![]() |
Re: Nissan Sunny GTi-R
2 Attachment(s)
Si ca nu cumva sa nu imi rupa teava sau prezoanele atunci cand se dilata....mi-am pus si eu un racord flexibil:D:D:D:D
|
|
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ce sadic !! :lol: |
Quote:
delicios nu ?:))) |
:)):)):)):)):))
Tare de tot!!!!! |
prea tare:lol:
|
12 Attachment(s)
Some new shit :P
Intercooler, tubulatura intercooler, injectoare, stema Nismo:D:D:D |
Foarte frumos,dar banuiesc ca intercoolerul e prins provizoriu?
|
bogdane furtunul ala siliconic nu e prea aproape de galeria de evacuare ?
|
Da frate......bine observat.
L-am mai departat putin si i-am pus banda termo pe toata teava respectiva. |
5 Attachment(s)
new stuff.
Apex'i engine multi checker si Greddy Profec B spec 2 boost controller. |
Cat de puternica e sigla cu NISMO !! 8) As da orice pentru una !
|
Quote:
|
Quote:
Mai nea' Tarnafes dar nu ai deja o asemenea sigla? |
Quote:
|
Felicitari pentru evolutie omule! Imi place ceea ce vad.
|
3 Attachment(s)
New shit!!!!
|
Salut,am vazut ca ai infasurat in banda termoziolanta teava care merge de la turbina la intercooler,doar aceea ai infasurat-o ca sa nu se incalzeasca,fiind aproape de motor sau pe toate le faci?Fiind invelita teava,nu se pastreaza temperatura relativ mare a aerului care intra in motor?Mersi
|
Am infasurat numai teava care iese din turbina pentru ca este la approximativ 4 degete distanta de galeria de evacuare......restul tevilor raman aluminiu curat asa cum se vede si in celelalte poze.
Oricum intercooler-ul va avea CO2 spray bar. |
Am inteles,banuiam eu ca acesta e motivul.Mersi frumos si bafta in continuare
|
3 Attachment(s)
Am modificat admisia ............cam asa a iesit
|
Frumos, frumos prietene :-) ! Imi place !
P.S.: Daca e sa ma iau dupa dimensiuni, banuiesc ca sticla de Fanta face mai mult boost decat sticla de Dorna :lol:. Bafta multa in continuare ! ;) |
Multumesc mult omu'
M-am uitat si eu prin topic-ul tau....foarte interesant ce ai facut tu acolo!!! felicitari!! |
Multumesc. :-)
Am avut multi "profesori" de pe forum de la care am avut ce invata ! :lalala: Te-ai obisnuit cu boost-controller-ul ala electronic ? ... ca eu mi-am prins urechile rau de tot cu APEXI-ul meu. |
bine bgd hai westgate hai westgate skimbati ma nick'u in bgd from hell bravo ma pt project:evil:
|
f tare proiectul... dar am o intrebare... daca ai pus debitmetrul de z32, inseamna ca ai schimbat si injectoarele....(deci caluti cam cati ar trebui sa fie, dar niciodata indeajuns) ce faci cu injectoarele vechi?..
|
Injectoarele sunt de 750cc acum.....cele vechi, din pacate, au fost date cu mult timp inainte sa vina cele noi :(.
Debitmetrul de z32 este acolo pentru ca scopul meu este de 400 +.......acum sa vedem si daca iese exact asa cu mi-am propus!!!! |
Quote:
La mine e un Greddy care este foarte usor de folosit.......citesti cu atentie instrcutiunile si faci treptat totul si trebuie sa mearga ;) |
baby godzilla almost ready :shock:
|
Quote:
|
Inca nu.....dar sper ca poate ma ''sponsorizeaza'' si pe mine cineva :)))
|
6 Attachment(s)
Asa.................
Deci: Electroventilatoarele de fabrica care veneau in spatele radiatorului de apa erau in contact cu wastegate-ul, turbina si mai mult decat atat imi inghesuiau spatiul dintr-e motor si ele foarte tare. Prin urmare mi-am luat 2 electroventilatoare ''Push Type'' Cam asa arata montate. P.S. sunt montate in fata radiatorului si nu in spate asa cum erau cele de fabrica |
bagi KOE luna asta? pe Baneasa?
ps. de te dreaq de moldovean prost! :lol::lol::lol: |
8 Attachment(s)
Asa cum imi place sa impartasesc bucuria cu vgoi de fiecare data cand mai primesc sau fac ceva......
Atasez pozele cu Tial MVS 38mm wastegate...... Wastegate-ul este exact ce mi-am dorit.....e de 38 mm, RACIT CU APA |
Hai baga mare
cind vine english man pt soft? |
11 Attachment(s)
@ Gaju ........english man....nu vine pentru soft.
Eu am un ecu Nistune pe care ''english man'' mi-a facut softul acum mai mult timp. Eu mi-am facut cam tot motorul conform specificatiilor lui......si el mi-a facut un soft.....evident ca o sa mi trebuiasca reglat pe ici pe colo cateva chestii, pe care sper sa le reusesc. Pana atunci cam asa arata ''marfa'' montata.....si un mic preview la partea frontala 90% terminata! |
ai grija ca la englezi nu prea pusca mediul ambiant cu ce e la noi
la 200 sx afr era intra 11 si 12.2 in anglia si la noi de la sub 10 pina la 11.3 maxim. |
Bun...............si atunci ce sa fac?!?!?!
|
vb cu el de chestia asta
vezi ce zice oricum sigur o sa fie o atitudine safe din partea lui. nisstune-ul daca imi amintesc bine,nu are fct de umblat in timp real pe el prin internet. oricum nu strica sa mergi pe harta lor de inceput,dar o sa fie putin bogata. |
Da Gaju.....multumesc de info.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning