![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
Quote:
si asta se va intampla cel tarziu dupa sarbatori. dar pana atunci incerc sa vand motoru dupa masina |
Quote:
Ca daca trec sarbatorile,cu burtile pline...te misti cam greu...si o sa gafaii sa pui motorul....sa nu mai zic ca o sa sufle vantul prin buzunare dupa sarbatori....sunt multe cheltuieli....si o sa chitai atunci. |
cum sa chitaie ce e soarece ?:))
|
Hai cu motoru` BPR-ule ...
|
BPRu' asta...:P Numa' gura e de el...:P SI cand te gandesti ca apare diseara la televizor
:-)) |
Quote:
|
Quote:
daca dau motoru dupa masina pana in sarbatori, ma apuc de el ,daca nu ma apuc dupa sarbatori, si vad eu cui o sa il vand dupa. dar era bine sa il vada pe masina cel care il cumpara,sa nu am discuti dupa |
Deci :
Midnight Racers & Mondenii, aseara la PrimaTV : http://www.mondenii.ro/episoade/5-09-Ep-9-Sezon-5 Enjoy ;) |
|
bpr-ule... faci pariuri la curse ah?:)))
a fost caterinca....: cine era la volanul corvette-ului?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu dadeam eu masina sa mio omoare ei |
Quote:
|
da...stilul lui e inconfundabil...pacat ca se pune cu cine nu trebuie...:-) :-) :-)
|
Quote:
|
da !!! Niciodata sa nu te pui cu o...baba !!!
|
Hai BPR-ule odata cu motoru ala, vine iarna si nu mai avem timp sa le incingem... Eu cred ca o sa o dau pe aia mica a mea...
|
BPR-ule .. esti vedata.. ai aparut si la PRO TV. N-ai treaba
|
Quote:
sar putea sa filmam iar la mondeni in decembrie,dar deocamdata asteptam scenariul |
Quote:
|
Quote:
|
next discovery channel :D
|
Quote:
|
te-am vazut pe la antiaeriana pe acolo, frumos golf! tot respectul...si cum iese in evidentza...bine, era si singura masina curata din trafic!
|
Quote:
|
Quote:
|
pai la cate oferte de filmari ai, nu este de mirare sa te cheme si pe acolo :D..eu nu ma mai mir de nimic atat timp cat masina castiga premii, publicitate si sta in fatza tuturor..
|
Quote:
nu mai vorbi asa frumos,ca o sa ai probleme pe vwforum cand o sa intri. adica o sa te blocheze frati moderatori. pai ce dracu ,tu lauzi masina la unu care haleste vwforum |
6 Attachment(s)
ultimile piese achizitionate pentru motorul care va suferi o supra-alimentare....si cred ca le-ai spus ca este vorba de alt tip de motor.....
|
chitul de ambreiaj pt bestia turbo.
450 cp 700nm |
vezi ca daca il tunezi la ilie cum ai tunat si 16 valvele ala cu adimisia si alea , gen: "ce noi suntem mai prosti ca nemtii?" :) e pacat de banii investiti. mai bine il pui si ii pui doar soft...oricum e suficient . parerea mea.
;) te salut si bafta la proiect. |
Quote:
fac ce vreau cu bani mei, cum zice nea gigi:D iar daca vrei sa-ti enumar cateva masini facute de ilie ti le zic. PEPI,ELVIS,BANU,UGA,si multe altele |
bai bpr...cum le iei tu personal...fa ma unde vrei,....ce ti-am zis sa ti-o fac eu ??? ziceam sa nu-ti faca iar vre-o admisi SMECHERA :))
|
...gata Viorele...ai renuntat la masinutele de "fier"...treci la liga mare....sari de 250cp....acu daca ai ceva nevoie de lectii de pilotat...fratioru tau te ajuta....sa nu mai patesti ca data trecuta dupa ce te-ai uitat la Fast and Fourios....si n-ai mai izbavit ghidajul:)//:):):)
fratili tau....:P |
Quote:
|
Quote:
mai bine relaxeazate ,si vei da cel mai bun lapte. apropo trage bine TICO ala pe gaz |
apropo domnul UGA, de ce te dai mare sofer ,ca tu niciodata nu ai stiut sa pleci cu kadetul.
dar te inteleg, ca e greu pt uni cu plecarile astea dupa loc. dar mai ai timp sa inveti, nui problema |
hmm... 450cp...700nm...crima curata! bagi vr6?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning