Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Opel (https://forum.4tuning.ro/327-discutii-opel.html)
-   -   Discutii intre membrii grupului Tigra Club (https://forum.4tuning.ro/327-discutii-opel/87445-discutii-membrii-grupului-tigra-club.html)

cosmin_cosmin_1 16-11-08 13:00

Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club

Quote:

Originally Posted by lexick (Post 1866944)
Unde ai facut asa ceva,...

Acasa

Black Pearl 16-11-08 13:12

Quote:

Originally Posted by lexick (Post 1866986)
Hai sa ne adunam in Constanta, cati suntem adi , ca tu ii sti mai bine pe cei de pa acest forum.
Hai sa stabilim un loc e intalnire sa facem un foc si sa mai vb .... merge in portul tomis pe nisip ca nu e nici dracu in aceasta perioada a anului :D sau la un vin fier aka cafea/ciocolata calda , daca vreti la interior.
:D
Dar sa fim macar cativa..

Bine ai venit in Club Tigra!:)

Voi chiar ca ati putea sa va intalniti. Sunteti norocosi ca sunteti multi din Constanta.

Io4rap 16-11-08 17:13

M-as baga si eu la o intalnire in constanta :-? imi suna chiar bine. Ca ajung destul de repede pe autostrada soarelui :P

@dy_best 16-11-08 17:16

Si eu ma bag dar sa termin cu actele si cu reparatiile.Cred ca saptamana asta le rezolv.

Dracushor 16-11-08 17:42

de ce nu organizati si voi undeva mai aproape... sa zicem in cluj... ca suntem multi in capatul celalalt al tarii la propriu... deci eu zic ca sa ne organizam bine si va iesi ceva foarte frumos

malagutif10 16-11-08 17:49

ce tampenie. daca ai cabul de kilometraj rupt iti da o eraore in comp de bord si iti opreste masina in mers................acum nu mai pot merge cu masina pana nu schimb cablul..................am si vesti bune insa. dupa munca de 2 zile, am montat farurile cu lupa si becuri cu xenon...........cateva poze pe pagina mea, o sa mai fac sapt viitoare.........

Black Pearl 16-11-08 20:39

Quote:

Originally Posted by Dracushor (Post 1867587)
de ce nu organizati si voi undeva mai aproape... sa zicem in cluj... ca suntem multi in capatul celalalt al tarii la propriu... deci eu zic ca sa ne organizam bine si va iesi ceva foarte frumos

In sfarsit apari!:lol:
Am asteptat sa vii si tu la Intalnirea de la Felix - Club Opel!

Tony_rockafeller 16-11-08 21:34

Quote:

Da,da la Cj chiar ar merge o intalnire de tigre:D

lexick 16-11-08 21:43

Quote:

1. La mana ...Merci de primire.
2.Daca e asa important o sa fac un topic cu prezentare, desii nu prea am ce sa prezint ca e luata proaspat nu am apucat sa bag in ea bani ..
3.Constanta e undeva la capatul tarii intr`adevar, poate e in graba , dar din experientele anterioare va zic cu cat amana o chestie cu atat nu o sa o mai faci. Daca faci 5 mii de pregatiri va trece jumatate de an .
4. Eu ziceam sa facem o intrunire initial in Constanta, sa incercam sa adunam mai multi chiar, ca sunt o droaie de tigre prin Cta , am putea sa facem niste autocolante , am eu posibilitatea... de ce sa nu devenim o comunitate, chiar si asa in graba , e nevoie sa treaca 1 , 2 ani ca sa ne miscam? Cu tot respectul eu zic ca lucru facut spontan tine cel mai bine.Prea multe planificari , dauneaza grav sanatatii :rolleyes2
5.O sa incer sa il ajut pe ady sa isi termine treaba la masina , mi`as dori sa vina si el, daca nu poate sa vina sa ne intalneasca il iau personal in drum .
6. La club Tigra , daca si voi sunteti de acord, sunt bineveniti toti iubitorii , ce daca nu ai Tigra ...pe sosea si in service intr`o anumita Duminica, vi cu Trabantu cu dacia cu ce vrei tu , important e sa vi din pasiune sa discuti cu ceilalti.
7. Nu excludem posibilitatea ca sa organizam evenimente prin mijlocul tarii , dar mai intai trebuie sa incercam sa ne cunoastem ca comunitati locale , ar fi mult mai trandy de ex. sa plecam toti din Cta 6,7,-15 cati suntem spre undeva in mijlocul tarii , dar noi nu ne cunoastem intre noi.
8. Am scris cam mult , dar mai erau nu vreau sa plictisesc mai mult :D

Ps: uitati`va cate Club Tigra sunt in Italia , o droaie si fac niste evenimente superbe , am fost la 2 acolo am ramas uimit cat de uniti erau si se ajutau ca fratii....bine noi suntem romani ...dar...

Io4rap 16-11-08 21:44

era mai marfa la mare :)) poze pe plaja astea :P

magnifiqo 16-11-08 22:05

@ Lexick trimite si mie un msg privat cu id tau. Vreau sa vorbesc ceva cu tine. Ms

@ Io4Rap daca vreodata ai de gand sa vi in constanta pentru o intalnire vino. Pana la urma poate se face o intalnire in Constanta si un in Cluj . Ar fi bestial ca apoi sa sa intalneasca echipa Dobrogei cu Zona Clujului :D.. aia ar fi fost adevarata intrunire,deci ce vorbim aici noi astia aproape de constanta putem sa ne intalnimn oricand,chiar daca unii dintre noi nu avem masiniile sau ceva de genu. ne putem cunoaste foarte bine inainte si la o cafea ceva,dc nu :D .

Io4rap 16-11-08 22:09

Pai eu oricum mi-am propus sa trec iarna asta pe la mare, acum am inca un motiv in plus sa vin :P

Black Pearl 16-11-08 22:35

Sunt de acord cu cele scrise de @lexick.
Voi cei din zona Constanta aveti norocul ca sunteti deja 4 (?) care aveti Tigra.
Mai sunt cei din Ramnicu Valcea si Bucuresti. Ce va opreste sa va intalniti?
In vest suntem mai rasfirati (momentan).
Hai sa incepem cu aceste intalniri locale.
Eu saptamana viitoare s-ar putea sa merg la Timisoara la o intalnire Club Opel la care e posibil sa ma intalnesc cu @Andrash.

Dracushor 17-11-08 10:08

Lili zici timisoara? :) dami mai multe detalii ca ma gadila gandul ca sa ma duk si eu :P

Black Pearl 17-11-08 10:20

Meeting Opel Timisoara - Arad, dar e posibil sa vina si din Oradea. Ora, locatia nu e stabilita inca exact. Va fi sambata in jur de ora 17.00.
Mai multe amanunte gasesti pe celalalt forum, dar mai vorbim pana atunci.

Io4rap 17-11-08 11:57

Am si eu o intrebare pentru aia mai batrani si mai intelepti de pe forum :)) Stie cineva ce mufa are o tigra din `95 la computerul de bord? OBD2 sau ALDL?

cosmin_cosmin_1 17-11-08 12:01

are mufa aldl

Io4rap 17-11-08 12:04

Asa ma gandeam si eu. Ok ms mult

BC-20-LET 17-11-08 12:07

Quote:

Originally Posted by malagutif10 (Post 1867603)
ce tampenie. daca ai cabul de kilometraj rupt iti da o eraore in comp de bord si iti opreste masina in mers................acum nu mai pot merge cu masina pana nu schimb cablul..................am si vesti bune insa. dupa munca de 2 zile, am montat farurile cu lupa si becuri cu xenon...........cateva poze pe pagina mea, o sa mai fac sapt viitoare.........

Gresit, poti merge cu masina si te obisnuiesti . Eu am stat cu cablul de km nou in portbagaj timp de 9 luni(celalalt era rupt) .
Motorul ti se opreste in momentul in care esti intr-o treapta de viteza si iei piciorul de pe pedala de acceleratie si turatia scade cateva sute de ture(2-3 cel putin) .
Eu ma obisnuisem si scoateam pe liber sau apasam pedala de ambreiaj atunci cand vroiam sa franez . Ce e drept, vine iarna si nu ai sa poti folosi frana de motor ca ti se va opri motorul .
Ai cod de eroare stocat , nu mai retin exact nr dar e VSS(Vehicle Speed Sensor)-No signal .

Cadou ptr noul vostru forum/club :
1.http://www.clubopel.com/viewtopic.ph...331&highlight=
2.http://www.clubopel.com/viewtopic.ph...144&highlight=
3.http://www.clubopel.com/viewtopic.ph...366&highlight=

@dy_best 17-11-08 17:14

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1869193)
Am si eu o intrebare pentru aia mai batrani si mai intelepti de pe forum :)) Stie cineva ce mufa are o tigra din `95 la computerul de bord? OBD2 sau ALDL?

Conteaza si luna chiar daca e din 95.Ex. a mea e din 17.11.95 si am obd2 a lu fratimiu e 05.95 si e aldl.

BC-20-LET 17-11-08 17:36

Eu din cate stiu pe x14xe s-a folosit Multec din 94-96 iar pe x16xe din 94-97 , acolo fiind prezenta mufa ALDL .
Ciudat ca tu zici ca ai OBD2 .

Black Pearl 17-11-08 18:21

Inca o Tigra frumoasa! Aici
Bine ai venit pe 4tuning costi_trigra! Asteptam sa-ti faci o pagina cu masina ta.

@dy_best 17-11-08 18:34

Frumusica masina.Sa o stapanasti sanatos costi_trigra si cum spunem noi la cat mai multi km fara problem si bine ai venit in clubul nostru.

Io4rap 17-11-08 20:01

Bine ai venit costi. Sa o stapanesti sanatos, e frumoasa :D
Pai si cum imi dau seama ce mufa am? ca nu stiu diferenta intre obd2 si aldl. :(

Florin B. 17-11-08 20:25

Quote:

Originally Posted by malagutif10 (Post 1867603)

si mie mi se opreste masina in mers si am kilometrajul rupt...asta e cauza???

@dy_best 17-11-08 20:59

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1870390)
Bine ai venit costi. Sa o stapanesti sanatos, e frumoasa :D
Pai si cum imi dau seama ce mufa am? ca nu stiu diferenta intre obd2 si aldl. :(

Intre mufe difera numarul de pini.La ALDL din cate imi aduc aminte are 10 pini iar la obd2 12 da nu mai stiu exanct,oricum difera prin numaru de pini.

Io4rap 17-11-08 21:03

Quote:

Originally Posted by @dy_best (Post 1870542)
Intre mufe difera numarul de pini.La ALDL din cate imi aduc aminte are 10 pini iar la obd2 12 da nu mai stiu exanct,oricum difera prin numaru de pini.

Ms ms... ca am cautat pe google poze cu mufele si se vedea o oarecare diferenta dar nu eram sigur :D

BC-20-LET 17-11-08 21:12

Quote:

Originally Posted by Florin B. (Post 1870450)

Vezi ca am postat si eu pe pagina anterioara :idea: .

ALDL :
Simtec 56.0 sau 56.1 are 10 pini .
Simtec 56.5 are 16 pini .
Motronic si Multec au 10 pini .

OBD2 daca nu ma insel are 16 cu 9 .

@dy_best 17-11-08 21:24

Da cred ca ai dreptate parca 16 pini sunt la OBD2 o sa ma uit maine la masina.

magnifiqo 17-11-08 22:05

Ma scuzati ca intervin in discutia voastra din limba chineza sau japoneza ca nu prea fac diferenta intre limbile astea :)).. Stie cineva din zona Dobrogei unde pot sa fac si eu o colantare ( Constanta de preferat ) ? Mersi

P.S : Sper sa invat si eu 1 data limba asta :))

malagutif10 17-11-08 23:27

Quote:

Originally Posted by Florin B. (Post 1870450)

da. eu deja mi-am comandat cablul. care parte o ai rupta? eu o am pe aia mica de la casuri pana sub capota. mai e o parte mai lunga de la mufa aia de sub capota pana la cutie. cablul de kilometraj original la tigra e din 2 bucati. bucata mai scurta, pe care o schimb eu costa 30 roni, cea lunga 130. ambele pe original

lexick 18-11-08 07:15

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 1870779)
Ma scuzati ca intervin in discutia voastra din limba chineza sau japoneza ca nu prea fac diferenta intre limbile astea :)).. Stie cineva din zona Dobrogei unde pot sa fac si eu o colantare ( Constanta de preferat ) ? Mersi

P.S : Sper sa invat si eu 1 data limba asta :))

Hai sa ne intalnim sambata si sa mergem unde stiam eu ca fac coletare de taxi , sa iiintrebam daca se baga si la masinile noastre....ca modelul ( carbon) , gasim pe net.In 2 zile ajunge.

Black Pearl 18-11-08 12:13

Quote:

Originally Posted by costi_trigra (Post 1871480)
Eu am vb cu un oarecare GICA de la rar si mi-a zis asta daca am fost mintin ,mint si eu mai departe pt ca sint anumite criterii
adica ce mi-a zis mie GICA
doar catalizator= euro1
Injesctie+catalizator= euro2
injectie+catalizator+filtru de noxe (o galetusa in care se strang niste granule negre ca de carbune cu ajutorul unor vacumuri) = euro3
Tigra are motor ECOTEC ca si pe astra e acelasi sistem (atunci de ce opel astra e euro 3?).

@costi_trigra am mutat aici discutia despre norma de poluare de la Tigra , sa nu facem prea mult offtopic pe pagina lui @Io4rap.

RAR-ul nu accepta EURO 3 pentru Tigra, doar daca ar scrie in BRIF aceasta norma.
Eu nu am auzit sa fie vre-o Tigra inmatriculata cu EURO 3 in Romania.
Daca s-ar fi putut inmatricula cu EURO3, crede-ma ca as fi facut tot posibilul sa o inmatriculez si eu asa, mai ales ca eu am luat-o pe vremea cand se platea taxa de prima inmatriculare.

malagutif10 18-11-08 14:52

HEEEEEEEEEEEELP !!!!!!!!! stie cineva de ce primesc mesajul asta atunci cand intru pe club opel? si ce as putea face?

Informatii critice

Accesul tau in acest forum este blocat
Va rugam sa contactati webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informatii

lexick 18-11-08 14:55

Quote:

Originally Posted by malagutif10 (Post 1871961)
HEEEEEEEEEEEELP !!!!!!!!! stie cineva de ce primesc mesajul asta atunci cand intru pe club opel? si ce as putea face?

Informatii critice

Accesul tau in acest forum este blocat
Va rugam sa contactati webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informatii

Unii din moderatori sunt dobitoci . Ti-au suspendat contul si banat ipul pe o anumita perioada de timp.
Da un mail ia leg cu ei , dar slabe sanse.Ori ai facut un offtopic mare, ori ceva injuraturi , chestii , ori i-ai deranjat pe prea marii si tarii de acolo.

cosmin_cosmin_1 18-11-08 15:02

pe mine m-au blocat cand am recomandat cuiva sa intre pe adresa unde era testul agrafei, adresa ce era din afara forumului

malagutif10 18-11-08 15:09

se pare ca am fost suspendat dar nu stiu de ce.............cum pot contacta adminul sau daca poate cineva care are cont pe www.clubopel.com sa ma ajute ....................multumesc

malagutif10 18-11-08 15:11

deci am recomandat cuiva sa intre pe club tigra romania dar nu am dat nici o adresa dau link sau ceva. am zis sa ma contacteze pe PM. pentru asta m-a suspendat. cine are adresa de mail sa le scriu

LE: cosmin acum am vazut id-ul tau pe un topic si am obs ca si tu il ai suspendat...........astia sunt retardati sau ce? nu am dat nici un link, nici o adresa pe nici un topic................

Io4rap 18-11-08 16:08

Pot da eu un pm sa intreb ce s-a intamplat sau poti da singur mail lor.
Fraza asta am copiat-o de pe siteul lor: "Puteti contacta oricand administratorii ClubOpel la adresa de mail webmaster[at]clubopel.com sau pe Messenger(YahooID: clubopel_com) "

Black Pearl 18-11-08 16:56

:lol: ,,Accesul tau in acest forum este blocat
Va rugam sa contactati webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informatii ,,

Se pare ca facem un CLUB AL SUSPENDATILOR! :lol:

Nu banuiam ca sunt suspendata! Ce-i drept, ieri am incercat sa trimit un PM, cu linkul Clubului Tigra, si nu reuseam nicicum sa il trimit, dar pe moment nu am sesizat nimic.

Eu nu trimit nici un e-mail nimanui. Asta nu consider ca e o greseala demna de a fi banata. Unde e libera circulatie a informatiei?
Puteam primi un avertisment, nu suspendare!

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning