![]() |
Re: Propuneri!
1 Attachment(s)
Salutari. In primul rand imi cer scuze ca nu am fost asa de activ in ultima vreme. Am foarte multe lucruri de facut si fff putin timp liber. Multumesc celor care au postat pana acum si mi-e f greu sa decid pt ca sunteti multi. Prin urmare propun, doar celor care au postat pana acum si nu au intrat in team, urmatoarea masina. Termen de lucru una bucata saptamana... da-ti ce aveti mai bun.. hai ca a inceput vacanta ce va pasa.
|
Quote:
|
xxdadixx eu pot sa imi incerc norocul la ea? ca si eu am postat aici si nu am fost acceptat dar cu mai multe pag. in urma
|
deci trebuie sa dam tot cei mai bun din noi ;) asha o sa facem ;)
|
poate ma bag si eu :D la corsa
|
frumoasa lucrari baietzi felicitari;)
|
Hai ca aveti timp. Doar cei care au postat aici la propuneri.
|
:D dadi fa o lista si pune cu cei care pot incerca....... si pune aici k sa stie, si sa stie si ceilalti k sa nu o posteze aici degeaba.......
|
de mult tot incerc sa intru in design ......
cu lucrari 3d ma primitzi ...oricum o sa fac si opelu ....chiar vreau sa intru |
cei care au pus lucrari acum de curand se stiu ;) nu mai faceti offtopic ;)
|
pai tocmai asta ziceam si eu... si eu am pus lucrari aici dar nu de curand :???: dar totusi am pus...
|
iata-i pe cei care au propus mai recent ( ~ 1 luna jumate)
Most_Wanted Kolegu vlad_4tuning george_GMN patriotu90 Ady9005 peter shantzu Grigo-X2 Oxide maf frost_dani hitman_454 |
yepe...... acum sa fac masina, deja imi zboara idei prin cap, le pun in aplicare zilele astea :D
|
frate...eu n-o fac...deci...dupa c k am tot facut lucrari shi ne-am chinuit de ne-o luat dreaq...se propune o alta lucrare...deci...d c dreaq ne-am chinuit atat???ii k shi cum la shcoala u ai invatza o carte intreaga shi urmatoarea zi tzi zice k dai test dintr-o alta lectzie,din alta carte...fratzilor...va urez bafta!!!sper sa intratzi in DT cei care merita...over & out!!!
Sa fi sanatos daca crezi ca VT faci pt mine! ( XxDADIxX) |
lol, nimeni nu te-a obligat sa le faci...... :)) el a zis scurt, cei care au postat de curand sa faca asta, deci tot esti privilegiat........ o faci pt a intra intr-o echipa, da nu ai timp sa o faci soarta......... si ms pt bafta :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sunt pe drumul cel bun?:D.....
|
1) cred ca mai ai de mancat cereale , pana ajungi la nivel de DT
2) mai asteapta si tu pana se termina toata treaba asta cu inscrierile de acum !! ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mah ...eu tot am incercat ...daca e sa intru e bine ....daca nuh ...mai incerc...:rolleyes2
|
am mancat destule...stai linistit...oricum eu vad altcumva tuningul virtual...decat majoritatea de aici....pana la urma ideea e sa para cat mai reala si sa poti sa o realizezi The Real thing dak ar vrea cineva sa sio tuneze asa...oricum am sa mai lucrez si timpul trece....in favoarea mea
|
bv mw... arata misto rau
|
Quote:
|
si daca vreau si eu neaparat sa fac masina si daca e de DT intru? chiar daca nu sunt in lista aia facuta de tng...
chiar trebuie doar cei care au postat in ultima luna jumate? |
Quote:
|
Quote:
ca nah ... e pt Design Team Ps: va rog.. fara prea mult offtopic |
da... gata ms asta a fost ultimu' offtopic :)
|
Quote:
|
imi place cum ti-a iesit masina, most_wanted, aceeasi bara i-am pus si eu, era d la un subaru, da' cred k am sa renunt la ea...nu-mi place sa fie la fel.
|
Pot sa particip eu in locu' lui Oxide ? :) Please, please, pretty please ? :lol:
Dadi: astept raspuns! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
si io...
am zis sa fac unu original nimic nu e copiat de la alta masina ;) .......nu am folosit comanda copy/paste .... am lucrat foarte mult la el ..... acum asteptam parerea lu X ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut si yo..:)
|
Quote:
pe asta nu o iei in considerare ? :sad: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce parere ai despre lucrarea mea ?? :???:
|
Quote:
acum plec din tzara...verific knd vin...yo cred k ai copiat cva...precis shi u shtii...:lol:...t rog dadi nu ii lua in considerare lucrarea pan` nu verific...ma intorc duminik seara.... PS:oricum....nu mi se pare lucrare demna d DT....janta spate are o klitate destul d nasoala...shi pleoapel nush...da nu da ben deloc...shi culoarea....ai cateva partzi und se vede k ii ireala...de ex la prag...:( |
1 Attachment(s)
nu am luat nimic de pe photoshopedup ;) ma gandeam ca o sa zici asta ;)
|
1 Attachment(s)
am modificat acolo la janta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning