Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

xxdadixx 04-07-06 21:51

Re: Propuneri!

1 Attachment(s)
Salutari. In primul rand imi cer scuze ca nu am fost asa de activ in ultima vreme. Am foarte multe lucruri de facut si fff putin timp liber. Multumesc celor care au postat pana acum si mi-e f greu sa decid pt ca sunteti multi. Prin urmare propun, doar celor care au postat pana acum si nu au intrat in team, urmatoarea masina. Termen de lucru una bucata saptamana... da-ti ce aveti mai bun.. hai ca a inceput vacanta ce va pasa.

Oxide 05-07-06 11:00

Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Salutari. In primul rand imi cer scuze ca nu am fost asa de activ in ultima vreme. Am foarte multe lucruri de facut si fff putin timp liber. Multumesc celor care au postat pana acum si mi-e f greu sa decid pt ca sunteti multi. Prin urmare propun, doar celor care au postat pana acum si nu au intrat in team, urmatoarea masina. Termen de lucru una bucata saptamana... da-ti ce aveti mai bun.. hai ca a inceput vacanta ce va pasa.

so...deadline-u` ii sapt viitoare martzi...damn...trec la treaba...:)

TazAless 05-07-06 11:22

xxdadixx eu pot sa imi incerc norocul la ea? ca si eu am postat aici si nu am fost acceptat dar cu mai multe pag. in urma

shantzu 05-07-06 12:29

deci trebuie sa dam tot cei mai bun din noi ;) asha o sa facem ;)

AdY9005 05-07-06 15:35

poate ma bag si eu :D la corsa

aDytZa_1989 05-07-06 18:29

frumoasa lucrari baietzi felicitari;)

xxdadixx 05-07-06 22:53

Hai ca aveti timp. Doar cei care au postat aici la propuneri.

maf 05-07-06 23:20

:D dadi fa o lista si pune cu cei care pot incerca....... si pune aici k sa stie, si sa stie si ceilalti k sa nu o posteze aici degeaba.......

GRIGO 05-07-06 23:29

de mult tot incerc sa intru in design ......
cu lucrari 3d ma primitzi ...oricum o sa fac si opelu ....chiar vreau sa intru

shantzu 06-07-06 10:39

cei care au pus lucrari acum de curand se stiu ;) nu mai faceti offtopic ;)

TazAless 06-07-06 12:40

pai tocmai asta ziceam si eu... si eu am pus lucrari aici dar nu de curand :???: dar totusi am pus...

tng 06-07-06 15:50

iata-i pe cei care au propus mai recent ( ~ 1 luna jumate)

Most_Wanted
Kolegu
vlad_4tuning
george_GMN
patriotu90
Ady9005
peter
shantzu
Grigo-X2
Oxide
maf
frost_dani
hitman_454

maf 06-07-06 17:07

yepe...... acum sa fac masina, deja imi zboara idei prin cap, le pun in aplicare zilele astea :D

Oxide 06-07-06 17:15

frate...eu n-o fac...deci...dupa c k am tot facut lucrari shi ne-am chinuit de ne-o luat dreaq...se propune o alta lucrare...deci...d c dreaq ne-am chinuit atat???ii k shi cum la shcoala u ai invatza o carte intreaga shi urmatoarea zi tzi zice k dai test dintr-o alta lectzie,din alta carte...fratzilor...va urez bafta!!!sper sa intratzi in DT cei care merita...over & out!!!
Sa fi sanatos daca crezi ca VT faci pt mine! ( XxDADIxX)

maf 06-07-06 17:38

lol, nimeni nu te-a obligat sa le faci...... :)) el a zis scurt, cei care au postat de curand sa faca asta, deci tot esti privilegiat........ o faci pt a intra intr-o echipa, da nu ai timp sa o faci soarta......... si ms pt bafta :D

ra2 06-07-06 17:41

Quote:

Originally Posted by maf
lol, nimeni nu te-a obligat sa le faci...... :)) el a zis scurt, cei care au postat de curand sa faca asta, deci tot esti privilegiat........ o faci pt a intra intr-o echipa, da nu ai timp sa o faci soarta......... si ms pt bafta :D

are dreptate oxide....dk nu le faceai nu apareai in lista aia facuta de tng...asa ca tot trebuia sa faci cva sa pui aici

Saby 06-07-06 17:49

4 Attachment(s)
Sunt pe drumul cel bun?:D.....

dshockevo 06-07-06 19:13

1) cred ca mai ai de mancat cereale , pana ajungi la nivel de DT
2) mai asteapta si tu pana se termina toata treaba asta cu inscrierile de acum !! ;)

Oxide 06-07-06 19:18

Quote:

Originally Posted by dshockevo
1) cred ca mai ai de mancat cereale , pana ajungi la nivel de DT
2) mai asteapta si tu pana se termina toata treaba asta cu inscrierile de acum !! ;)

d und dreaq ai scos faza cu cerealele???=))=))=))=))=))=))=))

Most_Wanted 06-07-06 19:18

1 Attachment(s)
mah ...eu tot am incercat ...daca e sa intru e bine ....daca nuh ...mai incerc...:rolleyes2

Saby 06-07-06 19:59

am mancat destule...stai linistit...oricum eu vad altcumva tuningul virtual...decat majoritatea de aici....pana la urma ideea e sa para cat mai reala si sa poti sa o realizezi The Real thing dak ar vrea cineva sa sio tuneze asa...oricum am sa mai lucrez si timpul trece....in favoarea mea

Ace Axel 06-07-06 21:02

bv mw... arata misto rau

tng 06-07-06 22:53

Quote:

Originally Posted by Saby
pana la urma ideea e sa para cat mai reala si sa poti sa o realizezi The Real thing dak ar vrea cineva sa sio tuneze asa...oricum am sa mai lucrez si timpul trece....in favoarea mea

exact man .. stai linistit , cu timpu lucrand le vei rezolva pe toate ;)

TazAless 06-07-06 23:00

si daca vreau si eu neaparat sa fac masina si daca e de DT intru? chiar daca nu sunt in lista aia facuta de tng...
chiar trebuie doar cei care au postat in ultima luna jumate?

Most_Wanted 06-07-06 23:00

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
bv mw... arata misto rau

O arata el misto ...dar acum asteptam sa vedem ce zice Boss ......am lucrat mult la el ...si obosit....si nci nu prea mai vedeam ....sigur mia scapat cate ceva la el .....asta e .:rolleyes2

tng 06-07-06 23:12

Quote:

Originally Posted by TazAless
si daca vreau si eu neaparat sa fac masina si daca e de DT intru? chiar daca nu sunt in lista aia facuta de tng...
chiar trebuie doar cei care au postat in ultima luna jumate?

eu zic ca nu e nici o problama... numa sa lucrezi impecabil
ca nah ... e pt Design Team

Ps: va rog.. fara prea mult offtopic

TazAless 06-07-06 23:41

da... gata ms asta a fost ultimu' offtopic :)

Skillzu 07-07-06 00:17

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
mah ...eu tot am incercat ...daca e sa intru e bine ....daca nuh ...mai incerc...:rolleyes2

da-mi si mie pe privat poza plz de unde ai luat spoilerul fata

george GMN 07-07-06 08:12

imi place cum ti-a iesit masina, most_wanted, aceeasi bara i-am pus si eu, era d la un subaru, da' cred k am sa renunt la ea...nu-mi place sa fie la fel.

Gabi 07-07-06 10:04

Pot sa particip eu in locu' lui Oxide ? :) Please, please, pretty please ? :lol:

Dadi: astept raspuns!

Oxide 07-07-06 10:08

Quote:

Originally Posted by Gabi
Pot sa particip eu in locu' lui Oxide ? :) Please, please, pretty please ? :lol:

Dadi: astept raspuns!

din partea mea potzi flexat(dak t intere:))...nu ma mai chinui...termin TSX-u` shi dak nu intru cu ala...salut DT...:)

GRIGO 07-07-06 17:19

1 Attachment(s)
si io...
am zis sa fac unu original nimic nu e copiat de la alta masina ;) .......nu am folosit comanda copy/paste ....
am lucrat foarte mult la el .....
acum asteptam parerea lu X ;)

xxdadixx 07-07-06 18:24

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
si io...
am zis sa fac unu original nimic nu e copiat de la alta masina ;) .......nu am folosit comanda copy/paste ....
am lucrat foarte mult la el .....
acum asteptam parerea lu X ;)

Grigo fa ce sti tu mai bine, pune-i spoilere.. jante bla bla , o sa ma uit la detaliu. Chear daca e simpla si cu gust macar sa para reala. Gabi baga mare!

peter 07-07-06 18:53

1 Attachment(s)
am facut si yo..:)

GRIGO 07-07-06 22:05

Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Grigo fa ce sti tu mai bine, pune-i spoilere.. jante bla bla , o sa ma uit la detaliu. Chear daca e simpla si cu gust macar sa para reala. Gabi baga mare!

adica sa o fac din nou :???: :???: :sad:
pe asta nu o iei in considerare ? :sad:

ra2 07-07-06 23:08

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
adica sa o fac din nou :???: :???: :sad:
pe asta nu o iei in considerare ? :sad:

pai faci si u alta sau din nou:lol: si poate iese mai bne si dupa aia te bucuri ca nu tio ia pe asta in considerare(dk chiar o fii sa nu tio ia)

shantzu 08-07-06 01:22

1 Attachment(s)
ce parere ai despre lucrarea mea ?? :???:

Oxide 08-07-06 09:11

Quote:

Originally Posted by shantzu
ce parere ai despre lucrarea mea ?? :???:

n-ai copiat nimik d p photoshopedup???eshti sigur??:lol:
acum plec din tzara...verific knd vin...yo cred k ai copiat cva...precis shi u shtii...:lol:...t rog dadi nu ii lua in considerare lucrarea pan` nu verific...ma intorc duminik seara....
PS:oricum....nu mi se pare lucrare demna d DT....janta spate are o klitate destul d nasoala...shi pleoapel nush...da nu da ben deloc...shi culoarea....ai cateva partzi und se vede k ii ireala...de ex la prag...:(

shantzu 08-07-06 11:03

1 Attachment(s)
nu am luat nimic de pe photoshopedup ;) ma gandeam ca o sa zici asta ;)

shantzu 08-07-06 11:37

1 Attachment(s)
am modificat acolo la janta ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning