![]() |
Re: EX_TA AUTO Tapiterie piele
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut
as dori ceva preturi pt un volan,imbracat in piele,total,adica si spitele alea 3,si decat covrigul,fara spite,rog pret pt ambele variante.piele neagra. si pt o coaja de bord,in piele neagra-rog pret sau piele bej-la fel,rog pret.... stiu ca poate nu poti da un pret exact,macar cu aproximare mersi poze cu volanul si bordul,e bord de e28 |
Quote:
Bordul costa 300 euro. |
2 Attachment(s)
Salutare,
Un volan de golf 5 in 3 spite imbracat cu alcantara, se poate face? Material negru + cusatura neagra. Multam' |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un pret aproximativ
Pretul cu alcantara este de 350 ron. |
16 Attachment(s)
Tapiterie sei moto si ATV.
|
1 Attachment(s)
Sei moto
|
1 Attachment(s)
Volan piele perforata si piele carbon
|
Buna seara! Ma intereseaza pt un volan de Skoda in 3 spite de imbracat si de ingrosat putin. ( volanul este imbracat in piele pe original) Multumesc!
|
Quote:
|
salut maestre
am vazut ca faceti si tapiserii pentru masini vintage cat m-ar costa sa retapisez in piele un opel rekord c din 1967 si ce optiuni ar fi. o zi faina sharun |
Quote:
|
Salut,pentru un saab 9-3,2006 schimbata toata tapiteria (scaune,bancheta,fete usi,volan,cotiera,nuca schimbator---din PIELE si plafon,bord si stalpi din ALCANTARA)la ce pret ajunge si ce durata,informativ. Deasemenea,am 2 amplificatoare si un subwoofer pe care trebuie sa le montez in portbagaj si vroiam sa te intreb daca e posibil sa le acoperim,tot cu alcantara sau alt material rezistent,dar care sa arate si bine :D
|
Quote:
-cit r costa scaunele fete usi si volan???? |
Quote:
volanul 250 RON |
1 Attachment(s)
Quote:
Se poate imbraca orice doriti totul depinde de bugetul alocat,alcantara fiind un material foarte scump.Pentru mai multe detalii veniti la atelier.Durata de ezecutie pentru toata lucrarea este de 7 zile lucratoare.Un pret total(aproximativ) este de 1800 euro. |
Masina trebuie vopsita. Am salvat numarul de telefon. Dupa ce o vopsesc si rezolv la RAR te-am si sunat. Daca gasesc o modalitate,se poate sa aduc tot ce se poate demonta (scaune,bancheta,volan,etc) la tine,in timp ce restul masinii e la vopsit?
Ma gandesc ca am termina mai repede asa,dar doar daca e bine si pentru tine. |
Daca gasesc o modalitate,se poate sa aduc tot ce se poate demonta (scaune,bancheta,volan,etc) la tine,in timp ce restul masinii e la vopsit?
Da.se poate,in acest fel putem sa sa dam si comanda la materiale. |
4 Attachment(s)
Multumesc EX-TA am facut 4 volane 3 erau in piele iar 1 era de cauciuc nu am poate decat cu 3 din ele. Multumesc si Recomand!
|
2 Attachment(s)
Asta este al 3-lea mai am unul de BMW cusaturi stil M cand apuc il pozez si pe el Multumesc!
|
Pentru un grande punto un interior complet ? m-ar interesa cat ar costa facut din piele si cat m-ar costa cu o imitatie de piele ?
|
Vreau sa fac si eu un volan de Megane 2 (volanul este simplu fara piele) ceva de genul asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1296324435 .
Cat ar costa? Cat dureaza din momentul in care il aduc? Trebuie programare? |
Quote:
|
Quote:
Pentru vinilin auto pretul este de 600 euro. |
Cat ma costa nuca de schimbator, burduful si cotiera in piele alcantara neagra si cusatura rosie ? Preturi separat te rog.
|
Quote:
nuca= 20 euro burduful=20 euro cotiera 35 euro |
2 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza si pe mine fetele de usi la un Ford Galaxy ( W Sharan ) piele rosie cusatura gri si partea de jos de la bord. Trimit poza cu ele, scaunele au huse din piele ecologica iar restul sunt facute in photoshop. Fa-mi un pret te rog pt fiecare si pe piele si pe ecologica. Deci : fetele la usi, plus cea din portbagaj ( dreapta si stanga ) , schimbatorul (fara nuca) si partea de jos de la bord cu capacul de la airbag .Merci
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cotiera 25 ,schimbator 15,nuca 15 |
3 Attachment(s)
Tapiterie Porsche Carrera alcantara
|
1 Attachment(s)
Cat costa un volan de imbracat in piele perforata si cusaturi in culori M? Si daca il trimit prin curier il imbracati? Costurile de gtransport le suport eu bineinteles..
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Carerra
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Tapiterie piele Mercedes G class
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Buna
daca retii am vb acum ceva timp pentru o masina preparata,acum o sa fie gata in mai si as vrea sa imbrac complet interiorul,mocheta masina + portbagaj, scaune fata bancheta spate, stalpi, plafon, bord, nuca si burduf schimbator si frana de mana,fete de usi cu piele alba si as dori sa imi dai un pret sa stiu daca ma pot arunca, mentionez ca nu mai are luneta in spate,are tabla pana la portbagaj, merci,incerc sa atasez niste poze mai vechi sa iti faci idee. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning