![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
pam pam!....
|
Quote:
in RO nu prea s-a prins gustul de S2, RS2 V8 vechi.... pt ca sunt mai scumpe si mai rare decat un urs. pe vremea S2 si Rs2, era decat M3 urs care sa puna ceva ceva probleme... desi e o masina f tare M3 urs. |
Quote:
|
DA! Daca-ti iei RS4 vei fi Dumnezeu si nu te va mai bate nimeni niciodata! Vei fi alesul.(a nu e intelege ca fac misto de rs4, care este o masina superba si pentru care am doar respect)
pentru cel care mi-a spus putin mai sus ca sunt bolnav pentru ca am declarat ca r8 nu este o masina performanta. imi mentin declaratia si nu cred ca sunt bolnav. ma sustine cineva? bate r8-ul vreo masina de la clasa ei? nu ma refer la clasa de pret ci la clasa supersport.... bate?... bate vreun Porsche 911? Lamborghini? Ferrari? Spiker ceva? Macar un Lotus Exige R? |
https://www.youtube.com/watch?v=LYzpH...eature=related 80 cai diferenta de putere, cursa pe 800metri, nu 400(unde r8-ul si-o lua grav) - 911 carrera bate r8.
|
Quote:
|
@zarathustra mai stii alta companie care face si supercaruri cu motor central si masini din clasa mini cu motor 1,4 SDI???
Stiu eu o firma auto care nu face nici una nici alta. Cand o sa imi arati un supercar facut de acea companie poti spune ca r8 e slab. R8 e Audi nu e Porsche. Parca stabilisem ca Audi nu e sportiva. Stiu eu o firma auto care nu face nici una nici alta. Oricum R8 e frumos :P |
Si pentru ca zicea cineva ca Audi scoate motoarele dupa ce le scoate bmw ca sa le faca mai puternice:
Stie cineva de ce a aparut seria 1??? Sau m5 touring? Se anunta A1. A2 asa uratel cum e el a avut ceva clienti. R8? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da R8 e foarte frumoasa.
cand un producator de volum face un supercar, il face sa-si imbunatatzeasca imaginea sau sa evidentieze ceva. cu r8 audi a vrut si una si cealalta; sa-si imbunatateasca imaginea sportiva si sa marcheze intr-un fel victoriile din cursele de andurantza. deocamdata bmw nu are nevoie de un supercar pentru a fi perceput ca o marca sportiva. sunt convins ca daca anul acesta si anul viitor vor mai avea victorii in Formula unu, vor scoate un supercar. iar pe circuit R8 are timpi similari cu M3 csl http://www.fastestlaps.com/index.php...36&excludewet= |
eu zic ca mai bine un RS2..care e porsche pe dedesubt.
|
din cate am auzit bmw are in plan un supercar sub denumirea de z10(au zis cei de la fifth gear) nu se stie exact cand se va da anuntzul dar sper cat de curand asa cel putzin fanii de la audi nu se mai lauda cu r8.Atunci vom vedea cine stie sa faca masini cu adevarat. sper ca acesta este un argument destul de bun la care sa se gandeasca fiecare chiar daca ii fan bmw sau audi ganditziva la noul z10 care tre sa iasa si apropo cum se face ca au ars mai multe prototipuri la r8 in tentativa de a pune un v10 si un v12 tdi pe aceasta masina.....
|
La naiba iar i-au copiat astia de la Audi....
|
ce sa stie astia de la audi mah:
https://www.youtube.com/watch?v=1iV3bCSXufE |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Noul" Z10 e programat pentru 2011 daca nu ma insel.
Ti se pare ceva ciudat acum in propozitia :" La naiba iar i-au copiat astia de la Audi." Hai ca e simplu.Chiar si tu iti poti da seama. |
2 Attachment(s)
daca asa arata bmw z10...atunci (dupa parerea mea) i-au copiat pe cei de la audi si lambo.
|
Quote:
http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.c...1669951659.jpg http://www.caradvice.com.au/wp-conte...07/08/dash.jpg |
Quote:
|
Quote:
http://www.zcars.com.au/userimages/u...1159418706.jpg si lasa-ma sa ghicesc...R8 va avea si V10..pana iese Z10..care ce motor va avea? V10....iupiii... acum serios..nu zic ca BMW nu e o firma tare..are si calitati f multe..si dezavantaje dar eu sunt in stare sa accept asta..pe cand sunt multi care stiu decat BMW RULLZ. |
Aleg BMW prin simplul fapt ca e masina mea preferata,alte argumente ar fi motoarele,a luat locul 1 la 4 categorii pentru motorul anului si sa nu uitam monstrul de 5000cmc si 507 cp care a luat premiul de motorul anului pentru al 2-lea an consecutiv,Audi se tin dupa BMW cu motoare supraalimentate,in schimb BMW o arde cu motoare aspirate,cat despre divizia sport M GmBH dupa parerea mea nu se compara cu S sau RS orice o fi avut AUDI.
Am vazut ca nu este inclus in aces poll si Mercedes,care tot dupa parerea mea este sub BMW,sa nu uitam ca pe lumea asta sunt 3 firme mari costructoare de masini care sunt pe profit ele sunt Toyota,BMW si Porsche:).Numai bine... |
mercedes? asta nu e thread de cate reglaje are scaunul :twisted: Atata am avut respect pt. motorul amg de 6,2 facut manual cu cuplu monstru da vad ca totusi si ala e ruina din moment ce vor sa renunte la el pt. ca consuma mai mult decat trebe . Mercedes e o ruina..nu au fost capabili sa faca un motor competitiv la performante la clasa medie ca si cum are bmw 4.0 pe m3 sau audi 4.2 ...a trebuit sa il puna pe cel mai mare si pe c-klasse amg ca sa faca fatza competitiei..adica pe cel de 6.2 care il gasesti pana la sl si s si foarte putin diferite intre ele (supape/turbo...ma rog) . In schimb audi are frumos 4.2 v8 pe rs4 , s5 , r8..v10 pe rs6 si s8 ...pt. a8 au 6.0 w12 ca motor de varf...si bmw frumos pe m3 4.0 v8 si pe m5 5.0 v10..nu s-au apucat sa puna acelasi motor de pe m5 pe m3 sau de pe rs6 pe rs4 cum a facut mercedes cu 6.2 pe toate modelele de varf...asta e dovada de incompetenta ca nu is in stare sa aibe mai multe motoare competitive la aceeasi cilindree ca si concurenta .
|
Quote:
urat ca ajungi sa dai astfel de exemple... kiar nu ai gusturi? nu poti depista un fake??? ma opresc aici ca sa nu devin ironic! |
Quote:
|
Quote:
De seria 1 coupe si cabrio nu zici nimic? Pentru A1 si A2 exista Mini, eu nu mi-as cumpara A1 sa nu rada ala cu Seat Arosa de mine ca am dat mult mai multi bani ca el pe un bord mai moale si alt design. |
Quote:
Pot sa ma exprim??? BMW nu avea nici un concurent direct pentru Golf GTI, R32, A3. Masini care sunt aparute de ceva timp pe piata. Compactele de seria 3 (desi mie imi plac) au fost palide in comparatie cu ce aveau ca adversari. Asa ca au mai facut o serie. Pentru A1 si A2 nu exista nimic la bmw. Ca nici eu nu am bagat in schema Vw Lupo sau mai stiu eu ce cotet facut de vreuna din firmele grupului. Mini e masina aia cu motoare peugeot???:rolleyes2 |
Nu e cu motor Peugeot, ca de motorul 1.6 biturbo este vorba, cuvantul COLABORARE este cel CORECT, ce vrei tu sa spui este folosire a unui motor de la alt trust, ceea ce la BMW nu o sa existe.
|
Quote:
Si Mini e un bmw cu tractiune fata si motorizare clasica bmw nuuuu ??? :twisted: Sa fim seriosi mai multa legatura are un vierme cu o bujie decat Mini cu bmw-ul :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
tu ai vrut sa ne arati ca stii cateva marci nebunaticule ;) pai sa vedem....911 carrera S si-o fura de la r8 sunt destule ferrari care pot lua bataie de la r8 spyker e o masina exotica....deci nu e la clasa ei lotus exige r e o masina de circuit....deci nu e la clasa ei..s-a facut vreo comparatie directa in care a batut exige? eu nu stiu...daca tu stii zi-mi si mie |
Mama ce sa aprins discutia,intradevar,este 135i biturbo,dar sa nu uitam ca la TopGear Jeremy Clarkson a dat de pamant cu 135-ul tocmai din prisma ca nu isi justifica pretul aceasta masina,oricum eu tot cred ca seria 1 e mai tare decat golf:))
|
Eu vorbeam de motorul BMW de 1.6 biturbo facut in colaborare cu PSA, la el ma refeream, alte colaborari ce au avut rezultat un motor intre aceste trusturi nu stiu, insa poate stii tu.
PS: unde in acest thread este vorba de mini? (parca era vorba de BMW si de Audi) |
Quote:
|
Quote:
pai nu sustineati mare si tare ca m3 e "everyday supercar"? |
Quote:
Macar Mercedes are Maybach,iar VW are Bentley-ul:lol: Audi iese din nou pierzator,cat despre un BMW pentru clasa mica,nu cred ca ar fi rentabil sa construiasca o asemenea masina,oricum vazand preturile BMW-ului la alte categori,de ex un seria 1 e mai scump ca un Golf samd...Tocmai de aceea e acolo MINI,care oricum este scump si care se crede un "premium" al clasei mini:) Quote:
sau "Felicitari lui BMW pentru castigarea premiului de masina anului 2006 in lume" din partea lui Audi de 7 ori castigator la Le Mans:lol: Despre M3 sa nu uitam ca a lui premiul de cel mai bun motor al anului 2008 la clasa 4000-4500cmc,motorul de 420 de cai a facut furori,cat despre clasicele comparative M3 vs RS4 au fost si in multe reviste de specialitate la fel cum a fost M5 vs S6,sau mai era varianta M3 vs RS4 vs C 63 AMG sau M5 vs E 63 AMG VS S6,sa nu uitam ca in toate BMW a iesit castigator... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning