![]() |
Re: E36 - Coupe :x
foarte frumoasa pisica, am vazut eu bine ca o vinzi?:rolleyes2:?::?:
|
caut aparatu' foto de-o saptamana,l-a ascuns fie-mea si nu vrea sa-mi spuna unde! am ceva poze cu cele vechi[dotz mugello] da-i sta mai bine cu astea!
|
Quote:
|
Quote:
|
tre'sa fie prin casa..multumesc frumos! nu o scot din 30 pana nu mai repara golanii astia soselele!
|
Quote:
|
Auzi ce zice ciaiuss, ca atunci cand o sa dea caldura facem pozici :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu pot sa nu va povestesc....ce am patit:d:d:d...
Stateam la un semafor in spate la un E class alb(ca cel din poza)...frumoss....si pe trotuar era un copil de vreo 12-13ani ce vb cu proprietarul mercedesului prin semne si ii facea semn ca "nu nu masina lui nu-i ok" si facea semn spre masina mea si dadea din cap ca da da aia e OK si tot dealea....cand a vazut mama copilului a venit si l-a tras pe copil si saracul copil tot incerca sa-i arate la maicasa masina mea:)...chiar daca e o faza aiurea a cam crescut inima in mine si mi-am adus aminte de cat eram eu copil si vedeam cate-un urs superb sau o matza de eram fericit toata ziua...si sincer sunt mandru si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa-mi fac si eu asa cum am putut o masina pe care O IUBESC si sunt foarte foarte mandru de ea..... va doresc bafta tuturor;););)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
O masina ca sa fie frumoasa trebuie sa aiba personalitate, nu trebuie sa fie neaparat scumpa...
Mi a zis ciaiuss ceva.... astept sa se faca un pic de caldura si sa asfalteze astia strazile ca sa pot sa ajung intreg pana la voi :))) |
ciaiuss esti tu prietene..
|
Quote:
|
Quote:
|
salut,
foarte frumoasa e masina,am vazut,o de vanzare.de ce vrei sa o vinzi? eu am un verisor in arad si mai vin prin arad si am vazut'o si live.arata foarte bine.sa ai noroc de ea.iti dau un pm cu idul meu daca vrei baga'l sa mai vorbim. ciao |
o dai in benga...trebuie sa vi in temesvar sa iti revii :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
si in temesvarul ala ce ii...noroc cu mister CAIUS ca va ridica orasul:lol::lol::lol::lol::lol: |
salut. am pus poze cu masina''e36 coupe tex''
|
te-ai speriat azi mha?:lol:
sunt curios ce fata ai facut cand am zis de anuntu d epe autovit :lol::lol::lol: |
kre a fost taxa si ce euro e daka nu t deranjez..sunt curios ce mai fac astia de pe la rar k ne mananca de vi daka inafara este euro 2 aici o baga euro 1
|
Quote:
na ce faci...vi dupa el sau nuu????? |
Quote:
|
10 Attachment(s)
ma ajuta si pe mine cinevaa???:D:D:D.....sa dau matza schimb la schimb(dar fara roti) cu e46 318ci...stare ft ft buna(spune proprietarul)...taxa la ea e 1200....mm....ce sa fac???eu nu vreau sa-mi vand pisica....am pus-o la vanzare daca primesc cash cat imi convine o dau daca nu nu k masina e IMPECABILA....si o iubesc.....dar nush de ce imi trage cu ochiu sa incep proiectul e46...uita-ti cateva poze si ajutati-ma:D:D:D!!!
am mai avut fel si fel de oferte dar nush de ce asta imi traje cu ochiu...:(:(.... |
eu as zice sa nu o dai pe pisi,e f frumoasa,dar si e46-le asta iti cam face cu ochiul ;)
|
vezi ce euro este.prima data.
|
Quote:
imi dau seama dupa civ??? oricum eu vroiam sa o duc la rar sa o verifice....ms oricum;) |
Quote:
|
pare ok.. cu check engine-ul aprins :lol: si neinmatriculata..
nu sta cam turata ? asa imi pare in poze.. tu stii raulitoss... casca bine ochii! bafta! |
Quote:
|
acu e sonda... cine stie ce urmeaza :lol: ... asa doar ca sa te ingrop
|
arata ft bine e46-le, e ok schimbul ...
|
e 46 ele arata ok dar sa te gandesti bine ce vrei sa-i faci .pisic este impecabila are detoate asta nu prea si la e 46 cred ca o sa te coste mult mai mult un pachet M complet ,jante,suspensie,faruri cu xenon,am impresia ca nu este nici facelift .ma rog cum crezi tu si ce vrei tu sa-i faci si cati bani ai acum .e46 este alta platforma,este mai noua ca an .sunt avantaje si dejavantaje.numai bine
|
Quote:
Quote:
dr pricop...ai dreptatee....jantele raman la mine oricum dar nush cum dau p e46...acuma restu le faci incet incet cum am fct-o si pe asta.....dar nush c vreau sa fac,,,sunt indecis.... dar nush de ce inclin catre nu...dar cateodata parca ma incanta e46-le....nush ce sa fac...:( va multumesc tuturor de ajutor oricum...;)...mai vad io ce fac:D |
E superba pisica, o ador !! astept sa o vad si pe a lui Caius in toata splendoarea ei sa vad daca ai concurenta in topul preferintelor mele:))
Ar merge si e 46-le dar ar fii mai frumos daca le-ai avea pe amadoua:> |
Quote:
|
4 Attachment(s)
e46le sigur e euro3...mata cu cat o dai?
si eu as vrea sa-mi iau o mata frumoasa...si sa dau e46-le meu... |
pai cu baiatu asta m-am inteles masina schimb la schimb si nu ii dau roti si nici muzica....deci un fel de schimb la schimb daca ar fii a lui inmatriculata....dar sunt indecis...si azi am vb cu el si trebuia sa vina maine sa facem schimbul....dar chiar nush ce sa fac...:(:(:(:(:(:(
|
daca chiar iti face cu ochiu e46 asta intereseaza cat e taxa si o duci la cineva sa o examineze sa nu ai surprize. gandestete la al lu caius cum arata
|
mie imi place foarte mult pisicutza.si matze din astea mai rar cum ai tu.aia ii si neinmatriculata si fara prea multe dotari si fara nicio modificare.matza ii mai veche putin dar atrage priviri de o mie de ori mai multe ca si asta.acuma u shtii ce ii de facut.bafta si vezi ce faci sa iesi bine
|
taxa e cam 1200 cum ai zis tu mai sus...sau daca ai pe cineva pe la finante,poate iti mai baga vreo foaie p-acolo si iti mai scade putin...
daca ai bani,si e46le poti sa-l faci foarte frumos...si cred ca cu mito-urile alea ar da frumos...si plus ca e mai noua ca an! p.s. eu cred ca o sa raman la a mea |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning