![]() |
Re: ProTuning Baia Mare
ai auzit pana acuma tot felu de laude si tot felul de felicitari......nu multi stiu cata munca nervi si nopti pierdute se consuma in asa lucrare....asa ca pe ultima suta de metrii mult spor la treaba si nervi de otel bafta .....
|
salut,o intrebare te rog daca se poate
din cate am citit pe aici si am vazut te ocupi cu "aranjarea"masiniilor am vauzt si loganul ce frumos a iesit... am un golf 2,la care as vrea o vrevopsire,cam cat m-ar costa(Nimic pretentios,un gri metal) eventual o prelungire de capota direct din ea si +\- hayonul facut la stopuri "ascutit" astept un raspuns sau ceva chituri daca ai pentru golf 2 numai bine mersi si spor la treaba |
6 Attachment(s)
Quote:
|
ok,am inteles..
eu totusi legat de kit optez pentru ceva mai simplu(eventual ceva modificari la bariile originale) mai mult ma arde vopsitul:D mersi oricum bafta |
Pentru E30 ce aveti din lucrarile anterioare(elemente de caroserie)? Am un E30 coupe din 85! Eleronul de luneta stiu ca il faceti voi...la ce pret e?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Asteptam si alte poze mestere.
|
Tot respectul pentru munca ce o depuneti! Proiectul TT e o realizare deosebita, un lucru mai rar intalnit pe la noi, sa nu zic chiar deloc! Astept sa vad si urmatoarele update-uri!
P.S. Masina e pentru cineva din Baia Mare? Aici o sa avem oportunitatea de a o admira? |
Din cate stiu eu nu:(,sigur nu.
|
inseamna ca nu stii bine ;)
Ai cel mai mare respect pt ce ai realizat, din partea mea si a tuturor care au trecut pe la topicul asta :) . |
Opera de arta .......... MULT SUCCES.....
|
Ceva poze noi?ca am auzit ca sunteti cam pe sfarsit.Bafta la finalizare.
|
Quote:
|
La show-uri o sa o poti admira. Masina nu ramane in oras.
|
mda....pacat ca se organizeaza putine showuri in BM:(
|
Nu doar in baia mare va fi prezenta la showuri fi sigur de astea ;)
Hai sa terminam cu off topicu si sa asteptam noi dezvaluiri Multa sanatate acu ca de bafta esti plin pana peste cap pana acu:D :lol: |
Azi am fost in zona si am trecut pe la Roby :) in realitate arata mult mai bine TT'ul, e masiv din orice unghi te'ai uita la el. Spor la treaba:D
|
In ce masura este influentata greutatea masinii de modificarile exterioare?
|
Quote:
marti postam poze noi cu masina .cu respect robert |
Hai ca nu mai ai mult....ce a fost mai greu a trecut......multa bafta iti doresc si sa o vedem gata.
P.S.:....o sa vedem masina la 4tuning days pana la urma?..... |
super tare, inca ceva munca si scapi :D dar arata demential!!! bravo protuning!!!
|
32 Attachment(s)
poze cu hardtopul in lucru,cu grilajele fata o munca de chinez batran , in rest poze cu masina in spritchit
e foarte mult de lucru la acest proiect e foarte epuizant facem tot posibilul sa arete cat mai bine masina, indiferent de ce eforturi trebuie sa facem important este sa iasa ceva deosebit am scos masina un pic din garaj pt ca arata total altfel decat ne-am obisnuit cu pozele de atelier nici nu vreau sa-mi imaginez cum poate arata ,cat de curand revenim cu poze noi |
roby ju ca esti de invidiat...num vine sa cred cum arata....lam vazut la tine in atelier cum lucrai pe el..multa munca..respect omule
|
deci te rog frumos sa bagi masina in garaj si sa o lasi acolo! :lol: aia nu are ce cauta pe strada. deci bagi chestia aia de ii zici tu masina in garaj si o incui acolo! :lol:
Arata prea bine sa o scoti afara. Bravo,felicitari, ARTA ! ! ! :lol: inca ma mai uit la poze si incerc sa-mi mai gasesc 2 3 cuvinte. felicitari inca o data. |
executat fara greseala :shock:
10+:shock: :shock: ce jante vor fi adugate la opera asta ? |
valeu doamne :D in sensul bun
absolut criminala... |
brancusi de baia mare pe teme auto :) bv ....
|
Robi tata.. esti bun! :D
|
foarte bine a iesit no comment . gata asta a fost ....de unde atatea cuvinte cuvinte de lauda putin de critica se gasesc mai multe dar nu este cazul . respect .
|
super tare!
felicitari |
superba....sper sa am ocazia sa o vad si live..sper ca o sa fie prezenta la showrile de pe la baia mare...
|
Asta se numeste tuning in adevaratul sens al cuvantului, nu ceea ce comanzi de pe internet. Felicitari Grasu` si spor la treaba in continuare :)
|
wow,pur si simplu frumos.
|
Opera de arta putin spus ce a iesit mai ales cu pozele de afara daca vorbeai cu cei de la Discovery veneau sa iti faca un documentar cum ai lucrat la masina meritai :D Cu siguranta erau foarte multi din lumea auto din afara indvidiosi pe munca si eforut facut de tine.
Cum spunea si ggd`u ar trebui facuta o camera de vid sa nu se puna prafu pe masina cu pereti de sticla grosi sa o poti privi in voia intamplari fara a fi pusa in pericol munca ta. |
Quote:
|
eu nu stiu ce sa mai zic........doar felicitari pentru munca ta, pentru rabdare si pentru rezultat
|
Absolut superba, intradevar tuning adevarat!
|
"Tatic" ii super tare masina.
Spor la treaba in continuare si BAFTA!!! |
superba :shock:felicitari,e o masina care va intoarce priviri garantat
|
no comment.......felicitari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning