Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   General - AUDI vs BMW - (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/79522-general-audi-vs-bmw.html)

CuzKo 24-06-08 06:58

Re: General - AUDI vs BMW -

pam pam!....

bogdan_wrc 24-06-08 08:07

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1609361)
eu zic ca oricare dintre cei de mai sus, omoara r8
boh,wpp,dgh,txa si rip ..
sincer..
sa zicem c-as fi un pic rezervat la bohu .. dar .. nici atat..

dar pe la KOE cam fac legea audiurile vechi.
in RO nu prea s-a prins gustul de S2, RS2 V8 vechi.... pt ca sunt mai scumpe si mai rare decat un urs.

pe vremea S2 si Rs2, era decat M3 urs care sa puna ceva ceva probleme... desi e o masina f tare M3 urs.

MarcCorneliu 24-06-08 08:22

Quote:

Originally Posted by 11tun (Post 1609392)
Am zis sa ma bag si eu in discutie :-) sincer n`am stat sa citesc toate paginile , doar cateva .
Conduc de trei ani un A4 , B6 , pachet S-line - 1,9 TDI de 131 CP , masina care nici macar nu e quattro !
M`am alergat cu MULTE bmw`uri , dintre care majoritatea superioare ca motorizare fata de A4`ul meu . Prefer intr`o competitie un traseu virajat si nu liniute si autostrada unde isi spune clar cuvantul masina care are mai multi CP.
Nu vreau sa dau exemple cu BMW`urile pe care le`am umilit ca nu isi are rostul, eu vorbesc doar din experienta mea ... dau un ex de BMW cu care m`am luptat destul de mult acesta era un 530 XD + sofer bun, dar tot timpul am fost lipit de el .

Multi au BMW si cred ca majoritatea din ei nu stiu sa conduca aceasta masina ...poate doar pe asfalt uscat! Eu personal nu prea am condus BMW si nu ma vad in stare sa conduc o astfel de masina cum conduc un Audi, consider ca as avea nevoie de mult experienta ca sa fac cu un BMW ce fac cu Audi. As vrea si eu sa am un BMW doar pt spectacol si cerculete prin parcari dar sa ma vad cu el la 160 Km/h intr`o curba nici atat.

In concluzie nu zic ca BMW`ul e slab fata de audi sau invers ci doar ca eu nu sunt pregatit pt BMW , iar cand imi voi lua RS 4 ( daca o sa am curajul sa`mi iau ) sa terminat jmecheria cu alte masini :peace:

numai bine.

Sigur e asa cum zici tu :)) Asteptam sa iti iei RS4 sa vii imbatabil :???:

zarathustra 24-06-08 10:51

DA! Daca-ti iei RS4 vei fi Dumnezeu si nu te va mai bate nimeni niciodata! Vei fi alesul.(a nu e intelege ca fac misto de rs4, care este o masina superba si pentru care am doar respect)

pentru cel care mi-a spus putin mai sus ca sunt bolnav pentru ca am declarat ca r8 nu este o masina performanta. imi mentin declaratia si nu cred ca sunt bolnav. ma sustine cineva? bate r8-ul vreo masina de la clasa ei? nu ma refer la clasa de pret ci la clasa supersport.... bate?... bate vreun Porsche 911? Lamborghini? Ferrari? Spiker ceva? Macar un Lotus Exige R?

zarathustra 24-06-08 11:05

https://www.youtube.com/watch?v=LYzpH...eature=related 80 cai diferenta de putere, cursa pe 800metri, nu 400(unde r8-ul si-o lua grav) - 911 carrera bate r8.

TURBOSS 24-06-08 11:12

Quote:

Originally Posted by 11tun (Post 1609392)
Am zis sa ma bag si eu in discutie :-) sincer n`am stat sa citesc toate paginile , doar cateva .
Conduc de trei ani un A4 , B6 , pachet S-line - 1,9 TDI de 131 CP , masina care nici macar nu e quattro !
M`am alergat cu MULTE bmw`uri , dintre care majoritatea superioare ca motorizare fata de A4`ul meu . Prefer intr`o competitie un traseu virajat si nu liniute si autostrada unde isi spune clar cuvantul masina care are mai multi CP.
Nu vreau sa dau exemple cu BMW`urile pe care le`am umilit ca nu isi are rostul, eu vorbesc doar din experienta mea ... dau un ex de BMW cu care m`am luptat destul de mult acesta era un 530 XD + sofer bun, dar tot timpul am fost lipit de el .

Multi au BMW si cred ca majoritatea din ei nu stiu sa conduca aceasta masina ...poate doar pe asfalt uscat! Eu personal nu prea am condus BMW si nu ma vad in stare sa conduc o astfel de masina cum conduc un Audi, consider ca as avea nevoie de mult experienta ca sa fac cu un BMW ce fac cu Audi. As vrea si eu sa am un BMW doar pt spectacol si cerculete prin parcari dar sa ma vad cu el la 160 Km/h intr`o curba nici atat.

In concluzie nu zic ca BMW`ul e slab fata de audi sau invers ci doar ca eu nu sunt pregatit pt BMW , iar cand imi voi lua RS 4 ( daca o sa am curajul sa`mi iau ) sa terminat jmecheria cu alte masini :peace:

numai bine.

eu te cred pt ca am vazut multi soferi prosti, care nu isi respecta masinile pe care le detin ;)

bluey 24-06-08 11:17

@zarathustra mai stii alta companie care face si supercaruri cu motor central si masini din clasa mini cu motor 1,4 SDI???
Stiu eu o firma auto care nu face nici una nici alta.
Cand o sa imi arati un supercar facut de acea companie poti spune ca r8 e slab.
R8 e Audi nu e Porsche.
Parca stabilisem ca Audi nu e sportiva.
Stiu eu o firma auto care nu face nici una nici alta.
Oricum R8 e frumos :P

bluey 24-06-08 11:21

Si pentru ca zicea cineva ca Audi scoate motoarele dupa ce le scoate bmw ca sa le faca mai puternice:
Stie cineva de ce a aparut seria 1???
Sau m5 touring?
Se anunta A1.
A2 asa uratel cum e el a avut ceva clienti.
R8?

AR33COP 24-06-08 11:30

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1608201)
....
Ai si tu dreptate frate,m-ai prins :( sa mor io , cum sa ies..

DA LA CALARASI .....
A CASTIGAT VREUN BMW ?
DA , BOH! CARE A BATUT TOT !
... si ca si nivel, masini, calarasi a fost peste buzau ..

mai bine
tu iti imaginezi cursa la care sa vina wpp,boh,dgh,txa+rip ?
pai mai aveti loc de ei ? da , in tribuna :)
toate turbo,4xe30T+1xe36T=stop
va luati audi`urile,le parcati undeva in spate,si veniti sa-i aplaudati pe oameni ..
data viitoare .. :D fara intrebari din astea, ca vin si raspunsurile ..
unde-s fanii audi ? de ce nu fac ce fac astia prin strainatate cu .."general lee" si etc ? ...
abia astept sa apara audi sa-i bata pe cei insiruiti mai sus ..
e doar o chestiune de timp... ani .. decenii .. cine stie ..

ahhh....de-as fi prin zona....mama,mama ce macel ar iesi.

AR33COP 24-06-08 11:34

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1608595)
eu nu cred ce spui tu cu materialele ...
am un prieten care si-a luat a5 din romania si altul care si-a luat acceasi configuratie din franta ... masinile sunt identice din punct de vedere calitate a materialelor.

s-o crezi tu asta.e diferenta de la cer la pamant.am un allroad nou luat de la reprezentanta din oradea si cand bati cu mana putin pe bord suna a placaj din pal.am avut si un a6 modelul nou luat din germania si mai suna a bord cu ceva airbag si alte minuni pe acolo.nu lego.

AR33COP 24-06-08 11:38

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1609420)
dar pe la KOE cam fac legea audiurile vechi.
in RO nu prea s-a prins gustul de S2, RS2 V8 vechi.... pt ca sunt mai scumpe si mai rare decat un urs.

pe vremea S2 si Rs2, era decat M3 urs care sa puna ceva ceva probleme... desi e o masina f tare M3 urs.

chiar vreau sa-mi achizitionez un s2.numai ca al dracu ca nu-s chiar ieftine.si cati bani mai intra dupa aia sa vezi....

alin 24-06-08 11:43

da R8 e foarte frumoasa.

cand un producator de volum face un supercar, il face sa-si imbunatatzeasca imaginea sau sa evidentieze ceva. cu r8 audi a vrut si una si cealalta; sa-si imbunatateasca imaginea sportiva si sa marcheze intr-un fel victoriile din cursele de andurantza.

deocamdata bmw nu are nevoie de un supercar pentru a fi perceput ca o marca sportiva. sunt convins ca daca anul acesta si anul viitor vor mai avea victorii in Formula unu, vor scoate un supercar.

iar pe circuit R8 are timpi similari cu M3 csl

http://www.fastestlaps.com/index.php...36&excludewet=

bogdan_wrc 24-06-08 11:43

eu zic ca mai bine un RS2..care e porsche pe dedesubt.

Ionut90 24-06-08 12:01

din cate am auzit bmw are in plan un supercar sub denumirea de z10(au zis cei de la fifth gear) nu se stie exact cand se va da anuntzul dar sper cat de curand asa cel putzin fanii de la audi nu se mai lauda cu r8.Atunci vom vedea cine stie sa faca masini cu adevarat. sper ca acesta este un argument destul de bun la care sa se gandeasca fiecare chiar daca ii fan bmw sau audi ganditziva la noul z10 care tre sa iasa si apropo cum se face ca au ars mai multe prototipuri la r8 in tentativa de a pune un v10 si un v12 tdi pe aceasta masina.....

bluey 24-06-08 12:11

La naiba iar i-au copiat astia de la Audi....

bogdan_wrc 24-06-08 12:17

ce sa stie astia de la audi mah:
https://www.youtube.com/watch?v=1iV3bCSXufE

Cristy65 24-06-08 12:19

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1609811)

asa zic si eu...

NOScox 24-06-08 12:30

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1609824)
ce sa stie astia de la audi mah:
https://www.youtube.com/watch?v=1iV3bCSXufE

:)) un fel de reclama pepsi vs cola!

Ionut90 24-06-08 12:35

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1609811)

Eu nu am zis ca unu a copiat de la altu eu am doar zis ce stiu nu vreau sa supar pe nimeni din cate am vazut noul z10 a copiat ceva de la lambo dar si r8 e ceva asemanato(doar acuma lambo face parte din grupul VAG)

bluey 24-06-08 12:41

"Noul" Z10 e programat pentru 2011 daca nu ma insel.
Ti se pare ceva ciudat acum in propozitia :" La naiba iar i-au copiat astia de la Audi."
Hai ca e simplu.Chiar si tu iti poti da seama.

Cristy65 24-06-08 12:43

2 Attachment(s)
daca asa arata bmw z10...atunci (dupa parerea mea) i-au copiat pe cei de la audi si lambo.

bogdan_wrc 24-06-08 12:43

Quote:

Originally Posted by NOScox (Post 1609856)
:)) un fel de reclama pepsi vs cola!

ce tare semnatura ai....de parca daca ara ajunge vreun OPC la 8000 rpm ar mai avrea vreun pic de cuplu sau putere.... dar ce sa stii tu curba de cuplu....raportu turatie cuplu maxim...
http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.c...1669951659.jpg
http://www.caradvice.com.au/wp-conte...07/08/dash.jpg

Ionut90 24-06-08 12:46

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1609897)
daca asa arata bmw z10...atunci (dupa parerea mea) i-au copiat pe cei de la audi si lambo.

stiu ca iau copiat dar si cei de la audi au copiat ceva de la lambo doar fac parte din acelasi grup(VAG)

bogdan_wrc 24-06-08 12:47

Quote:

esti tu rautacios..cum poti sa crezi ca spatele seamana cu asta:
http://www.zcars.com.au/userimages/u...1159418706.jpg

si lasa-ma sa ghicesc...R8 va avea si V10..pana iese Z10..care ce motor va avea? V10....iupiii...

acum serios..nu zic ca BMW nu e o firma tare..are si calitati f multe..si dezavantaje dar eu sunt in stare sa accept asta..pe cand sunt multi care stiu decat BMW RULLZ.

13tsp 24-06-08 14:06

Aleg BMW prin simplul fapt ca e masina mea preferata,alte argumente ar fi motoarele,a luat locul 1 la 4 categorii pentru motorul anului si sa nu uitam monstrul de 5000cmc si 507 cp care a luat premiul de motorul anului pentru al 2-lea an consecutiv,Audi se tin dupa BMW cu motoare supraalimentate,in schimb BMW o arde cu motoare aspirate,cat despre divizia sport M GmBH dupa parerea mea nu se compara cu S sau RS orice o fi avut AUDI.
Am vazut ca nu este inclus in aces poll si Mercedes,care tot dupa parerea mea este sub BMW,sa nu uitam ca pe lumea asta sunt 3 firme mari costructoare de masini care sunt pe profit ele sunt Toyota,BMW si Porsche:).Numai bine...

lrazvani 24-06-08 16:05

mercedes? asta nu e thread de cate reglaje are scaunul :twisted: Atata am avut respect pt. motorul amg de 6,2 facut manual cu cuplu monstru da vad ca totusi si ala e ruina din moment ce vor sa renunte la el pt. ca consuma mai mult decat trebe . Mercedes e o ruina..nu au fost capabili sa faca un motor competitiv la performante la clasa medie ca si cum are bmw 4.0 pe m3 sau audi 4.2 ...a trebuit sa il puna pe cel mai mare si pe c-klasse amg ca sa faca fatza competitiei..adica pe cel de 6.2 care il gasesti pana la sl si s si foarte putin diferite intre ele (supape/turbo...ma rog) . In schimb audi are frumos 4.2 v8 pe rs4 , s5 , r8..v10 pe rs6 si s8 ...pt. a8 au 6.0 w12 ca motor de varf...si bmw frumos pe m3 4.0 v8 si pe m5 5.0 v10..nu s-au apucat sa puna acelasi motor de pe m5 pe m3 sau de pe rs6 pe rs4 cum a facut mercedes cu 6.2 pe toate modelele de varf...asta e dovada de incompetenta ca nu is in stare sa aibe mai multe motoare competitive la aceeasi cilindree ca si concurenta .

CuzKo 24-06-08 16:37

Quote:

realizezi ca poza aia e facuta in photoshp nu? botul e de seria 3 e90 latzit.. foarte urat.. nu pastraza proportiile... jantele de M6 (de parca nu ar face bmw un model nou de jante pt o noua clasa)... bla bla bla

urat ca ajungi sa dai astfel de exemple... kiar nu ai gusturi? nu poti depista un fake???
ma opresc aici ca sa nu devin ironic!

Cristy65 24-06-08 16:40

Quote:

Originally Posted by CuzKo (Post 1610377)
realizezi ca poza aia e facuta in photoshp nu? botul e de seria 3 e90 latzit.. foarte urat.. nu pastraza proportiile... jantele de M6 (de parca nu ar face bmw un model nou de jante pt o noua clasa)... bla bla bla

urat ca ajungi sa dai astfel de exemple... kiar nu ai gusturi? nu poti depista un fake???
ma opresc aici ca sa nu devin ironic!

am spus DACA.si cred ca poza aia e luata dintr-o revista.

xxdadixx 24-06-08 17:58

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1609706)
Si pentru ca zicea cineva ca Audi scoate motoarele dupa ce le scoate bmw ca sa le faca mai puternice:
Sau m5 touring?
Se anunta A1.
R8?

Seria 1 a aparut deoarece s-a vrut o noua identitate pentru seria 3 compact care exista de vreo 13 ani sau zi-ne tu de ce a aparut.
De seria 1 coupe si cabrio nu zici nimic?
Pentru A1 si A2 exista Mini, eu nu mi-as cumpara A1 sa nu rada ala cu Seat Arosa de mine ca am dat mult mai multi bani ca el pe un bord mai moale si alt design.

bluey 24-06-08 18:42

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1610563)
Seria 1 a aparut deoarece s-a vrut o noua identitate pentru seria 3 compact care exista de vreo 13 ani sau zi-ne tu de ce a aparut.
De seria 1 coupe si cabrio nu zici nimic?
Pentru A1 si A2 exista Mini, eu nu mi-as cumpara A1 sa nu rada ala cu Seat Arosa de mine ca am dat mult mai multi bani ca el pe un bord mai moale si alt design.

Asta chiar e cel mai funny post de pe topicul asta de pana acum.
Pot sa ma exprim???
BMW nu avea nici un concurent direct pentru Golf GTI, R32, A3.
Masini care sunt aparute de ceva timp pe piata.
Compactele de seria 3 (desi mie imi plac) au fost palide in comparatie cu ce aveau ca adversari.
Asa ca au mai facut o serie.
Pentru A1 si A2 nu exista nimic la bmw.
Ca nici eu nu am bagat in schema Vw Lupo sau mai stiu eu ce cotet facut de vreuna din firmele grupului.
Mini e masina aia cu motoare peugeot???:rolleyes2

NWZeu 24-06-08 19:02

Nu e cu motor Peugeot, ca de motorul 1.6 biturbo este vorba, cuvantul COLABORARE este cel CORECT, ce vrei tu sa spui este folosire a unui motor de la alt trust, ceea ce la BMW nu o sa existe.

bluey 24-06-08 19:25

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 1610722)
Nu e cu motor Peugeot, ca de motorul 1.6 biturbo este vorba, cuvantul COLABORARE este cel CORECT, ce vrei tu sa spui este folosire a unui motor de la alt trust, ceea ce la BMW nu o sa existe.

Nu exista BIturbo pe acel 1,6.
Si Mini e un bmw cu tractiune fata si motorizare clasica bmw nuuuu ???
:twisted:
Sa fim seriosi mai multa legatura are un vierme cu o bujie decat Mini cu bmw-ul :D

13tsp 24-06-08 19:42

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1609706)
Sau m5 touring?
Se anunta A1.
R8?

A2 a fost scos din fabricatie tocmai din motivul ca "nu a avut clienti",cat despre R8 sunt ipocrit sa zic ca e o masina urata,dar tehnic sincer lasa de dorit,motor de 4.2 v8,care se mai regaseste pe s4,rs4,s6 modelul 2003,a8,si banuiesc ca mai este motorul de 5.0l de pe Lamborhini Gallardo de 520cp:).Oricum nu vreau sa fiu rautacios,o discutie ca asta poate duce pana la infinit,pana si doi prieteni foarte buni se pot certa:lol:,e chestie de gusturi si Bluey,spune cu mana pe inima ca nu-ti place BMW deloc,si ca nu ti-ai lua niciodata unul:D,astept raspuns;)

xxdadixx 24-06-08 19:42

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1610668)
BMW nu avea nici un concurent direct pentru Golf GTI, R32, A3.
Masini care sunt aparute de ceva timp pe piata.

BMW-ul ofera ce VW nu poate oferii in clasa compacta: tractiune spate, distributia greutatii 50/50, motor longitudinal plus o masina de clasa premium ( nu doar pretul :-) )! De ce nu s-a scos 135i compact sau o versiune M?
Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1610668)
Pentru A1 si A2 nu exista nimic la bmw.
Ca nici eu nu am bagat in schema Vw Lupo sau mai stiu eu ce cotet facut de vreuna din firmele grupului.

Nici nu o sa existe atat timp cat nu se coboara la nivelul celor de la VW si exista marca Mini. Nu trebuie sa pomenesti de lupo pentru ca Lupo nu se gaseste in clasa premium. Probabil aranjat putin s-ar vinde ca Audi :lol:.
Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 1610793)
si Bluey,spune cu mana pe inima ca nu-ti place BMW deloc,si ca nu ti-ai lua niciodata unul:D,astept raspuns;)

Sau sa recunoasca odata ca BMW-ul e peste Audi la general! :-P

blazeyblaze 24-06-08 19:44

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1609626)
DA! Daca-ti iei RS4 vei fi Dumnezeu si nu te va mai bate nimeni niciodata! Vei fi alesul.(a nu e intelege ca fac misto de rs4, care este o masina superba si pentru care am doar respect)

pentru cel care mi-a spus putin mai sus ca sunt bolnav pentru ca am declarat ca r8 nu este o masina performanta. imi mentin declaratia si nu cred ca sunt bolnav. ma sustine cineva? bate r8-ul vreo masina de la clasa ei? nu ma refer la clasa de pret ci la clasa supersport.... bate?... bate vreun Porsche 911? Lamborghini? Ferrari? Spiker ceva? Macar un Lotus Exige R?

tu ai vrut sa ne arati ca stii cateva marci nebunaticule ;)
pai sa vedem....911 carrera S si-o fura de la r8
sunt destule ferrari care pot lua bataie de la r8
spyker e o masina exotica....deci nu e la clasa ei
lotus exige r e o masina de circuit....deci nu e la clasa ei..s-a facut vreo comparatie directa in care a batut exige? eu nu stiu...daca tu stii zi-mi si mie

13tsp 24-06-08 19:45

Mama ce sa aprins discutia,intradevar,este 135i biturbo,dar sa nu uitam ca la TopGear Jeremy Clarkson a dat de pamant cu 135-ul tocmai din prisma ca nu isi justifica pretul aceasta masina,oricum eu tot cred ca seria 1 e mai tare decat golf:))

NWZeu 24-06-08 19:46

Eu vorbeam de motorul BMW de 1.6 biturbo facut in colaborare cu PSA, la el ma refeream, alte colaborari ce au avut rezultat un motor intre aceste trusturi nu stiu, insa poate stii tu.
PS: unde in acest thread este vorba de mini? (parca era vorba de BMW si de Audi)

13tsp 24-06-08 19:47

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1610800)
tu ai vrut sa ne arati ca stii cateva marci nebunaticule ;)
pai sa vedem....911 carrera S si-o fura de la r8
sunt destule ferrari care pot lua bataie de la r8
spyker e o masina exotica....deci nu e la clasa ei
lotus exige r e o masina de circuit....deci nu e la clasa ei..s-a facut vreo comparatie directa in care a batut exige? eu nu stiu...daca tu stii zi-mi si mie

Eu zic sa ramanem strict la BMW si Audi,blazeyblaze urmaresc forumul de ceva timp,si stiu ca ai avut 523i,M5 si X5,si ai trecut totusi la A5 care l-am vazut si intr-o revista de specialitate,oricum sa trecem peste,ce te-a facut sa faci schimbarea?

blazeyblaze 24-06-08 19:47

Quote:

Originally Posted by alin (Post 1609758)
da R8 e foarte frumoasa.

cand un producator de volum face un supercar, il face sa-si imbunatatzeasca imaginea sau sa evidentieze ceva. cu r8 audi a vrut si una si cealalta; sa-si imbunatateasca imaginea sportiva si sa marcheze intr-un fel victoriile din cursele de andurantza.

deocamdata bmw nu are nevoie de un supercar pentru a fi perceput ca o marca sportiva. sunt convins ca daca anul acesta si anul viitor vor mai avea victorii in Formula unu, vor scoate un supercar.

iar pe circuit R8 are timpi similari cu M3 csl

http://www.fastestlaps.com/index.php...36&excludewet=

pai nu sustineati mare si tare ca m3 e "everyday supercar"?

13tsp 24-06-08 19:50

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 1610805)
Eu vorbeam de motorul BMW de 1.6 biturbo facut in colaborare cu PSA, la el ma refeream, alte colaborari ce au avut rezultat un motor intre aceste trusturi nu stiu, insa poate stii tu.
PS: unde in acest thread este vorba de mini? (parca era vorba de BMW si de Audi)

Daca e asa,putem sa punem si Rolls-Royce:lol:,Audi ce are?
Macar Mercedes are Maybach,iar VW are Bentley-ul:lol:
Audi iese din nou pierzator,cat despre un BMW pentru clasa mica,nu cred ca ar fi rentabil sa construiasca o asemenea masina,oricum vazand preturile BMW-ului la alte categori,de ex un seria 1 e mai scump ca un Golf samd...Tocmai de aceea e acolo MINI,care oricum este scump si care se crede un "premium" al clasei mini:)

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1610808)
pai nu sustineati mare si tare ca m3 e "everyday supercar"?

Aici e ca in reclama aia "Felicitari lui Audi ca a castigat concursul masina anului in Africa de Sud" din partea lui BMW seria 3,masina anului 2006 in lume:lol:
sau
"Felicitari lui BMW pentru castigarea premiului de masina anului 2006 in lume" din partea lui Audi de 7 ori castigator la Le Mans:lol:

Despre M3 sa nu uitam ca a lui premiul de cel mai bun motor al anului 2008 la clasa 4000-4500cmc,motorul de 420 de cai a facut furori,cat despre clasicele comparative M3 vs RS4 au fost si in multe reviste de specialitate la fel cum a fost M5 vs S6,sau mai era varianta M3 vs RS4 vs C 63 AMG sau M5 vs E 63 AMG VS S6,sa nu uitam ca in toate BMW a iesit castigator...

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning