![]() |
Re: Matiz...Craiova
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu ai slefuitor electric nici sa nu te gandesti sa te apuci...doar daca mai ai vreo consola de schimb:-)
|
Nu ai vreo poza cu smecheria aia? E deala mic rotativ sau din ala cu 'pat' si vibratii?
|
Quote:
|
Am si eu unul deala si mai mult stau langa el si ma plictisesc pana isi face treaba :lol: (e no-name)
|
Este cu talpa triungiulara si cu vibratii, pentru ce mi-a trebuit mie a fost perfect! Fara el cred ca si acum frecam ...si nici al meu nu e 'de firma'.
|
am si eu unul din ala cu talpa triunghiulara. De m-a costat mai mult smirghelul decat el :lol: Si intradevar faci treaba cu el, dar... ai avut o gramada de rabdare 8)
|
Quote:
a treia oara dai de baut;):oops::twisted:.... arata bine "zelul" tau in realitate..mai bine ca in poze:twisted:...imi place...;) bafta multa si multi KM cu el fara incidente! numai bine! |
Quote:
|
Quote:
unul "no-name" nu ar trebui sa fie scump...am si eu unul luat din practiker...acum 2 ani...mi-a trebuit pt casa...la glet..slefuitor cu talpa dreptungiulara era... bafta! numai bine! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cu sucul ne descurcam noi;)...si eu eram grabit...dar data viitore trebuie sa schimbam macar o vb...ca de, suntem si noi consateni;) magazin bun cu piese Daewoo este si in centru, jos la universitate,magazinul central din cate stiu eu... bafta si tie si numai bine! |
Quote:
Are piese cam scumpe la A.C.S.A... cel putin asa mi s-a parut mie... si nici nu sunt de o calitate mai buna... |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=Nu te contrazic. Singurele 'piese' cumparate de mine de acolo au fost cele rare sa zic asa...cateva plastice prin interior de SE, un buton de A/C, butoanele de la geamuri si maruntisuri, piese care nu se gasesc decat la comanda si acolo stiu sigur ca le gasesc. Instalatia de A/C am achizitionat-o sh anul trecut si acum fluiera cureau ca naiba, scumpa nu mi-sa parut 28 de lei si e Gates.[/QUOTE]
plastice? au si plasticul hasurat de mine in imagine?:D |
Da. Si eu trebuie sa il cumpar pe ala ca am doua gauri in el de cand am avut ceasurile montate, o gaura am acoperit-o cu ledul de la alarma. Mai mult de 10 15 ron nu cred ca este, problema e ca te mai costa si transportul...
|
TRANSPORTUL SE INVARTE PE LA 10-15 RON, o sa dau o fuga azi pe la noi sa vedem..desi nu imi fac mari sperante de preturi frumoase:lol: si daca este te anunt
|
Cat ai dat pe instalatia de AC? si de la cin ai luat-o? ca am un prieten care cauta... ms!
|
Piesele 500, drumul pana la Bucuresti inca 100, incarcat cu freon si buton A/C pentru euro 3 inca 180 montajul l-am facut eu...sa mergi in racoare pe canicula...de nepretuit :-)
Eu am gasit instalatia intr-un anunt de pe gmclub. |
Se poate inchide! Masina s-a vandut, pasiunea pentru Daewoo ramane...to be continued Leganza 2.0 CDX8)
Topic inchis! |
Quote:
Imi pare sincer rau pt Matiz, parca ar fi fost al meu... Dar in acelasi timp ma bucur ca ai ramas tot pe partea cu Daewoo :D Succes in continuare. |
Hm...leganza.... buna alegere :oops: De cand vreau si eu o una 8) Sa o stapanesti sanatos!
|
Spune-ne si noua de ce si cum. De ce asa brusc? Cat ai luat pe ea? Nu ne lasa cu ochii in soare.
S-o conduci sanatos pe cea noua! :-) |
2 Attachment(s)
Pur si simplu imi doream de mult aceasta masina, motive sunt destule Leganza bate la fund multe masini noi la capitolul dotari/pret si e o mica limuzina:-)
Pretul e confidential 8)! Iar Leganza a fost a tatalui meu, 2003, GPL si vreo 90 k! |
Ce sa zic ... sunt trist si in acelasi timp vesel ca ai trecut la next level! Succes si asteptam prezentarea ... si in acelasi timp modificarile care sigur o sa apara pe parcurs! 8)
|
trist, era un model de urmat:(, dar stiind ca te-ai dat pe leganza nu pot spune decat felicitari si scoatei gazu daca vrei sa simti ca ai leganza:lol:
|
Quote:
imi pare bine in acelasi timp si ma bucur pt tine ca ai trecut l ceva mult mai bun si mai ales ma bucur ca ai ramas fan DAEWOO:-P si nu ne parasesti;) asteptam cu nerabdare noul topic despre Leganza ta...sunt sigur ca va iesii cava frumos si din aceasta masina...si sa ne dezvalui totusi cum te-ai hotarat sa vinzi "zelul" si sa iei mica "limo";)..am ramas cu totii cu gurile cascate:shock: bafta multa,s-a stapanesti sanatos aceasta masina si multi Km fara probleme si fara incidente:!::!::!: numai bine! |
:(
robert stf |
Topic Inchis la cerere! |
9 Attachment(s)
Si...din nou ascutitoarea albastra s-a intors, defapt nici nu plecase dar sa nu o mai lungim:D Urmeaza miercuri la RAR pentru inmatriculare, gata cu leasingul.
A mai primit intre timp, oglinzi electrice si incalzite, interior Matiz II, colantat diverse in carbon 3m sau 3D cum ii zice :rolleyes2 si urmeaza dupa RAR folii 'omologate' si xenon sper maxim 5000k. Pareri ?!:???: |
De cand ti-ai schimbat avatarul ma gandeam ca pui ceva la cale! Ma bucur ca te-ai intors la buburuza :D Arata bine ce i-ai mai facut pe acolo.... plasma aia pare cam obositoare, cel putin in poze. Dupa ce o inmatriculezi si pui folie, pune o sedinta foto facuta calumea :D Spor la treaba, si.... bine ai revenit!
|
Mersi mersi! Plasma intradevar mi-a luat ceva sa ma obijnuiesc cu ea dar acu nu as renunta la ea. Abea astept sa 'am acte' pe ea ca vreau alte jante, alte...chestii :D
|
Interiorul e bomba:shock: mare bomba de frumusete.
Ce nu imi place, ar fi autocolantul intre usi, mie personal nu imi place 3m acolo doar mat atat In rest bafta :D |
Mersi! Sincer interiorul mi-a placut cand l-am montat, acum parca plang dupa cel vechi...dar nu mai merge pus la loc ca am taiat tijele de la manerul de deschide usa, ca nu se potriveau, si am schimbat instalatia electrica la geamuri:rolleyes2 bine ca macar mi-a 'iesit' fara bani, macar atat! Singurul lucru care imi place este faptul ca au buton pentru oglinzi si geamuri!
PS: Ti-am furat poza de la semnatura:oops: dar e modificata dupa masina mea ;) |
Stai linistit se vede diferenta:D
Eu as da interiorul meu pe unu ca asta fara sa ma gandesc:lol: p.s. ce jante urmeaza? ?" |
Ceva pe 14', depinde ce gasesc si in cati bani le 'marit' pe astea ale mele. Imi pare rau sa le dau avand in vedere ca am dat 1300 ron pe ele noi, oricum nu imi pare rau ca au venit cu inele de centrare si fiecare piulita de prezon are capat special se defac doar cu o cheie speciala, antifurt practic.
Oricum daca e cineva interesat discutam astept PM cu oferte ca sa imi fac o idee:-)o sa fac si un topic la bursa dar sa ma hotarasc 100%. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning