![]() |
Re: kwx
Quote:
|
SEI va anunta:
fiind membru activ in consiliul director al Legal Racing doresc sa va dau ultimele detalii despre cursa de SAMBATA/ora 12-16:30/Baneasa aeroport. VITEZA LA LIBERE CA PE TIMPURI NOAPTEA. SURPRIZA LA START! |
sal
SEI , te-ai apucat de masina? ai gasit buba? mi-a venit a doua turbina si pina simbata va fi biturbo si va avea cam 200CP.
cit despre CRX-ul ala e posibil sa aiba 160 dar cind m-am dat cu el nu am dat ......blana.Oricum e de domeniul istoriei. Bafta multa. |
cred ca atzi gresit topicul baieti :)
|
Re: sal
Quote:
poate ne dam si noi , k am tot 200... asa...de palmares akolo :lol: :lol: :wink: |
|
1 Attachment(s)
Poza aceasta este pentru membrul LR care a venit si a inspectat seatul cordoba si l-a descalificat pe motiv ca am declarat mai putini cai decat in certificat.
Inspectat = uitat la el fara macar sa ceara certificatul de inmatriculare. Pe de alta parte e bine ca domnii de la LR au reactionat rapid cand le-am prezentat certificatul. |
1 Attachment(s)
o mica incalzire (filme format mp4!)
|
Re: sal
Quote:
|
bogdan arunca la misto vorbe si lumea le ia de bune :lol: asta e si scopul... cine crede ca face un biturbo in cateva zile....
|
Re:
Quote:
|
honda crx
1 Attachment(s)
Se vede ca nu prea le aveti cu japonezele,o honda crx cu motor d16z5 adik ce am io 1.6 16v 125hp care ai 7000rpm e departe de un motor b16a adik ce nu am io :( 1.6 16v vtec 160hp care ia 8000rmp, asa ca sambata asta va ridik capota de cate ori vreti k sa vedeti un motor standard de crx d16z5.NU imi place sa fac manari asa ca la galati am fost bine pus in clasa B.Io nu ma strofoc ca ma facut kwx sau chiar daca ma face o dacie,vin la curse sa ma simt bine si sa vad de ce e masina in stare.cam atat ne vdm sambata sper(problme cu o planetara).
|
bravo Pufosule :) asa te vreau, nu trebuie sa renunti, important este sa participi...
eu stiam ca nu o sa fac fata la nici macar 100cp din cauza ambreiajului meu dus, si tot am venit :wink: |
eu tot vreau sa ma dau ku bogdan kwx sa vad kum se vede spatele unui r5 la o liniuta :D
si dc nu, si cu r5 mai normal :lol: :lol: |
eu merg cu 0,68 in turbina acum, nu avea rost sa urc presiunea mai sus avand in vedere ambreiajul.... si daca o sa am ocazia, dupa ce schimb place si discul, o sa ma dau si eu cu tine speeder :wink: dar cu alta presiune :D
|
aah, si am uitat, \"marele\" secret al R5-urilor GTTurbo este cheia de 11! :wink:
|
DA yknot corect.
Cheia de 11 este chip-ul :lol: |
nici o problema...knd vrei u ;)
|
cautati va rog topicul de provocari....
noi am pus filmele... https://www.4tuning.ro/gal/index.php?cat=49 si articolul pe 1 pagina www.4tuning.ro |
Multumim la toti care au fost prezenti la eveniment si le multumim ca ne-au sprijinit la realizarea lui.
Pot spune ca a fost un eveniment reusit, foarte bun de mare amploare, dar pana a fi perfecti mai avem de lucru mult si oricum ridicam mereu standardele avand noi aspiratii. |
Re:
Quote:
|
cine din zonma galati-braila vine sambata la bucuresti?
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=12177 |
bravo KWX, super show la galati; am si eu o intrebare.... cat vrei pe masina? asa de curiozitate... :)
|
Re:
Quote:
|
DA, O VINDE, SI MI-A ZIS CA VREA 2500E
|
Re:
Quote:
Pe kwx? Daca kwx e la 2500 face si in plus o 1000. |
A inregistrat cineva emisiunea icstrim tivi de aseara.. referitor la evenimentul de la galati?
|
Salut.
Ceea ce s-a facut la Galati s-a chemay nedreptate. Deoarece eu am fost zilele trecute in Bucuresti si am auzit pe la toata lumea ca Loganul a facut ravagii la Galati---ceea ce nu este adevarat deoarece SEAT_UL CORDOBA cu care s-a dat are 1.4 8v aprox 65 de cai asa ca eu sunt de parere ca trebuie sa ii dati omului ce i se cuvine nu sa se umble su smecherii din astea NU E CORECT. ASTA SE CHEAMA DIRECT DISCRIMINARE DEOARECE TREBUIA SA FIE FAIR-PLAY. NU TREBUIE INTOTDEAUNA PE UNDE MERGE BUCURESTIUL SA IA TOATE PREMIILE SI AT CAND NU LE IA INCET DISRIMENARILE DE GENUL. UN OFICIAL ADEVARAT (ORGANIZATOR AL UNEI CURSE DE SPECIFIC) TREBUIA SA IA TALONUL OMULUI CU SEAT-UL DE LA GRUPA A1 NU SA SE UITE LA EL SI SA ISI DEA CU PAREREA NUMAI UITANDUSE LA CAROSERIA MASINII.--->ACEA MASINA NU ARE O SINGURA MOTORIZARE. GALATIUL CERE SA SE FAC DREPTATE. |
ORICUM SA FACI UN LOGAN DE 75 DE CAI(CU CHIP TUNING) ESTE CEVA DAR IDEEA E CA A FOST O MARE DISCRIMINARE SI NU TREBUIA SA FIE ASA.
AVEM SI NOI MASINI SI PILOTI LA GALATI SA NU CREDTI CA NUMAI BUCURESTIUL ARE. VA ASTEPTAM PENTRU O REMIZA LA URMATOAREA LEGALA DIN GALATI. FACETI DREPTATE. |
:flower: 8)
|
UNDERGROUND_TUNING spune-mi si mie cum dovedesti ca un om are \"chip\"???
|
Nici nu conteaza daca are sau nu chip.. atata timp cat nu se precizeaza nicaieri ca ar trebui sa fie mutat in alta grupa daca are aceasta modificare.
|
Re:
lol si daca are carburatie stai sa te uiti ca a mutat avansul nitel mai incolo sau ca a mai invartit nitel de suruburile de la carburator
|
si eu m-am intrebat de multe ori (retoric) de ce nu se verifica inaintea cursei masinile......
|
Modificarile pt care se trece la alta categorie sunt scrise in regulament!!!
Iar incepem discutii??? |
Stiu eu ca are chip -tuning nu tre sa ma uit ca nu sunt chiara asa de retardat chip tuning-ul nu se poate depista decat daca ii desfaci ecu-ul si il vezi fizic existent acolo.
NU MAI TRAITI CU IMPRESIA CA VOI LA BUCURESTI LE STITI CHIAR PE TOATE SI SUNTETI CEI MAI DESTEPTI CA NU E CHIAR ASA. APROPO DIN GRESEALA(IMI CER SCUZE)MAI STIU SI EU CATE UNA ALTA DESPRE MASINI K ALTFEL NU AVEAM CE CAUTA AICI EU AM SPUS CA ESTE JOSNIC SA TE FACA O MASINA DE 65 DE CAI CU ABSOLUT NIK FACUT PE UNU CARE ARE 75 DE CAI +MODIFICARI(CHIP TUNING +ETC) IN FINE ASTA E............................... |
Auzi...tu chiar ai o obsesie anti-bucuresti???
|
va asigur eu ca un logan 1.4 de 75 de cai nu fuge cum fugea aia ... pana la a 2-a era foarte aproape de mine. de abia cand am schimbat a 3-a m-am mai departat de el.
Nici nu l-am mai intrebat ; i-am zis omului direct dupa cursa ca are chip sau flash. oricum are 85+ cai..... il astept la urmatoarea legala cand o sa am si eu flash filtru si evacuarea facuta. |
nununununu SHADOW nu am nik cu BUCURESTI_UL dar uneori fratilor sunteti exagerati..............
nu sunt cu discriminarile. NU IMI PLAC!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning