile? Eu n-am suspensie sport si ating cu buza.
|
De oglinzi ai uitat?
Frumoasa , ce sa zic.. da` inca e WIP ;) |
Foarte frumos, ce bine ii sta asa low:) frumos, surprize dupa surprize, ce mai. Foarte frumoasa masinuta, felicitari;)
|
Felicitari arata super masina:-)
|
frumos ii sta asa pe burta.ai folosit doar arcuri sau suspensie completa?
|
doar arcuri ...
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Inca un set de poze si cu "nuca" ce am achizitionat-o de la carstyling (budapesta) |
Offt: Cand esti pe mess, da si tu un semn
On: Schimba-ti semnatura |
ti-a iesit foarte bine bravo s-o stapanesti fara incidente neplacute si bafta la bani sa apara si alte schimbari la fel de bune
|
a iesit bn....arata foarte ok
|
Felicitari a iesit un golf 3 foarte frumos
Te-am criticat mai demult in legatura cu niste chestii dar ce e frumos e frumos, bravo. Poate ca rotile ar da mai bine cu ceva alb pe ele este doar parerea mea sau poate sunt eu obsedat de alb cine stie:) |
am mai zis si repet, fa ceva cu rotile alea ca nu se intelege nimic din ele asa negre, modelul e foarte frumos dar nu il pune nimic in valoare.
ii sta bine rau lasata iar nuca aia de schimbator e superba, de unde ai luat-o?? |
foarte tare nuca :X
|
6 Attachment(s)
Quote:
Nuca Iron Cross am luat-o de la Carstyling, Budapesta...am atasat niste poze cu standu.. |
Mai mare nici nu se putea sa fie :lol:
De ce nu ti-ai luat si capacelele de la ventil pentru jante tot cu iron cross? |
alte mici retusuri s-au realizat ieri. acum doar trebuie sa apara si pozele ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning