Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

SEBASTIAN 23-01-07 15:28

Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Alte poze nu sunt.
Filmele - cenzura, nu crezi ca e normal?

SEBASTIAN 23-01-07 15:34

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 711497)
Daca poza era facuta dintr-un unghi de 90 de grade, adica perpendicular pe masini/strada/balustrada de pe mijlocul A2, atunci tot ce-ai scris mai sus era valabil.

Totusi, a fost o cursa mult asteptata (atat de Daniel, cat si de tine - oricat ai nega :wink:) si mi-e greu sa cred ca nu s-au masurat 402 m si nu s-a trasat o linie la acei 402 m, sau n-a stat nimeni acolo. Mai jos e atasata o poza in care e trasata o asemenea linie. A fost sau nu la 402 m? Inca o intrebare ar fi urmatoarea: de unde stii ca in pozele postate de tine sunt fix 402 m?

Sunt doar curios, pentru ca vreau sa stiu si eu (ca multi altii) cine, ce-a facut.

Am eu fata de sifon?
Spune autorul nu il dau eu in gat sa se certe cu cine stie cine.
Asa au trecut masinile cum se vede in poza.

Gabi 23-01-07 15:37

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 711506)
Am eu fata de sifon?
Spune autorul nu il dau eu in gat sa se certe cu cine stie cine.
Asa au trecut masinile cum se vede in poza.

Nu vad legatura intre cuvantul "sifon" si intrebarile puse de mine.

Ceea ce se vede in pozele (POZA) postate de tine, nu este sub nici o forma ceva concludent si eu refuz sa cred ca acolo sunt 402 m.

In fine... raspunsuri evazive cu trimitere catre alte aiureli.

aiurel 23-01-07 16:07

[Prima data i-am dat 4 masini acum doar 40cm, motivele nu are sens sa vi le spun, dar o sa vedeti ca la prima intalnire o sa fiu mai in fata.;)

Aparatul foto e unul semiprofesional.
Camera video profesionala dar inca filmul e cenzurat din motivwe de

raspuns pt sebastian
-acum vorbim despre ce s-a intamplat acum...nare nici o legatura cu ce s-a intamplat atunci cand era vb de o alta masina......ma refer la putere.
-aparatul foto?????habar n-ai cu ce aparat s-a facut poza(parerea mea)pt ca eu stiu....si nu este vorba de unul semiprofesional...este vorba fix de un sony KITCH de 7 megapixeli stil de buzunar numit p200...pt curiosi...cautati pe goolge detalii....nici macar nu stie de timpi de expunere...asa ca....lasa-ne cu argumente ieftine...
cenzura...mama ei.......dar aia intre andrei si ono de pe site???????cenzurat de cine....de tine?
chiar nu inteleg dc vrei sa te credem ca ai avut 40 cm cand din poza adusa de TINE nu reiese acest lucru....neai mintit cand ai pus cele 3 poze...ne-ai mintit cu aparatu profesional.....ai plecat la sto.....oare nu crezi ca usor usor distrugi un mit care pe branci tot tu l-ai cladit....

aiurel 23-01-07 16:08

ps:inca respect ceea ce ai facut cu masina ta

L3on 23-01-07 16:45

Dar nu se intreaba nimeni de ce Ono nu zice nimic ???:lol:

ESPinoza 23-01-07 16:54

Quote:

Originally Posted by L3on (Post 711606)
Dar nu se intreaba nimeni de ce Ono nu zice nimic ???:lol:

din cate stiu e la roma trebuia sa se opereze

SEBASTIAN 23-01-07 17:04

Quote:

Originally Posted by aiurel (Post 711565)
[Prima data i-am dat 4 masini acum doar 40cm, motivele nu are sens sa vi le spun, dar o sa vedeti ca la prima intalnire o sa fiu mai in fata.;)

Aparatul foto e unul semiprofesional.
Camera video profesionala dar inca filmul e cenzurat din motivwe de

raspuns pt sebastian
-acum vorbim despre ce s-a intamplat acum...nare nici o legatura cu ce s-a intamplat atunci cand era vb de o alta masina......ma refer la putere.
-aparatul foto?????habar n-ai cu ce aparat s-a facut poza(parerea mea)pt ca eu stiu....si nu este vorba de unul semiprofesional...este vorba fix de un sony KITCH de 7 megapixeli stil de buzunar numit p200...pt curiosi...cautati pe goolge detalii....nici macar nu stie de timpi de expunere...asa ca....lasa-ne cu argumente ieftine...
cenzura...mama ei.......dar aia intre andrei si ono de pe site???????cenzurat de cine....de tine?
chiar nu inteleg dc vrei sa te credem ca ai avut 40 cm cand din poza adusa de TINE nu reiese acest lucru....neai mintit cand ai pus cele 3 poze...ne-ai mintit cu aparatu profesional.....ai plecat la sto.....oare nu crezi ca usor usor distrugi un mit care pe branci tot tu l-ai cladit....

Am sa ma documentez sa-ti spun exact de aparate.
Camera video este un Sony care are un obiectiv special, cea foto o sa aflu mai exact.
Poza e f clara deci comentarile sunt doar comentarii.
Aici e vorba de altceva cu cenzura.

DragosT 23-01-07 17:21

2 Attachment(s)
:?: ... una din variante sigur este eronata

shadowro 23-01-07 17:53

se vede clar din poza de mai sus care tin sa mentionez ca e cea mai corecta din toate de pana acum (dpdv al demonstrarii castigatorului) ca sunteti la egalitate
prima - ma refer cea cu linia rosie si planul imaginar.

SEBASTIAN 23-01-07 18:04

Ia o poza originala neprelucrata, tine conmt ca am ratat startul si veneam din spate.
Mareste poza. Prtinteaza si tine poza in unghiul din care s-a pozat cu aproximatie.
Ai sa vezi ca poza nu mai e asa de neclara. Astea sunt mici smecheri de montaj.

SEBASTIAN 23-01-07 18:04

Hai incercari si mai vorbim dar dupa ce va plictisiti o sa va pun si poza mai smechera la vedere.

Calimero2003 23-01-07 18:06

Deci eu zic sa lasam ura pe care i-o purtati lui Sebastian si sa privim lucrurile asa cum sunt ele.Toti care se pricep cat de cat la foto stiu ca obiectul cel mai aproape de pozitia fotografului pare tot timpul mai mare si mai in fata ca restu.Distanta nu a fost mare dar dupa parerea mea a castigat clar Sebastian.Inca unu lucru care nu il inteleg este faptul ca acuma il judeca 5-6 useri pe Sebastia,useri care nu au curaj sa isi arate adevarata lor identitate si useri care clar nu au nici un fel de tangenta cu aceasta lume care a inceput acum multi multi ani.Cine are asa ceva in sange nu poate sta in anonimat ani de zile si sa vina acuma cu argumente de mare expert.Bravo sebastian ai demonstrat inca o data(dupa Cielo Evo) ca respectul se CASTIGA nu se IMPUNE.Felicitari!!!!

DragosT 23-01-07 18:10

in prima poza ono este in fata. nu am mai trasat linii din bara fiecarei masini pana sa o atinga pe cea rosie. s-ar fi observat ca la sebi era mai lunga (linia) - trecea si de linia rotilor, plus ca fiind in planul indepartat trebuia sa fie mai mica (garda la sol la ambele masini este aprox egala). ideea este alta. poza de care m-am folosit a fost postata aici. aia nu este poza de la finish. la finish sunt doar doua benzi, exista o linie alba, cine a facut acolo poza era aproape perpendicular pe drum(dar nu asta este poza), pe sensul celalalt trecea o alta masina care nu apare in cadru desi cel care apare in poza este destul de larg. cel mai important: linia de sosire care nu se vede, trei benzi in poza, cu cativa m inainte de sosire drumul se ingusteaza la doua. nu mai faceti caterinca de noi. o sa trantesc si pozele captura.

SEBASTIAN 23-01-07 18:21

Eu nu sunt suparat si nu spuneam nimic daca o lasau pat desi nu era asa dar sa faca filme gen "nasul in putrefactie' sa se dea mari...
Calimero iti multumesc!

orlando 23-01-07 18:33

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 711749)
in prima poza ono este in fata. nu am mai trasat linii din bara fiecarei masini pana sa o atinga pe cea rosie. s-ar fi observat ca la sebi era mai lunga (linia) - trecea si de linia rotilor, plus ca fiind in planul indepartat trebuia sa fie mai mica (garda la sol la ambele masini este aprox egala). ideea este alta. poza de care m-am folosit a fost postata aici. aia nu este poza de la finish. la finish sunt doar doua benzi, exista o linie alba, cine a facut acolo poza era aproape perpendicular pe drum(dar nu asta este poza), pe sensul celalalt trecea o alta masina care nu apare in cadru desi cel care apare in poza este destul de larg. cel mai important: linia de sosire care nu se vede, trei benzi in poza, cu cativa m inainte de sosire drumul se ingusteaza la doua. nu mai faceti caterinca de noi. o sa trantesc si pozele captura.

Ce nu inteleg eu din postul tau este faptul ca tu stii multe detalii ale cursei...adica asa se intelege din postul tau.
Faptul ca stii ca a fost trasa o linie alba :shock: cu ce cu spray-u?si ca asta nu e poza de finish...ai fost acolo sa vezi?nu de alta dar m-ai bagat in ceatza...

aiurel 23-01-07 18:35

[QUOTE=SEBASTIAN;711498]Alte poze nu sunt.

citez:
am sa mai pun nishte poze...dupa ce.....

ups....pai te contrazici singur?
sau ne iei la mishto...vezi numele topicului?
sa fie oare vorba de grandomanie?

aiurel 23-01-07 18:40

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 711629)
Am sa ma documentez sa-ti spun exact de aparate.
Camera video este un Sony care are un obiectiv special, cea foto o sa aflu mai exact.
Poza e f clara deci comentarile sunt doar comentarii.
Aici e vorba de altceva cu cenzura.

nu trebuie sa-mi spui nimic despre aparatul foto.pt ca stiu totul......insa tu te-ai lansat in afirmatii pe care cu tot respectul nu le cunosteai...ma refer la faptul ca ai spus ca e semiprofesional.....
vand un tips.....o poza are amprenta aparatului foto cu care a fost facuta...asa am aflat....

DragosT 23-01-07 19:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by orlando (Post 711788)
Ce nu inteleg eu din postul tau este faptul ca tu stii multe detalii ale cursei...adica asa se intelege din postul tau.
Faptul ca stii ca a fost trasa o linie alba :shock: cu ce cu spray-u? <nu stiu> si ca asta nu e poza de finish <vezi mai jos>...ai fost acolo sa vezi?nu de alta dar m-ai bagat in ceatza <am privit filmul o data>...

titlul pozei este "nu ne mai luati de fraieri!".
s-au folosit: poza postata pe acest thread, film postat pe forumul MR. nu am intervenit decat la secventa alb-negru ptr a nu distrage atentia culorile sau alte detalii si am adaugat trei linii...dar acolo era poveste undeva pe la max 300m...asadar?

lascarica 23-01-07 19:15

Asta-i dovada ca n-a avut nimeni intentia sa minta cu pozele alea,binentzeles ca se putea foarte bine sterge exif-ul daca cineva avea interes....Nu va mai legati de amanunte aiurea,Sebastian nu-i fotograf si nici pasionat de tehnica foto ,asa ca daca i s-a spus ca aparatul este peste medie (sau poate chiar ca ar fi semi-) ,ca orice profan in materie l-a bagat in categoria semi-profesional ....poate nici nu a vazut aparatul....Discutii de dragu' de a ne vedea postul in topic,deh...:(

Fixius 23-01-07 19:55

am si eu o simpla intrebare.. ce latime are 996 a lui ono si ce lungime are subaru a lui seby ???

George_P. 23-01-07 20:49

Quote:

Originally Posted by aiurel (Post 711439)
poza poate fi facuta la 300 la ora ...se poate face cu un aparat foto semi profesional...reglezi timpul de expunere..si iese clar....pana si spitele.
elereonu:

Si iesea o mare varza, timpul de expunere il dai mai mare cand nu e destula lumina acolo unde se face poza(indoor/outdoor) si camera sa fie asezata pe un trepied ceva fix, cu mana libera cum mai era si ala in sant acolo...0% sanse sa-i fi iesit lui poza asa perfect :rolleyes2

Lasati suferinta de mari fotografi,ati dat si voi properties si ati vazut ce aparat s-a folosit si gata, sariti la gatul omului...

Achim 23-01-07 21:07

prietene... am inteles ca esti fan LegalRacing dar incearca sa fii corect si impartial. si eu sunt membru MR si am incercat sa imi mentin obiectivismul...

DragosT 23-01-07 21:19

oameni dragi, daca as fi paranoic as spune ca ce se intampla acum poate fi o strategie de marketing. stiti voi: urmatoarea legala, ono vs seby, pac pac, miau miau, cot cot... dar sunt perfect sanatos si nu zic eu asta ci un nebun cu acte.

Lucian 23-01-07 21:23

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 712054)
oameni dragi, daca as fi paranoic as spune ca ce se intampla acum poate fi o strategie de marketing. stiti voi: urmatoarea legala, ono vs seby, pac pac, miau miau, cot cot... dar sunt perfect sanatos si nu zic eu asta ci un nebun cu acte.

O legala are nevoie de marketing ? Ahaaaaa si marmota .....

DragosT 23-01-07 21:26

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 712057)
O legala are nevoie de marketing ? Ahaaaaa si marmota .....

esti nebun :) ! daca nu vezi lucrurile doar dpdv al nr de concurenti...marmota leaga banii cu elastici. oricum, trist. "avem proba! no. noi o avem! ba fugi ca a mea-i mai proba decat a ta! fugi ca nu stii ce proba am eu!" si totusi, proba?

lascarica 23-01-07 21:33

SaintDick,in principiu demonstratia ta este foarte corecta insa bazata exclusiv pe niste fotografii de o calitate discutabila (exceptie facand demonstratia legata de faptul ca,intr-adevar,prima imagine nu-i facuta la sosire.....dar cine a afirmat ca acolo ar fi???-poate n-am fost eu atent... ) si ...nu prea demonstreaza nimic legat de rezultatul confruntarii;). Teoria cu strategia de marketing este fantezie, fara sa neg ca evenimentul ar putea focaliza interesul multor sponsori/oameni din media ,asupra curselor si a LR...ceea ce este rau cumva?..io nu cred,ba dimpotriva,sunt de parere ca ar fi ceva benefic tuturor;)
Numai bine,

Lucian 23-01-07 21:33

Asta cu proba .... ai dreptate. Oricum din punctul meu de vedere e 1-1 . Ambii merita felicitati si din punctul meu de vedere e cea mai atre cursa de pana acum. Ca nu e tocmai decisa ... e simplu .... 2 din 3 .

DragosT 23-01-07 21:42

seby a afirmat printr-o repetitie de decupaje, ca acela este finishul si ca el are un bot de masina in fata.
ma bucur ca ai vazut ce am vazut si eu legat de "jocuri", in ipoteza in care am fi paranoici amandoi. nu este de blamat intentia ci modul. si nu in beneficiul tuturor, doar al unora. eu unul nu-s in extaz ca-s dus de nari. asta inseamna ca cineva incearca asta si pe viitor poate mai mult. asa nu!
oricum, legat de cursa, se pare ca au scos undeva sub 10 secunde, ceea ce-i bine si doar asta ar trebuie sa atraga sponsori, media etc. restul e pur romanism.

ESPinoza 23-01-07 21:45

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 712093)
seby a afirmat printr-o repetitie de decupaje, ca acela este finishul si ca el are un bot de masina in fata.
ma bucur ca ai vazut ce am vazut si eu legat de "jocuri", in ipoteza in care am fi paranoici amandoi. nu este de blamat intentia ci modul. si nu in beneficiul tuturor, doar al unora. eu unul nu-s in extaz ca-s dus de nari. asta inseamna ca cineva incearca asta si pe viitor poate mai mult. asa nu!
oricum, legat de cursa, se pare ca au scos undeva sub 10 secunde, ceea ce-i bine si doar asta ar trebuie sa atraga sponsori, media etc. restul e pur romanism.

sub 10 secunde? ...

George_P. 23-01-07 21:55

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 712034)
prietene... am inteles ca esti fan LegalRacing dar incearca sa fii corect si impartial. si eu sunt membru MR si am incercat sa imi mentin obiectivismul...

Te-nseli....ai mai vazut tu vreun post de-al meu pana acum ?? Sa ma bat cu pumnul in piept ca stiu eu, ca fac eu ?? Am zis eu ceva de cine a batut, de cine a luat-o sa ma bag aiurea ??

Eu doar am incercat sa explic ce si cum se intampla daca facea cum a zis baiatul ala...aiurel

Trainer 23-01-07 21:55

Nu cred ca s-a scos sub 10 sec,poate undeva sub 11 dar peste 10.

shadowro 23-01-07 22:00

parerea mea e ca sunt masini de sub 10 secunde

yknot 23-01-07 22:04

probabil aproape de 9 sec....

lowrider 23-01-07 22:34

http://videos.streetfire.net/search/...be0063c843.htm

DragosT 23-01-07 22:38

pe drumul nostru national cred ca a fost undeva pe la 11, 11 si ceva (am stat relaxat, cu tensiunea de aviator si am numarat secundele de la start - ala din filmare, pana la finish - unul ochiometric. secunda 57-107)...dar uite ce bine da o duma d-asta cu 10 secunde ptr a promova pe cineva sau ceva:D

ROSSI 46 23-01-07 22:57

in sfarsit shi un filmuletz...super tare dar neconcludent...shi totushi subiectiv

yknot 23-01-07 23:03

fiecare spune ce crede...nu stiu cat au scos masinile in filmarea aia controversata insa dupa parerea mea sunt masini sub 10 sec ;)

Calimero2003 23-01-07 23:11

10.000 de pareri si 10.000 de opinii fiecare cum i place.....acuma dupa ce am vazut si filmuletul mie imi este clar cine e invingator(Sebastian dupa mine desi ala care a facut filmuletul vede cum DOMINA Daniel.....in fine fiecare cu dioptriile lui) si la fel de clar imi este ca 100% la urmatoarea cursa Subaru va fi castigator detasat pt ca eu cred ca Sebastian a avut o oarecare teama de acea masina care pana la urma nu s-a dovedit a fie cinestie ce fiara (nu spun ca nu e o masina tare .... dar mai are pana sa ajunga o bestie care sa DOMINE).O cursa care ar trebui sa se repete....si care cu siguranta se va repeta.
P.S.-pt mesterul ala cu fotografiatul lui....omule daca le stii tu pe toate atuncea explica si mie de ce in poza in care ai tras tu liniile in dreptul barilor Ono este in fata iar daca ne lom dupa umbra masinilor e Sebastian....si apropo soarele bate din spatele celui care face poza si in cazul asta tot Sebastian ar fi dezavantajat.

DragosT 23-01-07 23:19

ptr ca are garda mai mare? sau si tu vezi o imagine perpendiculara cand ea este la unghi? soarele bate tocmai opus celui care face poza (din dr fata), altfel umbra primei masini nu se vedea. priveste linia verde, in fata ei. umbra mai...neagra este a lui ono. oricum n-are sens. filmul MR din pacate da drept "aprox. 400m" ceea se este cu 100 mai putin.

All times are GMT +2. The time now is 09:58.

- Copyright 2026 4Tuning