![]() |
Re: B 81 T A F
@b08ygs nu cred ca are asa mare importanta aspectul la ce se vrea de la masina asta. din pacate eu m-am obisnuit sa schimb motoare nu roti, pasaje si nuante de culoare. apropo, masina nu are gram de chit pe ea. ;)
@crazyfornova nu cred ca se poate numi involutie, e cam acelasi lucru zic eu, mare diferenta nu e. |
frumos....si inovativ in acelasi timp.....ca tre sa te duca putin bibilica sa te gandesti sa bagi niste carburoatoare de motocicleta.... si cred ca nimeni nu a mai pus asa cv pe dacie...aceasta configuratie... bafta alexe
|
Quote:
|
in locuri prea putin importante si in cantitate neglijabila ;)
|
Ai tradat traditia alpine-ului cu dell'orto......pentru alpine cu mikuni :)
|
eu zic ca asta o sa fie noua traditie alpine : ))
|
Misto conversia pe carburatoare moto, bravo 8)..
O intrebare, nu stiu de ce aveam impresia ca masina va alerga la Tulcea ? Ai fi facut o impresie frumoasa, versus solnita / sn / golan :lol:. |
mersi. si eu aveam impresia insa nu au fost bani, si nici masina in forma maxima, asa ca am zis pas. or sa mai fie curse.
|
Si eu ma uitam dupa masina pe acolo...
|
frumos T A F-ul pacat ca ai fost nevoit sa renunti la motorul de 1.8,succes in continuare:D
|
ca idee, la vechiul motor nu am fost NEVOIT sa renunt, l-am vandut pur si simplu pt ca vroiam altceva si imi luasem alta masina.
|
Am citit tot topicul,respect pentru cei ca tine. Mi-ar place sa le vad fata figurantilor cu masini scumpe cand ii depaseste o dacie pe la 160 :) Am multi prieteni de astia cu masini de peste 10 000-15 000 euro,care sufera de masinile lor,ar trebui o Dacie de asta sa le bage mintile in cap.
|
ce-ti place sa o mai alergi prin B****** :lol: trage bine rau
felicitari pt masina si multa bft in continoare ps: suntem vecini? |
mersi. da, nu stau acolo, doar ies in probe : ))
|
Pai la dacie e mai usor sa ii schimbi motorul decat sa te ocupi de rosturi si de alte chichite estetice ;))
|
ai fost la alexeni ?
|
am vazut masina parcata mi se pare ,dar nu cred ca s-a dat..
|
da, am fost, insa pana la alexeni a inceput sa bata linia si de dat, m-am dat o singura data pt ca deja nu mai tragea masina.
|
da asta vroiam sa vad ce s-a intamplat, cu mine te-ai dat, probabil si singura oara credeam ca te-ai mai dat dar la un moment dat am vazut-o parcata, eu am fost cu loganul gri, sper sa afli ce are, e frumos rau lasata
|
arata urat tare asa de mult lasata de spate , cine nu stie , zice ca ai caramizi.
in rest , pacat de problema , ca faceai o figura frumoasa la alexeni. |
Quote:
|
cand o sa pun si rotile pe spate, poate o sa iti schimbi parerea. cat despre motor: NEXT ;)
|
O poza nu mai trantesti si tu sa vedem bestia?
|
1 Attachment(s)
;) .
|
Ce joasa e,ai sta foarte bine8);)
|
e mioapa :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca una
|
Lipsa farului zice :
"Lasati bestia sa respire". |
1 Attachment(s)
:twisted:
|
lowwwwwww
|
wow ce low :lol:
|
Quote:
|
Acum vad eu, tu ai jante de alpin vopsite negru, foarte misto
Pentru garda la sol am 2 cuvinte: mega low:lol: Ce motor mai vrei sa pui pe ea acum? ca vad ca alpinu ala il vinzi... |
Ai ochi buni. Eu n-am observat. Sa inteleg ca merg fuzetele de R5 pe fata? Nimeni nu m-o lamurit pana acuma.
|
mersi pt poza. vad ca place ideea de low, si asta inteleg eu prin low. :D
sunt jante d-alea turcesti de vin pe gauri. motor, urmeaza de dacie momentan pt itp iar pe urma... nu stiu daca o sa fie altul, vedem... |
Frumos!Ultra low; cine stie pe viitor poate o faci si mai low:))
Oricum bafta pe viitor cu bestia. Sa o vedem cat mai des in actiune! |
3 Attachment(s)
1.3->>1.8(dellorto power)->>1.4(hondo power)->>now what?(v6 compresor)
|
B 81 T A F - ce se mai aude de masina:D
|
mai ai dacia ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning