![]() |
Re: E39 - un DUH
Quote:
|
Quote:
|
ii statea mai bine cu remotecuri :-"
|
Quote:
|
imbarligaciosilor!:-P....lasa ca merg si oz-urile...de asta e!
|
Quote:
|
:)))....ba...hai sa vb pe mess....cu tine greu o scot la cap!
|
Quote:
|
pai nu ai cum cu micnea , e doar un copil :)))) da` are dreptate , mai bine cu remotec :-? sa pastram clasicul clasic :D
fac si schimburi ... daca nu mai ai ce face cu jantele astea ti le iau eu ..... ce firma sunt ? oz ? pfff inchid un ochi de data asta ca ai fost dragut si ne`ai dat ursul cabrio jos de pe platforma :D |
frumos tare fratele duhului...jantele vine perfect..singurul lucru care mie personal nu imi place la compact este bordul.sa te bucuri alaturi de el
|
n-am vazut in viata mea cat *** poti sa ai in tine...>:P
|
frumos micutul DUH.sa realizezi un proiect la fel de frumos ca si pentru marele DUH.si jantele dau foarte bine pe masina
|
myky si cata jantele nu se dau :P
JusT_SaY_BoBo : ms mult! e dragut bordu, mie imi place":P Costantino : cat ce ma????? sa nu te referi la prostie ca nu cred ca e vorba de mine:D . uita-te bine la jantele dupa 5-ar daca le vrei pe alea bine daca nu '' pace '' :D . Oz-urile nu le dau ! |
Quote:
|
Fa un pret la jante cu sau fara cauciucuri si lasa-mi si mie un Pm :) le accept cu tot cu distantiere :D (jantele d p 5-ar) :)
|
le dau fara distantiere ..... jantele + cauciucuri
( discutam mai multe la tel) 0762240127 iti las pm |
3 Attachment(s)
azi am luat un 528 ....vreau sa mai iau cate ceva de pe el pentru a mea :P restul pieselor se vand!....daca aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma contactati:)
|
Foarte frumoase jantele de pe el!!
|
bv ma...bn k te-ai hotarat odata!
o alegere foarte buna! |
apropo...ca uitasem...cand vin sa probez jantele de pe 5-ar...sa vad cum dau la mine?!
|
ms constantino!....absolut cand vrei tu poti sa vii sa le probezi!
|
poate azi...te sun eu!
ca am scapat si eu de jantele mele:-" :D |
stiu :P.....ma suni!
|
Quote:
|
ms !!!
sper ca in weekend sa ma apuc de treaba :P vand interior de pele si jante pe 18 !!!!! |
3 Attachment(s)
azi incepui treaba .... reusii sa schimb fetele de usi,sa fac geamurile spate sa mearga ( schimbai macaralele+motorase ca erau duse) mai am mocheta,bord,scaune,portbagaj si o parte din instalatie.
ma bate gandu sa revin la o suspensie H&R dar ceva mai inalta pt ca e ft rau cu suspensia asta joasa am bara sparta in 2 locuri + una fustita data pe jumate , nu stiu ce sa fac .... ma mai gandesc pana e masina gata la interior .... astept si ceva sfaturi pana atunci . 1-2 poze cu fetele de usi. |
gabi eu zic daca e sa-ti tii trimurile alea negre ca dau mai bine!
|
Quote:
|
asta vroiam si eu sa zic... acum trb sa te hotarasti la ce trimuri ramai :-"
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ms ....!!!!!
interiorul o sa fie plush negru !!! sper sa fie gata maine . jante pe 18 de vanzare, interior pele etc .... mai multe la tel:P |
Pune trimurile negre, arata mai bine!
Cu cat vinzi interiorul de piele negru? E electric sau nu? Poti lasa un PM sau mail cu poze la [email protected] |
da trimurile o sa le pun pe cele negre.......interiorul nu este electric si costa 150e cu tot cu cotiera!....daca vrei poze: [email protected]
|
bravo domnu' gabriel...buna alegere!
|
se stieee! :-P
|
10 Attachment(s)
interiorul este schimbat ..... proiect finalizat:P... mai este muzik si cateva nimicuri de bibilit . :PP
poze |
De ce ai schimbat interiorul de piele cu asta normal?!
P.S. ti-am trimis mail pentru pozele de la interiorul de piele acum cateva zile. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning