Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

EvLSant0S 07-02-06 17:55

sa va pov. o intamplare marfa ... :lol: ma intalnesc cu spiry ... acum :lol:
now .. how the fuck is that possible ? :lol:
needbrain .. te pup :lol:
tuning boy ... smechera rau faza cu niagara :lol:

valib 07-02-06 18:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
sa va pov. o intamplare marfa ... :lol: ma intalnesc cu spiry ... acum :lol:
now .. how the fuck is that possible ? :lol:

sa ne zici cum a fost...ce'a fost...stii u :lol:

GolfuletzS 07-02-06 20:34

santose hai ca nu povestesc eu :D t astept pe tine :))

si sa bagi si faza cu \" jean de la craiova \" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 07-02-06 22:11

Tare , spiry e frumusica foc, are niste ochi de ... s-a terminat cu ... tare rau , details later :) nu cred ca ..ar trebui sa va intereseze :P

----

na faza ..

esti la masa ... in oras .. . cu ... un el , o ea , langa, niste amici , 2 ele , si un el ..

la un mom. dat , una dintre acele ...amice ... se ridica de la masa SPERIATA , tinandu-se de inima .. toata lumea din jur se sperie ,se uita la ea, iar EA .... sta putin la care tzipa , \" VAI DOAMNE DUMNEZEULE E JEAN DE LA CRAIOVA !!!!!!!!!!!! \" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne-am cracanat pe noi de ras ....
ne-a cam facut sa ne simtim de kk , eram toti acolo , toata lumea se uita la ea/noi .. ca .. vai doamne .. l-a vazut ea pe jean de la craiova,si trebuia sa faca o mare scena din asta ... las-o dreaq .. macar de era un .. ADRIAN COPILUL MINUNE ... :P , sau mai stiu eu ce ...
in fine .. a fost penibila rau de tot faza , in continuare s-a tinut de inima si a cautat pix si foaie ,ca sa se duca la ala sa-i dea un autograf , dupa ce l-a luat , a lasat foaia pe masa, mai mai s-o uite acolo ..

revenind la spiry , imi pare bine ca te-am cunoscut si .. sper sa te mai cunosc de cateva ori :P sper sa nu ma intelegi gresit, cand am zis ce-am zis m-am referit la faptul ca mi-ar face placere sa ne mai vdm :)

Eugen_TL 07-02-06 23:31

hai ca ai ziso santose\" macar de era un adrian minune\" ! :)))) putea sa fie si eca mai importanta persoana ... eu nus genu care reactioneaza la astia si pot spune ca nici nu ma uit la masinile straine pe strada cum fac altii( se aproipie se mira sta langa ea face poze ) .... ! nu fac asta pt ca stiu ca respectiva vedeta sau posesor de masina se umfla in pene si nu e bine/ destul ii umfla altii .....! baga poze santose nai facut?sa traim si noi momentul care l-ati trait voi :D

spiry_moto 07-02-06 23:40

nu s'a facut decat o poza in a carei posesie nu pot intra...e vb de gagica si cu jean de la craiova....intr'adevar faza a fost adevarata si santose recunoaste ca dak nu aveam parte de faza asta nu mai radeam noi asa :twisted:

A fost super tare..trebuia sa fiti si voi acolo :)

:dance: :dance: :dance:

EvLSant0S 07-02-06 23:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"spiry_moto\"
santose recunoaste ca dak nu aveam parte de faza asta nu mai radeam noi asa :twisted:

j/k

corect, nu mai radeam asa , dar am ras si inainte .. mai ales de ... baiatul ala super chulo care ... era ... greu de atins , mai avea un pic si ... DOAMNE , nu se mai suferea ...
cat nu-i sufar ..

na faza ..

eu fumez ! el .. ca o mica piZd@ ... \"\"\"aaaa .. auzi ... fumeaza si tu in alta parte ... \" :lol: un mic cacat de 19 ani cu 3 cwae , de 1 metru 80 :lol: chulo rau baiatu .. smecher rau .. :lol:
i-as arunca la gunoi p`astia ..

Eugen_TL 07-02-06 23:52

HA HA HA ! ( pt spiry) care a zis \"trebuia sa razi...si n-ai ras\" ! uite ca rad HO HO HO HA HA HA HI HI HI ! :) ma bucur pt voi ca v-ati distrat!

PS: parca il vad si pe santos cum ma transforma in tap ispasitor ca sunt off( vezi ca si voi sunteti nu numai eu) :P ho hi ha inca o data pt mandra! :) :clap:

INTAMPLARI - vezi ? :) mare in numele topicului , asta e intamplare ;) crede-ma , e fff ontopic ;) , deci stai linistit , Sant0s

aleks 08-02-06 00:50

si macar daca n-ar fi agresiv de urat jean de la craiova...
mi-e mila de voi, ca sa fiti siguri ca ceilalti au zis despre voi: uite-i frate si pe astia... :lol:

needBrain 08-02-06 01:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
un mic cacat de 19 ani cu 3 cwae

cono,tu...ar trebui sa-i pupi mana lu ala(vezi sa aflii daca-i stangaci sau nu :lol: ) ca de facea gioco di mano mai de la 2 ani putea sa-ti fie tata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eugen_TL 08-02-06 01:29

SANTOSE nu te mai baga in posturle mele ca mor de nu vin la tine si merg si ii cumpar pe manelisti sa te sacaie la cap 4 zile si 4 nopti! :))))))

am vazut ac scrie intamplari dar cred ca se refera la intamplari in dragoste,in iubire! ca asa sscriu si eu cum era sa cada un bou in wc din curtea lui ca nu avea scanduri... tot imtamplare e! in fine .. povestiti ca mie imi face placere sa citesc chestii care ma fac sa rad! :poke:

spiry_moto 08-02-06 01:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
si macar daca n-ar fi agresiv de urat jean de la craiova...
mi-e mila de voi, ca sa fiti siguri ca ceilalti au zis despre voi: uite-i frate si pe astia... :lol:

mey alekse...tu n-ai inteles o kestie...noi radeam odata cu toata lumea de tipa so...nu de noi radea..ci de ea ...te rog frumos nu face confuzii :twisted: :twisted: :twisted:

Bogdan_ozzy 22-12-06 19:06

Re: Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii

pai primul "pupic" in clasa a 4-a paremise si primul "sarut" in clasa a 7-a la sfarsit cu o fata numita Andreea cu care m-am despartit in seara in care ne-am si sarutat .. ca vroiam sa ma despart de ea si atunci m-am sarutat cu ea si a -2a zi i-am spus ca nu mai vreu ....... .. ah .. copilaria.....

Magos 07-02-07 19:03

primul pupic... ??? hmmm.... intr-a 4'a... :D cu un vecin de'al prietenei mele, cu care am dat nas in nas apoi intr-a 9'a, la liceu, eram si in aceasi clasa!!! :D
iar pimul sarut? intr-a 6, in vacanta de vara, eram la tara, la poarta, si cu un baiat din valcea, si ne mozoleam noi asa cand deodata se opreste... si eu ma uit la el mirata... ce?? nu ti-a placut?? ... si la care ma bate mama pe umar... =))=))=)) nu o sa uit niicodata!!!! :D

aleks 13-02-07 14:55

HOLLY SH... cam nasol,sa te prinda mama in clasa a 6-a....
tare oricum :p:p:p

Magos 13-02-07 18:36

aham... o saptamana nu a vb cu mne
:(

dmn 15-02-07 16:30

primul pupic? cine dracu isi mai aduce aminte? eu nu ma gandesc decat la pupicii care urmeaza... in nici un caz la aia care... vorba aia: "s-au consumat"
ca intamplari... :D hmm... sint mai multe si parca sint desprinse din filmele cu si depre idioti!
mi-e prea lene sa povestesc si oricum, intra la capitolul " experiente intime personale " :D:D:D
totusi, ce va pot spune e sa fiti fericiti ca v-au surprins parintii in timp ce doar va sarutati! ca pe mine m-a surprins mama in alte ipostaze mult mai delicate (de fapt mai delicate pentru ele, ca eu sint mai nesimtit de fel)!
si nu o data, ci de 3 ori... pana acum! :D
and still counting...

Magos 15-02-07 17:31

mama ta sau.............. :D

dmn 15-02-07 17:54

:D:D:D a mea daaaa!!!
ce-ar mai fi fost sa ma prinda celalata mama? sau mai rau? tata? :D e o ipoteza pe care nu-mi place sa o iau in calcul...

aleks 19-02-07 13:10

hmmm... sa ma prinda ma-sa... nu vreau sa ma gandesc :)))

Pastiluta 19-02-07 13:14

Primu sarut is prima mea iubire in viata a venit tot asa in clasa a -8a si akuma fata sta tot langa mine k inainte da numai yo stiu kt de mult am tinut la ea si am suferit knd ne-am despartit
PS: Plangeam noaptea da asta a fost demult :D

MnemonyK 30-03-07 10:15

primul sarut ? nu conteste k nu-l tin minte k era nesemnificativ sau eram beat? ink de la varsta aia... insa pastiuluta cnd mai plangi dupa o fata incearca faza cu cutitul in gat, poate ajuta :))

aleks 01-04-07 13:36

mnemonyk, slow down my bro' ;)

needBrain 05-04-07 12:27

deci primu sarut...a fost inainte de al 2lea..parca :)))

romanov 19-04-07 23:16

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 834986)
deci primu sarut...a fost inainte de al 2lea..parca :)))

zi sa mori tu :)

Mustang 19-04-07 23:40

Quote:

Originally Posted by romanov (Post 861026)
zi sa mori tu :)

te-ai trezit si tu dupa 2 saptamani

vicheg2 20-04-07 18:35

am stat cu fosta 3 ani...foarte frumosi, in afara de 1 faza pe care v-o zic dupa, dar in rest frumos...in ultima luna i-am avut multe examene, restante (vreo 9) si mai si incercam sa fac niste bani sa ma mut cu ea...ei bine in luna aia a inceput sa faca scandal ca de ce nu ma vad cu ea in fiecare zi desi ii explicasem toata situatia...ma rog nici eu nu m-am prins ca se suparase destul de tare si intr-o zi ma trezesc eu dimineata, deschid calculatorul inainte sa plec si primesc un mail foarte "frumos" in care ma facea in toate felurile... ma enervez ii trimit si eu inapoi unul doar cu multumesc, ma cunosti foarte bine dupa 3 ani si dupa 2 zile o sun sa ne intalnim...ea tot nervoasa cu certuri bla bla bla, eu ma enervez si zic pa, la revedere, daca nu ai inteles ce naiba, ma rog mai trec cateva zile eu incerc iar sa o impac ( am uitat sa va zic ca ma logodisem cu ea cu 2 luni inainte), ea ca nu, si tot asa vreo cateva saptamani...pana la urma ne impacam dupa 2 luni toate bune si frumoase eu eram iar fericit si dupa inca o luna de fericire imi zice intr-o zi brusc auzi vezi ca eu nu te mai iubesc...am luat-o razna, m-a luat capul, certuri bla bla bla, ea ca nu, iar ne-am certat 2 saptamani, pana la urma ma enervez si zic bine daca nu vrei gata...si au trecut 7 luni de la asta si eu tot la ea ma gandesc...a venit una, a venit alta si tot asa si degeaba eu tot la ea ma gandesc

vicheg2 20-04-07 18:41

si faza foarte urata...vorbisem cu ea sa ne vedem de ziua indragostitilor (ziua tampitilor mai bine zis) sa mergem pe undeva. zice bine, si dimineata pe la 10 o sun: ne vedem pe la 2? pai nu ca ma duc la varul meu la unitate sa il vad ca nu l-am vazut de 1 an.bine atunci ne vedem mai incolo pe la 4-5? a pai nu ca o sa stau toata ziua si nu stiu daca o sa mai am chef si mai bine o lasam pe maine. am luat foc si o intreb esti sigura ca nu vrei sa ne vedem azi? lasa ca ne vedem maine? da?BAG...........si i-am luat familia la rand incepand cu varul ei si am terminat cu ea. i-am inchis telefonul, m-am calmat dupa 30 de minute si am sunat-o iar...scuze, bla bla bla dar totusi cum adica nu vrei sa te vezi cu mine? pai nu ca nu vreau dar vreau sa-l vad pe varul meu. bine du-te nu zic sa nu te duci dar nu stai mult si ne vedem dup-amiaza. a pai nu ca nu mai vreau ca nu am cum ca mai bine lasa. a da? BAG...si am inceput iar...2 saptamani mi-am cerut iertare pt injuraturi ( si da chiar s-a dus la varul ei la unitate, ca alt var de-al ei a mers cu ea si am incredere in el 100%)

romanov 21-04-07 05:24

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 861079)
te-ai trezit si tu dupa 2 saptamani

mda...ma crezi ca numa acuma am vazut de cand era postu

romanov 21-04-07 05:29

Quote:

Originally Posted by vicheg2 (Post 862396)
si faza foarte urata...vorbisem cu ea sa ne vedem de ziua indragostitilor (ziua tampitilor mai bine zis) sa mergem pe undeva. zice bine, si dimineata pe la 10 o sun: ne vedem pe la 2? pai nu ca ma duc la varul meu la unitate sa il vad ca nu l-am vazut de 1 an.bine atunci ne vedem mai incolo pe la 4-5? a pai nu ca o sa stau toata ziua si nu stiu daca o sa mai am chef si mai bine o lasam pe maine. am luat foc si o intreb esti sigura ca nu vrei sa ne vedem azi? lasa ca ne vedem maine? da?BAG...........si i-am luat familia la rand incepand cu varul ei si am terminat cu ea. i-am inchis telefonul, m-am calmat dupa 30 de minute si am sunat-o iar...scuze, bla bla bla dar totusi cum adica nu vrei sa te vezi cu mine? pai nu ca nu vreau dar vreau sa-l vad pe varul meu. bine du-te nu zic sa nu te duci dar nu stai mult si ne vedem dup-amiaza. a pai nu ca nu mai vreau ca nu am cum ca mai bine lasa. a da? BAG...si am inceput iar...2 saptamani mi-am cerut iertare pt injuraturi ( si da chiar s-a dus la varul ei la unitate, ca alt var de-al ei a mers cu ea si am incredere in el 100%)

macar de aveai si tu un pic de orgoliu/demnitate si nu iti mai cereai scuze pt ca ai injurat-o.sau ma rog nu o sunai inpoi dupa 30 de min.oricum sa zicem ca atunci cand iubesti se iarta orice,ca la betie de altfel :)

Mustang 21-04-07 09:39

vicheg...te-a frecat gagica aia de ti-a venit rau ...
nush cum de te-ai abtinut tu ... atata :)

aleks 21-04-07 11:45

puii mei, nu te condamn k ai sunat-o inapoi, stiu cum e... iti vine sa o strangi de gat, dar nu poti totusi sa n-o auzi... :)

vicheg2 22-04-07 14:54

mda...cateodata barbatii fac pentru femei niste lucruri pe care in alte conditii nu le-ar face niciodata...

Mustang 22-04-07 23:09

Quote:

Originally Posted by vicheg2 (Post 865064)
mda...cateodata barbatii fac pentru femei niste lucruri pe care in alte conditii nu le-ar face niciodata...

nu si pustii_fanatiki ... sau cel putin asa se lauda iei =))

PYT 23-04-07 00:00

Quote:

Originally Posted by vicheg2 (Post 862383)
am stat cu fosta 3 ani...foarte frumosi, in afara de 1 faza pe care v-o zic dupa, dar in rest frumos...in ultima luna i-am avut multe examene, restante (vreo 9) si mai si incercam sa fac niste bani sa ma mut cu ea...ei bine in luna aia a inceput sa faca scandal ca de ce nu ma vad cu ea in fiecare zi desi ii explicasem toata situatia...ma rog nici eu nu m-am prins ca se suparase destul de tare si intr-o zi ma trezesc eu dimineata, deschid calculatorul inainte sa plec si primesc un mail foarte "frumos" in care ma facea in toate felurile... ma enervez ii trimit si eu inapoi unul doar cu multumesc, ma cunosti foarte bine dupa 3 ani si dupa 2 zile o sun sa ne intalnim...ea tot nervoasa cu certuri bla bla bla, eu ma enervez si zic pa, la revedere, daca nu ai inteles ce naiba, ma rog mai trec cateva zile eu incerc iar sa o impac ( am uitat sa va zic ca ma logodisem cu ea cu 2 luni inainte), ea ca nu, si tot asa vreo cateva saptamani...pana la urma ne impacam dupa 2 luni toate bune si frumoase eu eram iar fericit si dupa inca o luna de fericire imi zice intr-o zi brusc auzi vezi ca eu nu te mai iubesc...am luat-o razna, m-a luat capul, certuri bla bla bla, ea ca nu, iar ne-am certat 2 saptamani, pana la urma ma enervez si zic bine daca nu vrei gata...si au trecut 7 luni de la asta si eu tot la ea ma gandesc...a venit una, a venit alta si tot asa si degeaba eu tot la ea ma gandesc

fara suparare, dar asta mi-a sunat exact k faza aia din reclama: "nu mai esti barbatul de care m-am indragostit" :lol: facem si noi putin haz de necaz, nu? ;-)

vicheg2 23-04-07 16:40

haz de necaz dar e foarte adevarata faza...prima oara cand am vazut reclama am ras rau de tot...acum cand o vad parca am un gust amar chiar daca mai rad :)

All times are GMT +2. The time now is 22:50.

- Copyright 2026 4Tuning